וחוץ מזה אין לי כוח לכתוב. אם למישהו יש הקלטה, במיוחד של הביצוע המדהים לblues in the night, נא למסור. (אהבתי את הבדיחה העצמית - "אפשר לארגן פה איזה מזגן אלקטרה קטן? או טורנדו, לא אכפת לי...")
הייתי עם אבא שלי והוא לא הפסיק לדבר על כמה שהוא לא חווה כזה דבר אף פעם (הוא לא הולך הרבה להופעות)... ובהחלט היה איכות בהופעה הזאת... זה היה נהדר... אגב, אחר כך הייתי מאחורי הקלעים ורונה דיברה על זה שהמתוכנת הזאת של ההופעות לא תמשיך עוד הרבה כי ממש חסר לה מתופף לשירים האלה... אז מגניב
אני הקלטתי מהפלאפון בוידיאו, אבל לא רואים כלום (כאילו, הקלטתי בוידיאו כי זה יוצא איכות יותר טובה מבחינת סאונד וגם יש שם יותר מקום), אבל לא צילמתי.. לא הקלטתי ממש מההתחלה וזה עצר לי באמצע אז יצא שהקלטתי 2 דקות ו41שניות מהשיר. בגלל שזה הקלטה מפלאפון זה מעלה לי את זה בתוכנה של nokia multimedia player ואין לי מושג איך אפשר להעלות את זה לאנשהו.. בקיצור, אם מישהו רוצה נראה לי שאפשר לשלוח את זה..אז פשוט תוסיפו אותי במסנג'ר (יש בכרטיס האישי) ואם מישהו רוצה להגיד לי איך אפשר להעלות את זה לאנשהו כדי שיהיה יותר נוח אז בכיף הקאבר מדהים!!! אני כל הזמן שומעת אותו.. יש קטע שאני הכי אוהבת שרונה כזה עולה ממש עם הכל וזה באמת מהמם