טוב אני אתחיל זה או זה...

אליתוש

New member
טוב אני אתחיל זה או זה...

כדורגל או כדורסל? (וחובה לבחור... גם אם ממש שונאים.. חח)

danina the 1

New member
כדורסלללל!!!!

שאראסססססס!!!! שמעתם שהוא כנראה מתחתן עם לינור אברג'יל?? אמממ אם כבר כדורסל אז- שאראס או פארקר??

אליתוש

New member
אייפוד!! חמודים כאלה.. חח

וואו אפרת בטח ממש ביאסת את משה עכשיו עד שמצאתי דרך להכניס אותו למשחק הזה.... חח סתם.... מה יותר גרוע- מבחן מיצב על 100 מושגים ארוכים בטירוף... או לא להיות עם החברים שלוש שבתות רצופות........

danina the 1

New member
מבחן מיצב!!

איכככ שונאתתת מבחנים!!! אממממ... קומונה או פורום??

חניניתה

New member
פורום.. אופס לא שמתי לב שכבר ענית ע

ל זה.. אז עעכשיו אני ישאל את השאלה שלי.. נינט ו יהודה לוי? או נינט ורן דנקר המושלם?

חניניתה

New member
שונאת מיצבים!!!! ברור שזה הכי גרוע!

נינט ויהודה או נינט ורן דנקר המושלם?

אליתוש

New member
האמת- יעל בר זוהר יותר מתאימה לו=]

הם ממש יפים ביחד בקטלוגים של FOX..... ואחרי השיר שלנו קשה לי לאהוב את אפרת הזאת.. חח יש לכם שיעור רטוריקה בבית ספר? כן או לא? דרך אגב לנו יש וזה דבר כזה מצחיק... אולי בגלל המורה...

משה 102

New member
כן, אנחנו לומדים רטוריקה

מה עדיף - אוכל בשרי או אוכל חלבי?

danina the 1

New member
אוכל חלבי!!

מה זה רטוריקה?!?!?! אמממ.... קליק ביסקויט או קליק כדורים?

אליתוש

New member
כדורים!! ויותר טוב קליק חצי!!

דניתוש רטוריקה זו תורת הנאום (חח במבטא המצחיק של המורה שלי), סתם שטויות האמת, מלמדים אותך איך לדווח, לנהל דיון, סתם שטויות... חח ספריי לשיער בפורים- כחול או ירוק? או צבע אחר... חח

danina the 1

New member
כחול וצהוב וגם קצת ירוק...!!

אני וחברה שלי צבענו שנה שעברה את השיער עם ספריי ויצא ממש ממש מצחיק...!! ואגב כבר קניתי תחפושת!! אממ... בפורים- לצאת למועדון או לצאת לנשף תחפושות בבית ספר?

אליתוש

New member
נשף...נשמע יותר מרתק חח

למה הייתם מתאמנים יותר ל- מבחן בלשון או לבוחן/הכתבה לאנגלית? (ואני בחרתי בשני, לא התאמנתי בכלל ללשון והלך דווקא די נורמלי)

danina the 1

New member
מבחן בלשון!!!

והנשף זה עם יא'-יב'!!!
ואם כבר מבחן בלשון אז היה לי היום מבחן בלשון על תורת ההגה והלך לי ממש ממש חראאאא!!! ללמוד למבחן חשוב בלשון או ללכת למסיבת הפתעה של מישהי מהשכבה??

אליתוש

New member
ברווור שלמסיבת הפתעההה הכי שווה=]

שביל בצד או בלי שביל בכלל?

למעלה