טוב, אנחנו עובדים על עוד סט של

טוב, אנחנו עובדים על עוד סט של ../images/Emo7.gif

שיניים, ושוב הכל חוזר על עצמו. לפני חודש יצאו שתי השיניים הראשונות למטה ועכשיו נראה לי שהולכות לצאת כמה ביחד. שירה מאוד סובלת, מתעוררת בלילה בבכי של כאב ולא נרדמת (וזאת ילדה שישנה מגיל חודשיים מתשע בערב עד שמונה בבוקר רצוף.) שוב נזלת ושיעול, לא מסכימה לאכול, אין לה מצב רוח, כואב לה. רציתי לשאול לגבי הטיג´ל, אני מורחת לה אבל זה לא נראה כאילו זה עוזר, יש הצעות אחרות להקלה על הכאב, נשבר לי הלב. ומה עם הנזלת והשיעול? אנא הצילו, אני רוצה בכל מאודי להקל עליה, היא ילדה כל כך שמחה וצוהלת ועכשיו היא כל כך סובלת.

Iris-1

New member
אחות לאחות - ../images/Emo101.gif בדרך

כמה מהטיפים שעובדים אצלנו בתקווה שאחד יעזור לך: 1. טיג´ל - למרוח כמויות נדיבות ולא רק טיפה כמו שאומרים על כל חלל הפה (מאז שגיליתי את זה חזרה לי ילדה צוהלת). 2. ביקוויטים קשים או הקרום הקשה של הלחם - גם מחככים את החניכיים וגם מכניס קצת קלוריות לגוף. 3. ביסקוויטים על אותו עקרון כמו הלחם. 4. אמבטיה חמימה ביחד איתך או לחוד מאד עוזרת אצלנו. 5. ציצי (אני לא יודעת אם את מניקה אבל אצלנו זה המרגיע הלאומי להכל). 6. כמובן קרחונים כאלה שנושכים אותם לשיניים ועדיף שיהיו כמה שעות במקפיא לפני שאת מוציאה ונותנת לילדה. 7. קוביות של פירות - לחתוך לקוביות לשים לחצי שעה במקרר ולתת לה למצוץ. גם ככה משיגים קצת קלוריות. הפירות העדיפים עלינו תפוחי עץ חמצמצים ומתוקים. מקווה שאחד מהפטנטים שרשמתי כאן יעזור או כולם או כלום (תלוי בילדה שלך). בכל מקרה באיזה שהוא גיל גומרים עם השיניים אז שיהיה בהצלחה. בת כמה שירה? איריס.

שירה בת תשעה וחצי חודשים ולצערי יש

לי בעיה עם רוב העצות כי היא לא מסכימה להכניס כלום לפה, מבחינת פרי, ביסקוויט, הנשכנים הקפואים, בקיצור מסרבת להכניס לפה. גם למרוח את הטיגל זה מאבק קשה של צרחות כך שאני עושה את זה רק שאין ברירה, (שאלה לגבי הכמות הנדיבה- אין בעיה שהם בולעים את זה כי הרי הם מלקקים את החניכיים כל הזמן?) שירה לא יונקת כך שגם זה לא יעזור לנו לגבי האמבטיה זה רעיון טוב, שירה מאוד אוהבת אמבטיה ושם משתפר מצב רוחה פלאים, אבל מה נישן כל הלילה ביחד באמבטיה?? (בצחוק...) תודה על העזרה, אני אנסה ליישם אולי יהיו לי הפתעות

גם עמית מוציא סדרה

של 4 שיניים עליונות... לילות לבנים..וימים ארוכים.. הטיג´ל לא עוזר לנו אבל משהו שכן.. גזר קר מאד.. עמית נהנה לנשוך.. זה מרגיע וכנראה שגם משביע!

לי זה נראה קצת מסוכן... ../images/Emo2.gif

גם אנחנו מגדלים שיניים ואחרי שלילות שלמים אני מורחת לה טיג´ל על החניכיים העליונים וזה לא עוזר לכלום, גיליתי שיצאה לה שן בחניכיים התחתונים
לגבי הגזר, לי זה נראה קצת מסוכן. לאיה יש כבר 4 שיניים (5 מאתמול) ואם היא חו"ח תצליח לחתוך חתיכה מהגזר זה סכנת חנק אמיתית. אם כבר אז אולי תפוח עץ (שלם) שממנו קשה מאד לחתוך חתיכה (בניגוד לגזר שאם קצת כוח אפשר לשבור אותו). המליצו לי פעם על טיפות אוזניים בשם אוטידין שמורחים במקום הטיג´ל. אומרים שזה עוזר, עוד לא ניסיתי.

גם נוריאל בהסטרית הוצאת שיניים ../images/Emo5.gif

(חבל שאין סמילי של מורט שערות...) עומדת לצאת לנו השן הרביעית וכל זה תוך חודש!!! הטיג´ל לא עוזר לנו, ונזלת ושיעול - חבל על הזמן (אני לא ממש בטוחה שזה קשור, אבל זה דומה לשירה). מה שעוזר לנו זה לחם - הקצה שלו הולך מצויין, ציצי - תמיד מצליח להרגיע, והלילות....קשה, קשה....

Iris-1

New member
לעניין המשחה אני מורחת בכח אם אין

ברירה העיקר שקצת יהיה שקט. וכן אני משתמשת במקום בטיפה (כמו שהם אומרים בכפול וגם משולש) ויוצא שאני מורחת בערך איזה 3 פעמים במשך 5 דקות. בסוף זה עוזר ויש שקט לפחות לשעתיים עד הפעם הבאה שהיא נזכרת שכואב לה. לעניין האי הכנסה של הדברים לפה תנסי בכח לפחות את החלק של המשחה ותציעי לה את הפירות, ביסקוויטים, לחם. לא לישון באמבטיה (גם אם זה בצחוק) אבל בהחלט אפשר לבלות שם זמן ניכר בחדר מחומם. בהצלחה.

אסור במקפיא!!!!!

הם עלולים להתפוצץ שלא לדבר על כויות קור. לשים רק במקרר. זה מספיק קר. השילוב של הצעצוע הקר עם הטיגל מומלץ ביותר. וגם גליגם.

מנסיון אפשר להקפיא מוצצים.. זה

מרגיע ויכול לעזור לשיניים כואבות וכמובן שיש בו חומר בפנים אסור להקפיא

גם אנחנו עברנו את הסיוט הזה

גם שמנו טיג´ל וגם נתנו אקמול - כי למה לסבול? בקשר לשיעול - נתנו תרופה הומאופטית - דרוז טוקס של מעבדות הומגליל (אלה של הגליקול מסיפור הגזים) וזה עבד פלאים. מקווה שהסיוט שלכם יהיה קצר. גם לנו יש עוד שיניים בדרך. אנחנו אחרי 6

עמית בן 10 חודשים ושלושה ימים

אוכל מחיות בעיקר..לא מצליח לנגוס בגזר כי הוא קשה..זה מקרר את החניכיים והוא ממש מרוצה
אני לא בעד אקמולי..אלא אם כן יש חום..

אה ועוד שאלה, גם אצלכם יש שילושולים

נוראיים, ריח מאוד רע ונמרחים עד הגב... צריך ללכת לרופא?

כן..גם אצלינו..../images/Emo12.gif

היינו אצל הרופאה..אבל רק כדיי להרגיע את עצמנו.. זה שכיח..שיניים ושלשולים מסריחים.. עמית שותה גם תה שומר בין הארוחות בשביל הנוזלים.. חוצמזה לא להתרגש יותר מידי..זה מה שהיא אמרה. עמית הרבה על הידיים..אנחנו רוקדים בשתיים לפנות בוקר..נו, מה לעשות זה מה שמרגיע אותו!!! ואני כ"כ מבינה אותו..הלוא כאבי שיניים זה כאב נ-ו-ר-א-י! לדעתי לא צריך ללכת לרופא..תבדקי אם יש חום.. ואפשר להתייעץ עם הרופא טלפונית.

למעלה