טוב, אם אני כבר פה, אז תשמעו בדיחה

טוב, אם אני כבר פה, אז תשמעו בדיחה

אחד בא לרופא ואומר לו, דוקטור, בכל יום בדיוק בשעה 08.00 יש לי יציאה. הרופא אומר לו, מה הבעיה ?? זה מצוין... אבל דוקטור, אני מתעורר ב-9.00...

חן (*_*)

New member
../images/Emo6.gif

ג'וקים בראש - דוקטור, אתה חייב לעזור לי, יש לי ג'וקים בראש שמשחקים כדורגל כל היום !! - מה ? - באמת, דוקטור, כל יום מתנהל משחק ממש, עם קהל, שופט, טלויזייה - אני ממש משתגע, אתה חייב לעזור לי - אוקי, בחור, נזריק לך היום זריקה וזה יפסיק ח'ת שתיים את הכדורגל - בסדר, יופי, אבל לא היום - למה לא היום ? - היום יש "דרבי"

Mוניk

New member
חחחחחחחחח על הבוקר מצחיקים../images/Emo6.gif

חן
מוניק

חתולון*

New member
זה מזכיר לי.....

אחד בא לרופא ואומר לו: "דוקטור, כל לילה אני חולם שבא אלי גמד ושואל אם עשיתי פיפי" אני עונה לו שלא עשיתי, והגמד אומר לי: "אז למה אתה מחכה"? ובורח לי פיפי בשינה הרופא אומר לו: "כשהוא יגיע לך בלילה וישאל אם עשית פיפי" "אז תענה לו כן!!!!" שמח וטוב לב הוא הולך הבייתה, ובלילה מגיע הגמד..... "פיפי עשית???" הוא שואל את האיש "כן" עונה הבחור, ומחייך מתוך שינה... "וקקי" שואל הגמד??? חחחחחחחחחחחחחחח

חן (*_*)

New member
חחחחחחחחח.......חתולון ../images/Emo140.gif

וידויים גבר נשוי אחד, בגיל משבר העמידה החל לבקר פסיכולוג. לאשתו התבייש לספר על כך במשך זמן רב. לאחר כשנה, בעידוד הפסיכולוג החליט להתוודות. "יקירתי, אני רוצה להתוודות" אמר באומץ "מזה כשנה אני נפגש עם פסיכולוג" "אם ככה" כך אשתו "גם לי יש וידוי קטן. כבר שנתיים אני נפגשת עם עורך דין, מהנדס וקבלן עבודות עפר..."

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחאאא זה יה טובבבב בוזי

יום טוב בוזגלו
מוניק

חן (*_*)

New member
../images/Emo6.gif

לפעמים הרופא צריך להדגים את אופן הטיפול לאחר חודש מאירוע הנישואין שבו הבעל הצעיר גילה אוזלת יד מוחלטת בכל הקשור לתפקידיו כגבר, החליטה הרעיה הצעירה לקחת אותו לטיפול אצל רופא המשפחה. "הוא פשוט לא מבין מה הוא צריך לעשות" התלוננה האישה. הרופא הצעיר שלף מהמגירה את הספר "הריון ולידה" והחל להסביר לבעל את תפקידיו הגבריים. "הבנת ?" שאל הרופא לאחר סקירה ממצה, אך הבעל הביט בו בעניים בוהות והנהן לשלילה בראשו. לאחר עוד כמה נסיונות של הסברים נואש לבסוף הרופא, ובלית ברירה פקד על האישה לשכב על מיטת הטיפולים. "שים לב טוב טוב" אמר לבעל וביצע הדגמה למופת. "אוקי" פנה הרופא לבעל מייד לאחר סיום ההדגמה "אתה הבנת את שהיה פה ?" "כן, כן" אמר סוף סוף הבעל בהתלהבות "מצויין" נשם הרופא לרווחה "ככה יש לעשות פעמיים-שלוש בשבוע, והכל יהיה בסדר" "מאה אחוז" ענה הבעל "רק תסלח לי דוקטור, איך נעשה זאת ? אתה תגיע אלינו או שאנו נבוא אליך ?"

למעלה