טוב אממ...
שרשור קצת שונה

One Echoe

New member
טוב אממ...../images/Emo13.gifשרשור קצת שונה../images/Emo3.gif

שאלתי את ציפציף והיא הסכימה לי! העליתי הקלטה שלי מנגן את הסולו הראשון ב SOYCD. -הקטע נוגן לפני חצי שנה, לא הכרתי את השיר\אלבום כמו שאני מכיר היום..אני מאמין שהיום אני מנגן את זה הרבה יותר יפה... אז זהו..תגיבו..חשובות לי תגובות במיוחד על ה " פיל " ..רגש.. אם הצלחתי להעביר את הרגש. ולא להתייחס לסאונד חח..כי זה נוגן עם מגבר ממוצע וגיטרה ממוצעת. לצערי אין לי ת'כלים שיש לדיוויד גילמור
(הקלידים נוגנו ע"י תוכנת מידי) טוב זהו אגב, אם מישהו מנגן ויש לו הקלטה הוא מוזמן להעלות לשרשור..

Fatach

New member
כתוב שזה לא מקוון...

אני חושב שגם אני אעשה איזה גרסא שלי לשיין און... אני מת על זה. היום קניתי את האלבום

One Echoe

New member
אזמה...תקשיב\י.

יש שם 2 לינקים אדומים. תלחצ\י על " MP3 זורם ".... או לחילופין, על " פורמט אמפי 3 "..אם מישהו רוצה להוריד למחשב. ואם כבר, אז עוד הקלטה..מהחומה...מפעם.. סתם לתוספת.

Fatach

New member
!!!!!!

החומה עובד, השני לא... אני יודע על מה אני מדבר..

הצלחתי לשמוע את ITAOT

אבל לא את SOYCD, אין בעמוד ההוא לינק להקלטה. בכל אופן, מאוד נהניתי מהגרסה שלך ל- ITAOT אבל היא כל כך קצרה! מדוע שלא תקליט גרסאות ארוכות יותר? או שמא יש הגבלת מקום בבמה?

One Echoe

New member
את בטוחה?

זה מוזר... לא נורא. בכל אופן..לא אין הגבלת מקום, וגם אם אני אקליט קובץ של 20 דקות זה לא ייקח יותר מדי זמן. העניין שזה האורך של הקטע חח :) בעתיד אני מתכנן לעשות גרסא לכל שיין און. ..כשיהיה לי ציוד קצת יותר רציני...

thezanani

New member
כנ"ל../images/Emo140.gif

יפהפה, תגדל שיער ארוך,זקן,תלבש חולצות חסרות צווארון מוזרות,תקנה חברת תעופה, ואתה דוד. בהצלחה!

One Echoe

New member
תגיד, למה אתה קורא לו דוד?

טוב, שיער ארוך כבר יש לי. אבל מה בדבר החברת תעופה?! יש ל " דוד " חברה כזאת?

afon

New member
איזה גבר...

אקו, לא פלא שאתה תופס כוסיות... הן תמיד אוהבות בנים שמנגנים על גיטרה!

One Echoe

New member
אני במקום המנהלת

הייתי מוחק את התגובה הזאת מה הקטע של הציניות? אתה לא רוצה אל תגיב.

afon

New member
מה הבעיה?

ניסתי להעביר שזה אחלה קטע בצורה שונה, הגזמת.

melancholy man

New member
טוב אני לא המנהלת

והאמת שבטח שמתם לב שמאז ציףציף חזרה פחות או יותר במשרה מלאה, אני משתדל להפריע כמה שפחות, אז אני רק אכתוב את דעתי כאן כגולש. מה שכתבת, מעיד בעיקר עליך כבן אדם ומעליב בעיקר אותך, ממש אין לזה מקום.

ואני כן המנהלת

והסיבה היחידה שאני משאירה את החלק הזה בשרשור ולא מוחקת אותו היא על מנת להביע את מחאתי על פסק הדין שניתן לאחרונה, לפיו המילה “כוסית” אינה קללה. ובעברית פשוטה: אין למילה הזו מקום אצלנו בפורום. וגם אין מקום להעליב גולשים אחרים (ראו סעיף 5 בתקנון. הקישור בטאגליינס) אם זו אכן היתה כוונת המשורר. ייפסקו ההעלבות לאלתר!

One Echoe

New member
טוב, זה כבר לא חשוב.

השרשור איבד מהמשמעות המקורית שלו ואף אחד לא ממש הגיב... לא יודע למה. וחבל.

brotos

New member
יש נשים שהכוס שלהם הוא מושא

ההסתכלות. ולכן- "כוסית". פוליטיקלי קורקט נועד לשמרנים אמריקנים, שאוהבים לשמוע דרשות מיסיונריות בימי ראשון בבוקר. פלנדרז, רק בלי שפם. וציף, הפורום הוא לא מקום להביע מחאות פוליטיות, אלא אם כן זה אני. [אבל אני עדיין חושב שיש משהו וולגארי ב"כוסית"].

למעלה