טוב, אני אוותר על לנסות למצוא כותרת

Yodi Paparnuk

New member
טוב, אני אוותר על לנסות למצוא כותרת

אוקיי... מגיע לי מזל טוב! פעם ראשונה שאני בפורום כלשהו. מן הסתם בעשר השניות הקרובות תסגרו אותי אבל לא ממש אכפת לי.... טוב, אולי קצת. ממש קצת. כלום ממש. טוב, להגיע לפואנטה. אממממ.... מה הייתה הפואנטה שלי? אממממ.... אמממממ.... אממממ.... כן! נזכרתי! אני לא בדיוק המעריצה הכי גדולה של גרין דיי, סתם אחת רגילה ששומעת מדי פעם שירים, ונכנסה לאתר פעם - פעמיים. ולכן יש לי בקשה צנועה. אנשים נבונים ותרבותיים שכמותכם: בבקשה עיזרו לבורה שכמוני להכיר את גרין דיי טוב כמוכם. שמות, אלבומים, השירים הכי טובים וכו´. תודה רבה רבה למה שיכתוב לי משהו ובמקום להיות אכזרי אפילו ישאיר לי תגובה. לאב יה... למרות שאני לא מכירה אותכם.... אנוכי.

Tre CooL

New member
אם תאמרי לנו מה את רוצה לדעת....

אז נאמר לך ד"א יש כאן רק אנשים טובים...!

אני יעשה את זה קצר

אלבומים: הראשון-1039smoth... השני-Kerplunk השלישי-dokkie הרביעי-insomniac החמישי-nimrod השישי-warning השביעי-International Superhits ועוד מעט יצא חדש בילי ג´ו-גיטריסט/זמר,מייק דרינט-באסיסט/זמר, טרה קול-מתופף. נוסדו בסוף שנות השמונים ובהתחלה היה להם מתופף בשם ג´ון שעזב. כמה שירים מומלצים:הכל. אם את רוצה לדעת עוד אני ממליץ על האתר הבא: www.greendayuk.com ובקישורים יש עוד אתרים,ברוכה הבאה ותישארי כי צריך אנשים לפורם הגוסס...

Tre CooL

New member
ד"א יש גם את האלבום...

שאנינגאנס(או משו כזה) אנלא יודע איך כותבים את זה...

GD4EVeR

New member
תוספת קטנה:

´International Superhits´ זה אוסף (ממש טוב), ו´Shenanigans´ זה אוסף של קאברים ובי-סיידס (והוא לא משהו...)

Yodi Paparnuk

New member
שוב פעם אני...

רק אנשים נחמדים? יופי! זה יוריד קצת ממפלס השעמום הנורא שלי. טוב הלכתי לישון אמא מתעצבנת. ביי ביי.

אמממ

יש להם הרבה יותר מדיי שירים טובים... הדיסקים כבר נכתבו לך. מה שאני יכולה לעשות, זה לתת לך רקע על הלהקה עצמה.. סולן\גיטריסט- בילי ג´ו ארמסטרונג בסיסט- מייק דרינט מתופף- טרה קול בילי ג´ו ומייק נפגשו כשהם היום בני 10 או 11, ובגיל 15 הקימו להקה ששמה SWEET CHILDREN. אחר כך החליטו לשנות את שמם לגרין דיי, ומצאו מתופף בשם ג´ון. הם הוציאו דיסק אחד עם המתופף הזה. אחרי זה המתופף ג´ון עזב והם מצאו את המתופף הנוכחי שלהם, טרה. כך בעצם הם נהפכו למה שאנשים מחשיבים כהלהקה שעשתה את הNEW WAVE של מוזיקת הפאנק רוק.

Yodi Paparnuk

New member
תודה רבה!

בדיוק סוג האינפורמציה שהתכוונתי אליה... תודה רבה! למה לעזאזל לקרוא ללהקה שלך sweet children? בזבוז איום! טוב, בכל מקרה, תודה רבה לשאר האנשים שענו לי, אבל ידעתי את רוב זה... ואם מישהו מוכן לעזור לי במשהו, כי אף אחד לא ענה להודעה הקודמת שלי: איך מוסיפים תמונות?

כשאתה כותב הודעה

יש לך למטה למטה "צירוף קובץ..." בחר קובץ: כותרת\ תיאור קובץ: שמה אתה שם ואז שולח את ההודעה

למעלה