טוב, אני אפתח בכל זאת שרשור חדש על קאסידי

Musical Abuse

New member
טוב, אני אפתח בכל זאת שרשור חדש על קאסידי ../images/Emo3.gif

עדיין אין לי יותר מדי פרטים, אבל קייטי היחצ"נית שלו חזרה אליי. היא אמרה שהיא צריכה לבדוק אם הלו"ז שלו במהלך חודש יוני פנוי והיא אומרת שבכל זאת יהיה חיוב קטנטן על ההופעה עצמה, אבל היא תבדוק מה היא יכולה לעשות כדי שנוכל לארגן את כל זה, והיא תחזור אליי עם פרטים מלאים בהמשך השבוע
מבחינתי לשלב את כל ימי ההולדת של מאי-יוני-יולי ביחד, ימי הולדת או לא..העיקר שנצליח לארגן את זה, זה יהיה הדבר הכי מדהים איי פעם! (מלבד הופעה של אדם, כאילו שיואו?!
) יש לי כמה רעיונות לגבי העניין, אבל שוב..צריך לחכות עד שקייטי תחזור אליי עם כל הפרטים המלאים, ככה נדע בדיוק מה צריך וכמה, ונתחיל להתארגן על עצמנו! יש לנו תקווה בננות, אני שמחה שרובכן הגבתן ומעוניינות לתרום לעניין, יהיה כ-י-ף!!!!

mokasosex

New member
הצלחתי לרתום גם 5 חברות שלא קשורות לפורום וכל

זה שישמחו לבוא להופעה, משמע יותר כסף וצמצום בעלויות פר בןאדם. אם כל אחת תוכל לרתום כמה חברות/ים להופעה זה יהיה מעולה והעלויות יצטמצו מאוד.

Musical Abuse

New member
מעולה! ../images/Emo45.gif

אבל תקשיבו, בואו לא נתלהב יותר מדי, קודם כל צריך לקבל תשובה ולדעת שבאמת יש באפשרותינו לעשות את זה ולהביא אותו לכאן. במידה והכל ילך כשורה, אנחנו נצטרך כמובן להתארגן על כסף, למצוא מקום בו אפשר לקיים את ההופעה, ולהחליט מה אנחנו עושות עם כל שאר הדברים.

MIDNIGHT SKY

New member
*קופצתמרובשמחה*

זה יכול להיות כ"כ מגניב !! קקקקאאאאאסססססיייייידייייייייייי אומג !!! זהו.אני לא מבזבזת את הכסף שלי.

heart1soul

New member
נשמע מעולה:) כל הכבוד

חייבת לומר שהשתתפותי תלויה במחיר הנדרש.. אני סטודנטית מרוששת ולכן מחכה לראות כמה בנות באמת ניהיה ואיך זה יתחלק..:) אבל בהצלחה לכולנו!!

Musical Abuse

New member
קיבלתי מסר אישי מקאסידי!!!! אעעעעעעעע ../images/Emo178.gif

בקיצור, שלחתי לו הודעה אישית בפייסבוק והוא ענה לי לפני שתי דקות... הוא כתב משהו קצר ולעניין, הוא כזה בונבוניירה!!! אני מצרפת תמונה, תראו

InbarKiii

New member
ייייא הוא מחכה לזה ../images/Emo23.gif

והוא שלך!
די די די אני רוצה שזה יצא לפועל

Musical Abuse

New member
אוח, בכיף הייתי לוקחת אותו לעצמי ../images/Emo3.gif

אני מחזיקה אצבעות שיעבוד לנו כמו שצריך, זה יהיה כל כך מדהים!!!

t r e c o o l

New member
אוייי אני כ"כ מקנאאא!! שאף אחת כאן

ל תגיד לו מי אני בטויטר טוב!!
כשאנחנו נפגש אחרי ההופעה באמצע ההופעה ולפניה, ונחליץ חוויות ונשמור על קשר וניהיה חברים ממש טובים וכשאני אטוס לל"א אני "יתארך" בביתו וזה וזה וזה

InbarKiii

New member
ביונייייי כןכןכןכןשתהיה גם לי מתנת יומולדת../images/Emo3.gif

ויאללה שתחזור כבר עם הפרטים אני מתהההההה לדעת :) הלוואי שזה יצא לפועל
ואגב.. מגיע לנו גם איזה שעה לשבת לדבר עם קסידי לא ?
חוץ מההופעה.. והאמ אולי הגיע הזמן שאני אתחיל לשמוע תדיסק שלו חח

Musical Abuse

New member
טוב, אני הולכת לישון...

תחזיקו אצבעות לחדשות טובות מחר
ואני עדיין מחכה לכל התותחיות הכבדות כאן - ליקוש, טרהקול, מאיה וכל שאר הבננות שמשום מה לא נוכחות! אני דורשת נוכחות ומיד!
לילה טוב

למעלה