טוב אם זו לא חוצפה אז מה כן?

טוב אם זו לא חוצפה אז מה כן?

טוב אם זו לא חוצפה אז מה כן יש מטורפים שרוצים להביא את הזבל גורג חבש לקבורה בישראל יש לעשות מהקבר שלו שירותים ציבוריים ימך שמו וזיכרו הוא היה סוג של הילטר לעם היהודי

Mishkafofer

New member
אני מסכים שיקבר בישראל

בתנאי שבכניסה לקבר יהיה עמדת תשלום של קק"ל, שיגבו 50 שקל עבור ביקור, הכסף ילך למימון טיפול רפואי לילדים במגזר הערבי.

../images/Emo4.gif

למרות ש.. צחקתי כשראיתי את חצי המשפט עם קק"ל... חחחחח הזוי אללה ירחמהו ותפסיקו להתעסק עם כל מה שקשור בגופות ומתים ושנאה ו... X סוסו לילה טוב

לא, את הגופות (והשנאה) היא משאירה לך, האחראי.

מקווה שתסתפק בהן, גם אם הן לא של סרג'נטים אנגלים.. אגב מה עם נס'ראללה? כבר שוחחת איתו וסיפרת לו מה היית עושה עם אודי ואלדד לו היית במקומו? למענם ולמען המשפחות אני מקווה שהוא לא השתכנע..

גידעון1

New member
אללה ירחמהו??

את מסוגלת להסתכל למשפחות הנרצחים בעיניים ולומר להם "אללה ירחמהו"??? לכי לשדה התעופה ותניחי נר נשמה לזכרו וככה ממש תוכלי להכפיש את כבודם של הנרצחים

גידעון1

New member
ויש לי גם שאלה

מצד אחד את מהללת מחבל ומצד שני את אומרת להפסיק להתעסק עם כל מה שקשור בגופות ומתים. האם אין כאן סתירה?

לא מהללת אף אחד

וההתעסקות הבלתי פוסקת במתים ובנרצחים עולה לי על העצבים כבר. מדינה מטומטמת שבמקום לרצות להפריח את עצמה היא מכפישה את שמה של עצמה.. ברחבי עולם.. בלי שום קשר לנושא דלעיל. וחוץ מזה ובנפרד מכך בביטוי אללה ירחמהו מסתתרת כוונה הרבה יותר משמעותית ולפעמים גם זדונית, אבל, מכיוון שאתה לא חי בין ערבים , אין שום סיכוי שתדע מה מסתתר מאחורי איזו שורה.

גידעון1

New member
אז בואי תסבירי לי

מה היית כוונתך כשאמרת על רב המרצחים "אללה ירחמהו"

אתן לך סיטואציה אחרת

כדי להסביר. זה לא ימצא חן בעיניך, אבל אם אמר את זה בחור שהשב"כ עינה, אני מרשה לו. תוך כדי שיחה פוליטית יום אחרי שנהרגו כמה בחורים בדואים במנהרה אותה חפרו חברי חמאס.. לפני שנתיים בערך... אחד הבחורים אמר "אללה ירחמהום"... עכשיו, אתה יודע מה חושבים הפלסטינים על הבדואים ועל הדרוזים המשרתים בצבא ? נראה לי שכן.

למעלה