טוב, אם ליסטה כבר הכניסה הכל

טוב, אם ליסטה כבר הכניסה הכל

למאמרים, אני מניח שאני יכול לפרסם את ה"סרט", הסיפור הארוך הראשון, של הפיק שלי. אז תהרגו אותי, אבל באנגלית זה פשוט נשמע הרבה יותר טוב: Digimon Guardians: The Adventure at the Strange World. Hearts Overlap.

חלק ראשון.

הירח החרמשי האיר את בנייני העיר באורו הלבן, מבעד לעננים. זה היה לילה, ותושבי העיר ישנו מתחת לים הכוכבים הזורח מלמעלה. ביניהם היה גם ילד בן שש, חום שיער, שישן בפישוק איברים ונחר בקול. סביב צווארו הייתה משקפת שחורת מסגרת. הוא הסתובב על צידו ועיקם את פניו. "לא, לך מפה. אני לא רוצה לבוא..." הילד נופף בידו הקטנה מתוך שינה. אחותו הקטנה, אסאהי, הציצה לתוך החדר כדי לבדוק מה קורה. הילד הסתובב לצד השני, אל הקיר, ואור הירח נפל על פניו וגרם לו לכווץ את עיניו. "אסאהי, לכי לישון." נשמעה לחישה במסדרון, ואיה, האחות הגדולה, הגיעה כדי לגרש את הילדה. היא הציצה לחדר כדי לראות שהכל בסדר, אז סגרה את הדלת והמשיכה בדרכה לשירותים. אסאהי הביטה באחותה המתרחקת, אז בדלת הסגורה, ולבסוף משכה בכתפיה וחזרה לחדר המשותף עם אחותה. בחדרו, חום השיער המשיך להתגלגל מצד אל צד ולמלמל מתוך שינה. לרגע, אור חזק גרם לו לעצום את עיניו בחוזקה שוב, ואז פסק. משהו דגדג אותו כעת וליטף את פניו. שתי עיניים חומות נפקחו והביטו בגבעולים הדקים שהתנשאו מולן. "מה...?" שאל הילד בישנוניות. ואז קלט שהוא לא במיטתו והתיישב בבהלה. הוא היה מתחת לשמיים כחולים, בשדה גדול ונרחב, ועננים לבנים גלשו מעליו במהירות, מסתירים את השמש וחושפים אותה לחילופין. "איפה...אני?" שאל את עצמו וקם על רגליו. במרחק התנשאו הרים גבוהים ועירומים. הוא גירד את עורפו וחשב מה לעשות, אבל נכנע במהירות. חשיבה מעולם לא הייתה הצד החזק שלו. "נראה שאין לי ברירה אלא להתחיל ללכת עד שאמצא מישהו." מלמל לעצמו והחל ללכת. "אני רעב." התלונן בקול בכייני. הוא עדיין היה בשדה, ולא היה יכול לראות את סופו. השמש בהקה בעוז מלמעלה והשתקפות אורה חזרה מהמשקפת שעל מצחו של הילד ויצרה עיגולי אור על העשב שלפניו. "היה נחמד יותר אם היה כאן עוד מישהו לדבר איתו, ואולי קצת אוכל. אני גווע!" ואז, משהו נגע ברגלו והוא הביט במהירות. זו הייתה ביצה לבנה ועליה קווים קצרים ודקיקים, צהובים, כמו טיפות גשם שירדו מקודקודה ועד לבסיסה. "ביצה?" שאל את עצמו בתמיהה. "היי, אולי אני אוכל לטגן אותה!" אמר וריר החל נוטף מפיו. הוא התכופף כדי להרים את הביצה, אלא שלפתע נשבה רוח חזקה והביצה התנדנדה בפראות. היא נפלה ונעלמה בתוך העשב. "היי, את! חזרי לכאן!" הילד זינק אל תוך העשב הגבוה, אבל לא הגיע לאדמה: הוא התגלגל במורד תלול ומלא חול בעקבות הביצה. פעם אחת כמעט נתקע בעץ, אבל הצליח להימנע מהמפגש וחלף מספר סנטימטרים לידו. הוא השתטח על מדף סלע ופלט אנחת כאב חלושה. בקצה המדף הבחין בביצה וחיוך נסוך על פניו. "האוכל!" קרא. אבל אז נסדק המדף והתפורר. הוא התגלגל ומתח את ידיו בניסיון להגיע לביצה, אבל היא כבר הייתה רחוקה מדי: הביצה התקרבה אל מדף סלע מעוקל והחליקה מקצהו ישר לשמיים. הילד נתקע במדף, שקצהו נשבר, וגלש במורד על חתיכת הסלע, עיניו מביטות אל הביצה שבאוויר. הביצה החלה לאבד גובה והוא מתח את ידיו בחיוך של ניצחון, מוכן לתפוס אותה, אבל משהו עצר אותו: עץ גדול, עבה וקשיח. הביצה נפלה על צמרתו של העץ, משם על ראשו של הילד ומשם לחיקו, אך אז התנדנדה, נפלה והמשיכה להתגלגל למטה. "עץ מטופש!" צעק בכעס. "מה אמרת?" נשמע קול. הוא הרים את עיניו החומות והביט בעיניו הקטנות, הצהובות והכעוסות של העץ. "עץ מדבר?" שאל בהפתעה. "למי קראת 'עץ'?!" שאג העץ בזעם ושפם העלים שלו רעד. הוא הניף את מקלו, והילד מיהר לקום על רגליו ולרוץ. "בוא הנה!" העץ הניע את שורשיו והחל לרוץ בעקבותיו. "אה! עזוב אותי! אני רק רוצה לאכול!" צעק הילד. "תאכל את זה! פצצת דובדבנים!" דובדבנים נורו מצמרתו של העץ והתפוצצו במגע עם האדמה ועם עצי החורשה שאליה רצו השניים. "מה זה?!" שאגה אדירה פילחה את האוויר ומאות ציפורים נסקו מצמרות העצים שבחורשה. "מה אתה חושב שאתה עושה?!" נשמע עוד קול. הילד עצר והביט בתדהמה בעצים הפוקחים עיניים ומסתובבים אל התוקף. "צעיר חצוף!" צעק אחד העצים בקול זקן. "מה אתה חושב שאתה עושה?" צעק אחד אחר. "זוזו מהדרך!" קרא העץ שרדף אחרי הילד. אבל העצים התקדמו לעברו, הניפו את מקלותיהם והתחילו מהומה. מהצד, צפה הילד בתדהמה מהולה במבוכה בחורשת העצים המכים זה את זה וצועקים ברגזנות. "מה זה אמור להיות?" שאל את עצמו כשבטנו שוב קרקרה. "אה, הביצה!" הוא הסתובב והביט אל הביצה, שנחה במרחק מאה מטרים מתחתיו, על מצע של חול זהוב שהוביל לגלים עדינים ומלוחים. הוא החל לרוץ במהירות והגיע לחוף, עייף אך שמח. החול קפץ לרגע והביצה התנדנדה, ואז שוב. משהו הרעיד את האדמה, משהו גדול. הוא הביט סביבו בבהלה והבחין בזה: יצור ענק ומשוריין בצבע צהוב, ומעל גבו מתנשא זנב ארוך שבקצהו כדור ברזל מלא קוצים. "מה...?" גמגם בפחד. ככל שהיצור התקרב, האדמה רעדה בעוצמה רבה יותר, עד שלבסוף הילד התקשה לעמוד. הביצה החלה להתגלגל בחול לעבר מי הים המלוחים, ולעבר המפלצת המפחידה. "אה, הביצה!" אמר הילד ורץ אחריה. הביצה התגלגלה וחלפה בין ארבעת רגליה של המפלצת, שעמדה על שפת הים ושתתה ממימיו. הוא מיהר אחריה ונכנס מתחת ליצור, אבל האחרון סיים לשתות והחל ללכת. "אה!" קרא הילד בבהלה בשעה שאחת הרגליים התרוממה וכמעט נחתה עליו. בקושי הצליח לצאת מתחת לבטנו של היצור בשלום, ומיד שם את המשקפת על עיניו, זינק למים והחל לשחות אל הביצה המתרחקת. "בואי הנה, אני רק רוצה לאכול אותך!" קרא אליה. ואז הרגיש משהו זז מתחתיו. "לא עוד אחד." מלמל באימה. סילון אדיר של מים פרץ מהראש הכהה והגדול שהופיע מתחתיו והטיס למעלה אותו ואת הביצה. "אההההה!!!" הוא צעק ופיו התמלא מים מלוחים. הילד החל לאבד גובה ונחת בצמרתו של עץ, שהוא קיווה בכל מאודו שיהיה בשקט ולא יזרוק עליו דובדבנים מתפוצצים, ומשם נפל על האדמה. "אאוץ'." מלמל. בטנו הכואבת קרקרה בחוזקה והוא אחז בה. "אני רעב." התלונן. ואז הבחין בביצה הנחה לידו וחיוך נמרח על פניו. "סוף סוף! אבל...היא סדוקה." הוא לקח את הביצה בשתי ידיו ואור לבן בקע מבין החריצים שעליה. החריצים התרחבו ונהפכו לבקעים שעטפו את כל הביצה. האור התחזק וחתיכות מהקליפה החלו ליפול, עד שלבסוף נותר בידיו של הילד כדור של אור זוהר. "היא בקעה!" קרא בבהלה וזינק על רגליו. האור דעך ובידיו נותר כדור פרווה רך ולבן בעל עיניים שחורות, לחיים ורדרדות ומוצץ תכול. על ראשו הזדקרו שתי אוזני שועל ארוכות במיוחד, שבשלב מסוים התעקלו לאחור והגיעו עד לאדמה, למרות שהכדור הקטן היה בגובה של חצי מטר מעליה! "מ...מה...זה?" גמגם הילד. "בויומון!" צייץ הכדור. "בו...בויומון?" שאל הילד. "בויומון! בויומון!" צייץ היצור שוב. "אה, זה השם שלך! בויומון!" הילד הבין. "נעים להכיר, אני יוטה טויה!" "בויומון!" צייץ בויומון. "זה כל מה שאתה יכול להגיד, הא?" שאל הילד, יוטה. "בויומון!" בויומון צייץ לחיוב. "טוב, אני לא יכול לאכול אותך, ואני עדיין רעב." התלונן יוטה. בויומון זינק מידיו והחל לקפץ משם בקריאות "בויומון! בויומון!" "היי, בוא הנה!" קרא יוטה והחל לרוץ אחריו. בויומון נעלם בתוך קבוצה של שיחים ויוטה זינק אחריו, ומצא את עצמו מוקף בפירות קטנים, אדומים ושחורים, ובפטריות חומות. "אתה בטוח שבסדר לאכול את זה?" שאל יוטה.

המשך+הקובץ (ידעתי שאני אשכח משהו../images/Emo3.gif

היצור מיד החל לזלול מכל הבא ליד. יוטה ראה זאת ועשה כמוהו, ושניהם אכלו עד שלא היו יכולים לזוז. "סוף סוף!" נאנח יוטה. "בויומון!" צייץ כדור הפרווה. הילד הניח את ידיו מאחורי ראשו ונשכב לאחור, מביט בעננים הצפים מעל באיטיות. "חבל שאתה לא יכול לדבר." אמר. "בויומון." צייץ היצור בעצב. "הייתי רוצה לדעת איפה אני." מלמל יוטה. לאחר שלא קיבל שום מענה, הרים את ראשו כדי להביט בכדור הפרווה הקרוי בויומון. "אה, אתה כאן." "בויו, בויומון!" צייץ היצור. יוטה קם, התמתח ופיהק. "בוא נלך ונמצא יצורים שיכולים לדבר ולספר לי על המקום הזה. שמעתי חלק מדברים קודם." והוא החל ללכת, מלווה בבויומון המקפץ לצידו. רוח חזקה נשבה לפתע וכמעט העיפה את היצור הקטן, ויוטה חפן אותו בידיו והצמיד אותו לגופו. "כדאי שתיזהר, בויומון, שלא תעוף ברוח. בוא נמהר!" אמר הילד והחל לרוץ. אחרי ריצה של כמה דקות וטיפוס במעלה גבעה תלולה, הוא יכול היה להשקיף על יער גדול שהשתרע עשרות מטרים מתחתיו. "בויומון!" צייץ היצור בשמחה, זינק מידיו של יוטה והחל לקפץ במורד. "בויומון, חכה!" קרא הילד בבהלה והחל לרוץ אחריו, עד שנתקל במשהו ונפל על בויומון. שניהם התגלגלו במורד ונפלו לתוך צמרתו של עץ גדול, ומשם לאדמה. "זו הפעם השנייה שזה קורה לי." מלמל יוטה. "בויומון!" צייץ כדור הפרווה בשמחה. הילד קם ונאנח, וניקה את האבק והלכלוך מבגדיו. "נראה שאין כאן אף-אחד." אמר והביט סביבו. הרוח הייתה היחידה שהניעה את ענפי העצים ואת העלים שעליהם. היער נראה שומם לגמרי. "איזה מקום מוזר, בויומון. אין לכם ערים או כפרים?" שאל יוטה. "בויומון!" צייץ היצור והחל לקפץ בשמחה. "היי, לאן אתה הולך?" קרא יוטה אחריו. כדור הפרווה נעצר, הסתובב אליו והחל לקפץ במקום. "בויומון, בויומון, בויומון, בויומון..." "בסדר, בסדר. אני בא." עצר אותו יוטה ומיהר אחריו. הם טיילו בין עצי היער, כשרק קול שירתו המוזרה של בויומון נשמע: "בויומון, בויומון, בויו בויו בויו! בויומון, בויומון, בויו בויו בויו!" "איזה יצור מוזר." מלמל יוטה והביט בכדור המקפץ לפניו. "היי, בויומון קטן! מה הוא עושה כאן לגמרי לבדו..." היצור האדום הבחין ביוטה ועיניו נפערו. "היי, יצור מדבר! אולי תוכל להגיד לי..." החל יוטה. הקוצים על גבו של היצור האדום הזדקרו מיד והבהיקו. "מכת ברק!" הוא קרא וברקים זינקו מגופו. "אה!" יוטה זינק על האדמה וההתקפה פגעה בעץ שמאחוריו. מקום הפגיעה נעשה שחור ומפוחם. "מה אתה עושה?" קרא יוטה. "בויומון!" צייץ הכדור בבהלה. "אל תדאג, ילד! אני אציל אותך ממנו!" אמר היצור האדום. "מבויומון? אני לא..." "לא דיברתי אליך! דיברתי אל הדיג'ימון!" קרא היצור המוזר וגופו הבהיק שוב. "דיג'ימון? מה...?" "מכת ברק!" "אה!" יוטה הסתובב והחל לרוץ, ובויומון אחריו. "בוא לכאן, בויומון! אני אציל אותך! מכת ברק!" צעק היצור האדום. יוטה שמע את רעש הפגיעה מאחוריו, ועץ מתמוטט על האדמה. הוא הביט לאחור כדי לבדוק שבויומון לא נפגע, וגילה שהוא רק הסתבך באוזניו ונפל. הילד רץ לאחור והרים את בויומון בידיו, כשלפתע זינק היצור האדום מעל גזע העץ שהתמוטט והתייצב מולו, בין קוציו הזקורים מבריקים ברקים וניצוצות. "עזוב אותו." אמר. "מה אתה רוצה? לא עשיתי כלום." מלמל יוטה בפחד. "אתה בן-אדם?" שאל היצור האדום. "כ...כן." גמגם יוטה. "ומה אתה עושה בעולם הדיגיטלי?" המשיך היצור המוזר בחקירה. "העולם הדיגיטלי?" שאל יוטה בבלבול. "כן, זה איפה שאתה נמצא. איפה שחיים הדיג'ימונים, המפלצות הדיגיטליות." אמר היצור. בויומון העביר את מבטו מפניו של יוטה לפניו של התוקף לחילופין. "אני ישנתי בבית והתעוררתי כאן. ובויומון חבר שלי." מלמל יוטה. "מה עושה בן-אדם בעולם הדיגיטלי?" שאל היצור בתמיהה. ליוטה לא הייתה תשובה. "יש לך שם?" היצור עשה צעד לעברו. "כן," לקח ליוטה מעט זמן לפני שהוסיף: "יוטה טויה." "איזה שם מוזר." אמר היצור. יוטה פשוט עמד שם ושתק. "נו, למה אתה מחכה?! לך מכאן לפני שאהפוך אותך לפחם!" קרא היצור בחוסר סבלנות. "כן!" יוטה הסתובב והחל לרוץ. "מכת ברק!" מאחוריו שמע עוד עץ נופל. יוטה התנשף בעייפות ונעץ את מבטו באדמה. הוא ישב על סלע ביער, תשוש מהבריחה מהיצור המוזר, ולא יכול היה אפילו להרים את ראשו. בויומון הביט בו מלמטה. "בויומון!" צייץ. "איזה יצור עצבני, הא, בויומון?" חייך יוטה והרים את מבטו אל השמיים. "העולם הדיגיטלי הזה די מעניין, אפילו אם הוא די מסוכן. אבל מה זה עניין בלי סכנה?" שאל וצחק. "בויו!" צייץ בויומון. "אז אתה דיג'ימון, הא?" שאל יוטה והביט בו. "בויומון!" צייץ בויומון לחיוב. "חבל שאתה לא יכול לדבר, זה היה מעניין יותר. כל היצורים המדברים כאן הם עצבניים כמו העצים ההם, או היצור הזה?" שאל יוטה. "בויומון." צייץ בויומון. "אה...כן, הבנתי..." מלמל יוטה. "רוצה שנמשיך?" "בויומון!" "בסדר." יוטה קם והחל ללכת.

שיט! שוב שכחתי!><../images/Emo6.gif

הם הלכו על דרך עפר שעברה ליד היער, מבלי לדעת לאן היא מובילה. "אם יש כאן דרך, מישהו בטח עשה אותה. ואם מישהו עשה אותה, בטח יש מישהו בסופה." אמר יוטה קודם. משהו בשמיים הטיל עליו צל גדול והוא הביט למעלה, אל בטנה הירוקה של ציפור ענקית ומוזרה. "זה נראה כמו תוכי." מלמל יוטה. "בויומון." צייץ בויומון. הציפור חלפה והשמש חזרה להאיר. יוטה נעצר ובויומון המשיך מעט, עד שהבין שהוא לבד והסתובב אל הילד. "מה דעתך על תחרות, בויומון?" שאל יוטה. "בויו?" שאל בויומון. "נרוץ עד העץ ההוא שם." אמר יוטה והצביע. "או בעצם, אתה תקפוץ. בסדר?" "בויומון!" יוטה התקרב אליו והתכונן. הוא הביט בעץ וחיוך על פניו. זה הולך להיות כיף! "היכון, הכן, צא!" קרא והחל לרוץ. "בויומון! בויומון!" צייץ בויומון בהנאה. "ווהו!" צעק יוטה. "בויו!" הם רצו זה לצד זה, מאושרים. חיוכו של יוטה נמרח מצד אחד של פרצופו לצד השני והוא פרש את ידיו לצדדים. בויומון קיפץ לצידו בעיניים נוצצות. "יותר מהר! יותר מהר! יותר מהר!" קרא יוטה. "עיצרווווווו!" קרא מישהו. יוטה ובויומון, שחלפו על פני המישהו בהשאירם מאחוריהם ענן אבק, נעצרו וחזרו לאחור. "לאן אתם רצים?" שאל המישהו. יוטה הביט בתדהמה במחזה המוזר שנגלה לעיניו: המישהו היה ראש אפור בעל שתי אוזניים ועיניים אדומות, מוקף בעוד הרבה ראשים אפורים בעלי שתי אוזניים ועיניים אדומות. "עוד דיג'ימונים! אתם דיג'ימונים, נכון?" שאל יוטה. "ומה אתה אמור להיות? בן-אדם?" שאל אחד מהם בלגלוג. "כן!" יוטה ניפח את חזהו ונעץ בו את אגודלו בגאווה. "אתה בן-אדם?!" שאל הראש, וכל הקבוצה החלה להתלחשש. "כן." חייך יוטה. "אף-פעם לא ראיתם בן-אדם בעולם הזה?" "לא." אמר הראש המנהיג. "אין בני-אדם בעולם הדיגיטלי." "בכלל לא?!" שאל יוטה בהפתעה. "בכלל לא." המשיך הראש. אחד הראשים האחרים לחש משהו באוזנו, וחיוכים מרושעים התפרשו על פני כולם מיד. יוטה הרים גבה ועשה צעד מהסס לאחור. "אנחנו פאגומונים." המנהיג הציג את הקבוצה, שמיד התפזרה והקיפה את יוטה ובויומון, שזינק לידיו. "אה...נעים להכיר." מלמל יוטה. "בואו נבדוק מה עושה בן-אדם עצבני!" קרא אחד הפאגומונים. "זה מעניין!" צעק אחר, והם התגודדו סביב יוטה והחל לנגוח ברגליו ולנשוך אותו. "אה! רדו ממני!" קרא יוטה בבהלה. "תפסיקו!" אבל הפאגומונים לא הפסיקו, אלא רק הגבירו את הקצב, תוך כדי צחקוקים משועשעים. בויומון לקח אוויר ונשף סילון של בועות שעטפו את רגליו של יוטה ואת הפאגומונים. "בויומון! מה אתה עושה?" שאל יוטה. "בויומון." צייץ בויומון. הפאגומונים נסוגו לאחור והתנערו מהבועות שדבקו בפרוותם בכעס. "איך אתה מעז לתקוף אותנו?" שאל אחד. בויומון זינק מידיו של יוטה והתייצב מולם. "אה, אתם לא צריכים לריב!" אמר יוטה במהירות, אבל זה לא עזר. הפאגומונים התגודדו סביב בויומון ולקחו אוויר. "בועות רעל!" קראו כולם ונשפו. בויומון החל להיחנק ולהשתעל. "עזבו אותו! הוא רק תינוק!" קרא יוטה. הבועות הירוקות כיסו את בויומון והעלימו אותו מהעין. הפאגומונים התרחקו והביטו בערימת הבועות, עד שכולן התפוצצו. בויומון שכב על האדמה, מעולף. "בויומון!" קרא יוטה. הפאגומונים צחקו. "למה? למה עשיתם את זה?" קרא יוטה בכעס. "רק רצינו לשחק קצת, הוא זה שתקף אותנו." הצטדק אחד הפאגומונים. "אתם התקפתם אותי!" קרא יוטה. "רוצים שנגמור אותו וזהו?" שאל פאגומון אחד והביט בחבריו. "כן! כן!" קראו כולם והתקרבו אל בויומון. "עזבו אותו!" קרא יוטה בבהלה. אחד הפאגומונים הביט בו בעיניים אדומות ונשף. ענן של בועות ירוקות עטף את יוטה והוא השתעל, נסוג לאחור ונפל. הפאגומונים הקיפו את בויומון המעולף. "אולי נהרוג אותו!" אמר אחד. "זוזו ממנו! בויומווון!" קרא יוטה והושיט את ידו. כדור של אור לבן הופיע מולה ועיניו של יוטה נפערו. בתוך האור היה מכשיר רוטט ואפור, בעל צג ושלושה כפתורים צהובים, קטן רק מעט מכף-ידו המושטת של יוטה. בויומון ריחף מתוך מעגל הפאגומונים וכל גופו בהק. האור עטף אותו והפך לביצה זוהרת, שנסדקה והתבקעה ולבסוף התפוצצה ושבריה הפכו לחלקיקים לבנים רבים מספור ונעלמו. הדיג'ימון שריחף באוויר כעת היה כדור פרווה צהבהב בעל פנים לבנות, שתי אוזני שועל וזנב שועל פרוותי. "מ...מה?" מלמל יוטה. "מה?! הוא דיג'יגדל!" קרא אחד הפאגומונים בתדהמה. יוטה הביט בפה פעור בדיג'ימון שריחף בחזרה לאדמה ופקח שתי עיניים גדולות בצבע כלשהו בין חום לאדום. המכשיר הזורח שהופיע מולו קודם נסוג אל תוך האור, שדעך ונעלם. "ב...בויו...מון?" גמגם יוטה. "לא! קורומון!" צעק הדיג'ימון וזינק לאוויר. "בועות פרווה!" סילון אדיר של בועות צהובות טס מפיו ועטף את הפאגומונים המבוהלים. קורומון נחת והביט בהם בעיניים כועסות. הפאגומונים חשקו שיניים והביטו בו בפחד. "בואו נברח!" קרא אחד. והם הסתובבו והחלו לקפץ משם במהירות. קורומון זינק אחריהם. "בועות פרווה!" קרא והביט בהם מתרחקים. אז הסתובב אל יוטה ושאל בחיוך: "די פחדנים, הא?" "כ...כן. אמרת שקוראים לך..." "קורומון." חייך הדיג'ימון. "דיג'יגדלתי." "דיג'ימה?" שאל יוטה. "דיג'יגדילה זה תהליך שגורם לדיג'ימון להשתנות ולהיעשות חזק יותר." "אה..." "היי, תראה! מה זה?" שאל קורומון והביט במשהו מאחורי יוטה. הילד הסתובב והביט בבניינים השקופים-למחצה שמאחוריו ועיניו נפערו. "מה זה?" שאל קורומון. "העולם שלי," מלמל יוטה. "כדור-הארץ." "כדור-הארץ? איזה שם מוזר." מלמל קורומון. יוטה הביט כעת דרך חלונו אל תוך חדרו. "מה אתה בוהה ככה?" שאל קורומון. הילד הביט בו. "אני צריך ללכת." אמר בשקט. "בחזרה לשם?" יוטה הנהן בראשו. "זה נראה כל-כך אפור ו...משעמם." "אבל זה הבית שלי." "אתה בטוח שאתה צריך לחזור?" שאל קורומון באכזבה קלה. "כן, יש בית-ספר מחר. והמשפחה שלי תדאג לי. אני לא יכול סתם להיעלם להם ככה באיזה עולם אחר ולא לחזור." אמר יוטה. "אתה לא יכול להישאר רק עוד קצת?" "אני לא יודע אם אני אראה את הבית שוב. זו עלולה להיות ההזדמנות האחרונה שלי." "אבל אתה גם לא יודע אם תראה את העולם הדיגיטלי שוב. ואותי!" אמר קורומון. "הוא יראה." נשמע קול. יוטה וקורומון הביטו לאחור בבהלה וגילו משהו דמוי חליפת שריון מבהיקה בלובנה, וידיה שלובות על חזה. הוא היה חסר תווי פנים לחלוטין. "אל תיבהלו, קורומון," ראשו חסר הפה והעיניים פנה אל הילד. " יוטה טויה." "מ...מה? הוא יודע את השם שלי?" לחש יוטה בתדהמה. "נעים להכיר, אני האגאנמון." אמר היצור. "אתה דיג'ימון?" שאל יוטה. "כולם כאן דיג'ימונים." אמר האגאנמון. "ואיך אתה יודע את השם שלי?" שאל יוטה. "אני יודע הרבה דברים, על כל מיני אנשים מהעולם שלך. אל תדאג, יוטה טויה, כי יום אחד עוד תשוב לעולם הדיגיטלי ושניכם תתאחדו מחדש." "באמת?" שאל קורומון. "באמת." אמר האגאנמון, וליוטה נדמה היה שאם היה לו פה, הוא היה מחייך. "חזור הביתה, יוטה. הזמן עוד לא הגיע, והעולם הדיגיטלי אינו מקום בטוח בשבילך עדיין." "אני אחזור?" שאל יוטה. "ביום מן הימים." אמר האגאנמון. יוטה וקורומון החליפו מבטים, ולפתע זינק הדיג'ימון לידיו של חברו. "אני מניח שזה להתראות, אם ככה." חייך קורומון. "כן." מלמל יוטה, והצליח להעלות חיוך על פרצופו. "שמור על עצמך עד שניפגש, בסדר?" "בסדר!" קרא קורומון, זינק ונחת מולו. "להתראות!" "להתראות, קורומון! נהניתי!" "גם אני!" יוטה הניח את המשקפת על עיניו, הסתובב והחל ללכת לעבר המיטה השקופה-למחצה שמולו. הוא נעצר לרגע והביט בדיג'ימונים מעבר לכתפו. אז חייך, הביט קדימה, ופסע אל תוך האור. "להתראות, יוטה." לחש קורומון. "להתראות, יוטה טויה." מלמל האגאנמון. והאור נמוג.

הסוף ^^

"והיו שם עצים מדברים! ודינוזאור ענק!" "כן, כן, יוטה. וגם ראש מדבר." מלמל הארו בביטול וקטע את דבריו של יוטה. "כן! איך ידעת? היה שם ראש מדבר...טוב, אמ...לא כל-כך מדבר, בשם בויומון! אבל אחר-כך הוא נהיה מדבר..." הארו פיהק בקול ומתח את ידיו. "יוטה, זה היה רק חלום. אין דבר כזה עולם דיגיטלי." אמר. "זה לא היה חלום! זה היה אמיתי!" אמר יוטה בכעס. הארו חשב לרגע. "לא, אין סיכוי." אמר. "הארו!" אמר יוטה בכעס. הארו חייך אליו. "לכולם יש חלומות מוזרים לפעמים, אבל זה לא אומר שזה מציאות. למשל, פעם חלמתי שאני נקניקייה, וכל הכלבים בשכונה רודפים אחריי..." "הארו!" קטע אותו יוטה. "זה היה אמיתי!" הארו חשב שוב. "כן, אולי אתה צודק. אולי באמת יש עולם דיגיטלי עם מפלצות דיגיטליות, דינוזאורים וראשים מדברים. אחרי הכל, מי יודע?" שאל וקם. "בדיוק!" אמר יוטה. "ובינתיים, אני אלך למרוח את עצמי בקטשופ." והוא יצא מהכיתה. "הארו!" צעק אחריו יוטה בכעס. הוא סובב את פניו אל החלון והביט אל חצר המשחקים שלמטה. "אני יודע שזה היה אמיתי, אני בטוח! ויום אחד אני אחזור לשם ואוכיח לו! יום אחד, זו הבטחה!" וקרני השמש חדרו מבעד לחלון וגרמו לעדשות המשקפת שעל מצחו לזהור.

אגב, השם הוא kuromon, וזה לא

הדיג'ימון שאתם מכירים

Wolf GiRL™

New member
השם טוב....

מתי אתה מפרסם? כדי שאני אוכל ללכת לקורא את הסדרה לפני, ולהבין מה קורה.

Digi Lista

New member
התבלבלתי לגמרי...

זה סיפור הסרט שפירסמת בהודעה הראשונה או שזה פרק 18 ולכן כתבת שאם הכול במאמרים אתה יכול לפרסם?... יש לי סלט בראש כי קראתי כמה דברים במקביל בכמה אתרים(ניצול מקסימלי הזמן המועט על המחשב)ואפשר להגיד שאני אומנם
ית אבל התבלבלתי לגמרי מהכול ויש לי כוונות טובות(אלה שמרצפות את הדרך לגיהנום כידוע לפי הפתגם,אם כי זה אבסורד מהסיבה שאם הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות וגם אנשים מרושעים בלי כוונות טובות סוללים להם דרך לגהנום כולם בעצם מגיעים לגהנום וזאת בעיה קשה
),כלומר אני רוצה לשים במאמרים אבל אני צריכה להתמקד ב'איפה'?... מה שכן מאוד הזכיר לי את הסרט הראשון של דיג'ימון עם טאי וקארי קטנים+הפרק הראשון בעונה הראשונה("אהההה,ראש מדבר!","מי אתה?או מה אתה??")ואני בטוחה שתגיע רחוק עם היצירתיות שלך

זה "סרט", זאת אומרת-סיפור ארוך יותר

מפרק רגיל (תראי כמה הודעות הוא לקח...) שלא קשור ישירות לעלילה הראשית של הסיפור, אבל כן מופיעות בו הדמויות מהסיפור. וכן, זה אמור להיות דומה לסרט הראשון עם טאי וקארי קטנים, כי זה כאילו מספר על המפגש הראשון של יוטה עם דיג'ימונים (הוא אמר שהוא היה בעולם הדיגיטלי באחד הפרקים וריי לא האמין לו). גם הראש המדבר זו קריצה לפרק הראשון של אדוונצ'רס. שימי-לב שאפילו לא כתוב שום דבר על דיג'ימונים או על עולם דיגיטלי בשם של הסרט. את מעדיפה לפתוח קטגוריה חדשה ל"סרטים" האלה (למרות שיש רק שלושה...) או לפרסם אותם באותה קטגוריה עם הפרקים?

Digi Lista

New member
אני מעניקה לך את זכות הבחירה...

אתה רוצה קטגוריה חדשה או ביחד?

אם אין מספר מוגבל של קטגוריות שאת

יכולה לפתוח, אז אולי כדאי קטגוריה חדשה בכל-זאת. אבל אם למשל מותרות רק 20 קטגוריות (סתם דוגמא), אני לא רוצה ששלי יתפוס סתם אחת כשאפשר לשים אותו יחד עם הפיק. כמו שאמרתי, אם אין הגבלה כזו, אז עדיף קטגוריה חדשה, ואת יכולה לקרוא לה "Digimon Guardians-הסרטים", או משהו כזה

Digi Lista

New member
לא נראה לי שיש הגבלה...

בכלל יש לנו שימו לב-541 מאמרים מפורסמים בלא יודעת כמה קטגוריות,אם מוסיפים גם את ה"סרט" שלך שמופיע כרגע(ישתנה בשעות הקרובות...בקטגוריה חדשה כמו שאמרת
) רק אצלי המספר עולה ל542 מאמרים,פעם המאמרים היו נספרים במספרים משונים אבל מהרגע שהם הפכו למספרים הרגילים וזה עוד בלי כול המאמרים שבטח שכחתי להכניס וכשפתחתי שרשורי עזרה לא ממש הגבתם ואז הם נעלמו להם בארכיון...אני חושבת שמגיע לנו כול הכבוד
והלוואי ונכפיל לפחות פי 2 את הכמות
אגב,אם אתם רוצים נוכל לשדרג את המאמרים החדשים והישנים עם תמונות כמו שיש לחלק מהישנים יותר(יאנה ואופיר בהחלט שולטות מבחינת ציורים למאמרים שלהן),בכלל כמו שאר התחומים גם כאן אנחנו צריכים לעבוד על "טיפול 10,000"(שדרוג במילים נורמליות...)
... יש כמה דברים שקשורים לסיימרס מהזמן האחרון שתיכננתי להכניס גם למאמרים("למה אני אוהב את הסדרה והתקצירים")
ולמרות הכול רק שתדעו מעולם לא קיבלנו אפילו רבע פרגון בפורום מנהלים כשפורומים אחרים על פחות מיזה קיבלו(אבל אין לי ספק שזה קשור לעובדה שאני לא דוחפת את העניין ולא מתעסקת בזה וגם לא שולחת חברי פורום לכתוב פרגונים,מתחת לכבודי מאז ומעולם אפילו כשכול המדובבים היו פה והם חשוב להגיד לא הגיעו כי זה פורום רשמי ומשלמים להם על כניסות כמו שקורה במספיק מקומות...),האמת שאני גם לא זוכרת מתי בכלל נכנסתי לפורום מנהלים,מזמן איבדתי עניין בדברים האלה,האמת שהאהבה שלי לפורום הזה והגאווה על זה שהוא קיים כמעט ארבע שנים(1.7 יחגוג ארבע הבייבי)מספיקה לי לגמרי ואני באמת אוהבת את כול האנשים שלוקחים בו חלק וגורמים לו להיות מה שהוא

אם הייתי מצליח לצייר את הדמויות שלי

כבר מזמן הייתי מעלה אותן
ואנחנו לא צריכים פרגונים מאף-אחד, העיקר שאנחנו יודעים שהפורום טוב. הוא היה קצת יבש בגלל שנגמרה הסדרה, אבל עכשיו הכל מתחיל מחדש, יש חברים חדשים והרבה מידע ותמונות, והפיקים של יאנה ושלי, אז הפורום חוזר לעצמו, ואני מפרגן לנו

Apikachu L

New member
אני אוצה לצייר!

בבקשה! מותר לצייר, מותר לצייר? *קופצת במקום*

למעלה