טוב,אם יש כאן פורום כזה

yardenj

New member
טוב,אם יש כאן פורום כזה

אולי אני אצליח להבין כמה סוגיות שקשורות לבחורות(ולא כוללות נהיגה ותאונות): א.למה חלק ניכר מהידידות שלי ואפילו אחותי פונות לגלידה שהן עצובות?כאילו מה הקטע? אתן מרגישות דחויות ועצובות ובמקום לתפוס את עצמכן בידיים אתן שוקעות ברחמים עצמיים ואוכל.אפילו מבחינת הגיון זה לא הגיוני,איך תצאו מדיכאון אם תיראו יותר רע מאשר שנכנסתן אליו? ב.מה הקטע עם בחורות שעושות את עצמן בלתי נגישות וקשות להשגה?הרי אני יודע שכל הבחורות רוצות להרגיש נאהבות ורצויות,אז למה לעשות חיים קשים? איך אפשר לאהוב אתכן ולגרום לכן להרגיש טוב אם אתן לא נותנות להתקרב? גם בחורה שמשדרת כאילו היא רוצה ויש מצב למשהו ברגע שאתה ניגש אליה היא פתאום עושה כאילו אתה מתחיל איתה ואתה צריך לעבוד קשה.לדעתי אם אתן תתנו מספר טלפון בפחות מ10 דקות זה יהיה כישלון אישי שלכן.אני רק מנסה להבין למה? ג.מה הקטע עם ללכת עם חברה מכוערת?ואל ץגידו לי זה לא משנה כי יש לה אופי,ייתכן אבל זה לא העניין.אתן מרגישות מושכות יותר ליד בחורות מכוערות?זה מחסל את התחרות?לדעתי,גם אם תעמידו מעיל בסדר ליד מעיל ישן של קבצנים זה לא יראה כמו מעיל מעצבים פתאום,אז למה לנסות?בייחוד אם החברה המכוערת באמת מכוערת,זה ממש מרתיע,אפילו יותר מחבר.כידוע לנו חבר זה לא קיר אבל חברה מכוערת זה אמצעי מניעה.אז אולי תסבירו לי?

sun232

New member
אממ מקווה שזה בסדר שאני עונה>>

א. גלידה זה טעים, זה נגיש, וזאת בריחה מתוקה מהמציאות. מה רע?! למה, גברים לא אוכלים גלידה?! כשאנחנו בדכאון אנחנו לא חושבת על איך שאנחנו נראות(כלומר, הכול תלוי בסיבה לדכאון,זה כבר סיפור ארוך) אבל רוב הפעמים דווקא יש את המחשבה- טוב הכול רע, מצידי להיות מכוערת.. לא יודעת להסביר... ההרגשה העצמית כל כך רעה שכבר לא אכפת ממשקל, קלוריות והשמנה.. ב. על הקטע שבחורות קשות להשגה- אם תוך שנייה כל בת תתן את המספר שלה גם נראה לי הבן פחות יהנה..משהו בקסם, אווירה ייעלם בכול התחושה של להצליח, להתקדם... יש משהו כיפי בתהליך, שיכנועים וכאלה, כשברורה התוצאה סה"כ... כמובן שלעיתים זה בא לחפות על האמת- שאנחנו לא מעוניינות..! ג. עם זה אני לא מסכימה, הרי כול הקטע שאם נדלקים על מישהי כל מי שמסביב נראה פחות טוב.. כך יוצא שמי שסביב לבחורה ה'מושלמת'נראית כמו דחליל.. זה לא שאנחנו בוחרות לפני היציאה ת'חברה הכי מעפנה לצאת איתה.. אז או שיוצא כך כי זאת המציאות אין לנו בעיה להיות חברות של בנות פחות יפות, או כמו שאמרתי זה רק נדמה לך כי המושלמת 'מאפילה' עלייה... זהו...

אלינוש19

New member
אז ככה

א. לא אני לא פונה לגלידה!!!!!!!!!!!! אולי יש כאלה שכן אז יופי להן אבל חבל להכליל!!!! כשאני בדיכאון אני תמיד הולכת לספר!! אני מרגישה צורך לשנות דברים!!! וזה הדבר שיוציא אותי מהדיכי לפחות לרגע אחד!!!! אבל שוב לפי דעתי זה נורא אישי!!!!! ב. נכון אנחנו משחקות אותה קשות להשגה! למה??? כי זה כיף!!!! ותודו שאם מישהי תתן לכם את המספר ב5 דקות הראשונות אתם תחשבו שהיא ממש אומללה וסוף סוף מישהו לוקח את המספר שלה! חוץ מזה אני חושבת שבחור שמתאמצ יותר מראה שהוא יותר רציני!!!!! דוגמא: בחור שיבוא וירקוד איתי במועדון ואני אשחק אותה קשה להשגה והוא ישר יוותר זה מראה שאני הייתי עוד אחת במועדון! אבל מישהו שינסה בפעם השניה זה כבר מראה שבאמת מצאתי חן בעיני ושוב זאת רק דעתי! ג. זה לא נכון!!!! חברה שלי נראית מצויין!!! ואפילו יותר ממני במידה מסויימת!!! בלונדינית עם עיניים ירוקות!!! אבל זה הכל בעיני המתבונן!! אתה יכול לחשוב שהיא זאת שנראית טוב ומסתובבת עם חברה מכוערת או להפך מישהו אחר יכול להגיד שאני זאת המהממת ואני זאת שמסתובבת עם חברה מכוערת - הכל בעיני המתבונן!

yardenj

New member
אם יש לך חברה בלונדינית עם

עיניים ירוקות ואת החברה היפה,יש מצב למספר?

yardenj

New member
אם אני שולח הודעה עכשיו זה נותן

לך חצי שעה בערך לשחק אותה קשה להשגה,מה שמספיק זמן לכל הדעות.ולכן לפי ההגיון ההודעה הבאה תהיה מספר טלפון.אפשרי גם במסרים.

Anna Karenina

New member
לפחות תשתווה אליה...

ותתן לה להחליט אם אתה מספיק שווה לטלפון.
אתה בעל מראה שוודי, כולל ריבועים בבטן?!?!

HyPeR SoNiC

New member
נגנבת, אה?

או שאולי אתה נואש? מתכתב עם בחורה 2 הודעות באיזה פורום באינטרנט ומבקש מספר!? למה אתה חושב שהיא תיתן לך?? לפחות תכיר אותה קצת... אני ממליץ על איי סי קיו

free soul

New member
אתה גנוב חבל על הזמן!../images/Emo31.gif

תן לי לענות על השאלות שלך.. א. אני באופן אישי לא מתנפלת לגלידה [לא חולה על זה] אני מתבאסת כמה דק' ושוב לוקחת את עצמי ביידים וממשיכה הלאה כאילו כלום לא קרה, מה לעשות בגלל שקמתי יום אחד על צד השמאלי אז, כל השבוע נהרס לי?! ועוד בגלל משהו מסויים?! להההההההההה.. לא ניראה לי! לעומת זאת.. אתם הגברים, שומעים לי שיריי דיכאון.... ומתחילים להפוך את החברים שלכם לפסיכולוגים. ב. כי אם לא נשחק אותן "קשות להשגה" אנו נהפוך ל"קלות", לא ככה? תחשוב על זה.. ג. אתה סתום בלחץ חבל על הזמן! מה הקשר ללכת עם חברה מכוערת?! לא משנה איך היא ניראת, היא חברה! אפילו שהיא תהיה מלכת היופי. מה הקשר?!

הצילצול

New member
אתה ממש לא נורמלי!

מה הוצאת עצבים על בנות?? מישהי זרקה אותך?? 1. לא אוכלת שאני בדיכאון ובטח שלא גלידה!!! 2. בקשר ללהיות קשות להשגה... אנחנו עושות את זה כדי להזהר מגברים כמוך! 3. ומה הקשר חברה מכוערת!? מכוערת או יפה היא עדיין חברה שלי! והסעיף הזה בכלל לא קשור!

סוזן50020

New member
וואלה...אילו שאלות מרגיזות...

1. אני לא פונה לגלידה אלא לעוגות קפה שוקולד! וזה כלל לא קשור לבנים, אני דווקא אוכלת גם עם או בלי מוד רע(אך בכ"ז אימי טוענת שאני נראית לה אנורקסית!). 2.בשום אופן ופנים לא אראה למישהו שדחה אותי שהרגשתי רע בגלל זה, אני מקסימום אהיה עצובה בבית כמה דקות ולאחר מכן אצא מהבית עם חיוך ענקי כי יש עוד מלא דגים בים! 3.אני ממש קשה להשגה ממש כמו אבן. זה לוקח שנים עד שאסכים לצאת עם מישו. אבל כאשר מישו מוצא חן בעיניי אז ישר אציע לו לנסות קשר איתי, זה עדיף מאשר שיתחילו איתי ואז איאלץ לשחק אותה קשה להשגה וזה משגע ת'שכל, כי מדובר במשחק שהוא באמת מעייף
... 4. אני דווקא מסתובבת עם חברה יפהפיה עם עיניים כחולות ענקיות כבר מאז שהיינו בנות שנה. והיא עוד אומרת עליי אותו דבר שאני ברונטית יפה. אבל יש כאלו שהן חברות מילדות והתבגרו יחד וזה כלל לא קשור לביטחון עצמי. זה בולשיט אחד גדול! חוץ ממקרים מסוימים שבהם אני מכירה כמה ביצ'יות קנאיות רצח שלעולם לא יסתובבו עם יפהפיות יותר מהן. אבל אני לרוב רואה כוסיות מסתובבות בחבורות. אז מה הקשר?

גליתוש18

New member
?!

אל תשחק אותה מיקי גבע, משחזר פה קטעים מהמערכון שלו על חברות מכוערות. תעשה לעצמך טובה ואל תנסה להיות שנון.

מיטללל

New member
בנוגע אליי...

אני חייבת להיות שיש אחוזי אמת בדבריך :) בנוגע לסעיף א', שאני בדאון התאבון בורח לי ואני לא אוכלת כלום :) אבל זה נכון שרוב החברות שלי בשעת משבר אוכלות בלי סוף ובעיקר דברים מתוקים. זה נעשה כי גם ככה מרגישים חרא, אז לפחות שיהיה מתוק :) כבר לאף אחת לא אכפת איך היא נראית ויש משו מנחם באכילה אינסופית.. (אחרי זה תמיד בה שלב הכעס וההלקאה העצמית על הנזק והשומן) בנוגע לסעיף ב', זה לא מדוייק. זה נעשה מכמה סיבות. קודם כל אנחנו מן הסתם לוקח זמן עד שאנחנו מגלות בכם עניין בסיסי. מעבר לכך, משחקי החיזור היו קיימים מאז מאליו. בלעדיהם גם לכם היה פחות בא (ואל תעיז להגיד שזה לא כך) וגם ניסיון עבר, החשש להיפגע. אני אישית לרוב לא משחקת יותר מדי משחקים.. (מזל שאף אחד שאני ממש מכירה לא פה כדי להעיד
) וסעיף ג'.... אנחנו לא בוחרות את החברות שלנו לפי מראה חיצוני... ומניסיון, זה מה זה לא מרתיע

למעלה