טוב, אם כבר הגעתי לפורום מהדף הראשי...

אקסיומה

New member
טוב, אם כבר הגעתי לפורום מהדף הראשי... ../images/Emo13.gif

אז רציתי רק להגיד שלא ידעתי בכלל שקיים פורום של "הסוד". נחמד לדעת שכן... ראיתי את הסרט (והספר עדיין ממתין על המדף שלי) ובאמת מאז ששיניתי לעצמי את צורת המחשבה התחילו באמת להשתנות דברים בחיים שלי. בתור התחלה, הייתי כלואה ('כלואה' זו לגמרי המילה הנכונה) במערכת יחסים ממושכת והרסנית עם איזה בחור שגרם לי רק רע, ואח"כ היו לי מערכות יחסים כושלות אחת אחרי השניה עם כל מיני טיפוסים שלא בדיוק היו סגורים על עצמם. אח"כ המצב בעבודה התחיל להידרדר ומצאתי את עצמי שוב ושוב במעגל מחפשי העבודה... ממש אפשר להגיד שהגעתי לסף יאוש מהמון בחינות. בסופו של דבר התחלתי באמת להבין שמגיע לי הרבה יותר, ואז דברים פתאום התחילו להסתדר לאט לאט, ואני לגמרי מאמינה שזה בזכות המחשבות שלי. הכרתי בן אדם מדהים, שסובל אותי עם כל השגעונות שלי כבר 8 חודשים, ומצאתי עבודה בחברה גדולה ומצליחה, וטוב לי שם, בניגוד להרבה מקומות אחרים שעבדתי בהם בעבר...
עכשיו אני עובדת על דברים אחרים שאני שואפת להשיג. אז אם מישהו היה ספקן בקשר ל"סוד"- זה עובד, בוודאות!! אל תפסיקו להאמין...

מרי לי

New member
שלום לך וברוכה הבאה

אני אמנם לא התחלתי מה"סוד" או ה"בליפ" אבל גם אותי אלוהים הדריך לשנות את המחשבות שלי וראיית החיים אני שמעתי על כך לראשונה ממטיפה נוצרית בשם JOYCE MEYER היא התחילה סדרה בשם A HOUSE MADE OF THOUGHTS והתכנת שלהנקראה LIFE IN THE WORD אח"כ גיליתי את הפסוק"מוות וחיים ביד הלשון" זה קרה ביום שאמרו לי להפסיק לומר מילים כמו "לא יכולה" ו"לא רוצה" ולמצוא דרך לעקוף אותן ולומר את המשפט בדרך אחרת. מאז הייתי פתוחה לשינוי והפסקתי להתנגד, המחשבות התנקו משליליות וכך הבאתי אל עצמי עזרה. ומשם החיים רק הראו לי כמה שבכל אמונה ודת שהחזיקה מעמד עד היום זה קיים. המדע היום הוכיח שכל מה שאנו רואים, אנו מפרשים בחלק האחורי של המוח, כלומר זה עובר דרך המחשבות והרגשות שלנו, ולכן כבר כאשר אנו מבינים מה ראינו אנחנו "משוחדים" ע"י המחשבות שלנו לגביו. למשל, את מוזמנת לראות באחד השרשורים למעלה שמישהי ראתה בספר הסוד עידוד לאנורקסיה, אחרת שאני מכירה ראתה הזדמנות וקיבלה אומץ לפתוח עסק משגשג משלה (ומצליחה בו) כשהיא קרובה לגיל 50 כך אנו, בצורה הכי מופשטת מושכים אלינו את מה שאנו רוצים ויוצרים את המציאות שלנו. ולסיום: בסרט של ה"בליפ" מישהו אומר, אנו רואים בליוני פיסות מידע בשנייה, אך מתמקדים רק בחלק מאוד קטן, מה ייקרה אם נסיט את הזרקור שלנו (תשומת הלב) לחלק אחר מהמידע הזה

אקסיומה

New member
את "בליפ" ראיתי ולא הבנתי משהו...

איך זה שהבליפ והסוד הן שתי תיאוריות שונות? הרי מדובר באותה תיאוריה. בכל מקרה, אותי לא מנחה שום אלוהים... אני פשוט מאמינה בעצמי.

נהדר, ברוכה הבאה לפורום

יש גם קבוצה של אנשים מכאן ומפורומים אחרים שנפגשים אצלי במוצ"ש במפגשים ברוח הסוד. אנחנו קוראים לזה קבוצת הסוד הירושלית, ואת מוזמנת להצטרף. בברכה שפי

אז אם את רוצה

אנחנו מקיימים בת"א מפגש פעם בשבוע של אנשים שלא מאמינים בסוד. את מוזמנת

כן

מיקום: הדירה שלי משתתפים: את ואני מה להביא? סמים קלים על מה מדברים? על כמה שאנחנו לא מאמינים בסוד! .. זה בחמש דקות הראשונות. כדאי לבוא, יש במבה.

למעלה