טוב אני הולך לנסות לעלות ציור גם...

The Crusader

New member
טוב אני הולך לנסות לעלות ציור גם...

טוב.. זה ציור חמוד ביותר לדעתי.. ומוצלח מבחינת הפנים... אני קורא לו The Axe Man תבינו למה... חחח בכל אופן מקווה שתאהבו ...(תתעלמו מראש שמסתובב בצורה לא טבעית... ניסיתי לעשות משהו אחר ובסוף התחרטתי.... ^_^) בכל אופן תגוביישן פליז

yonabarak

New member
הערות

ראש קטן מידי, כפות ידיים קטנות מידי. היד העליונה לא נכונה, הזווית שבה היא תופסת את הגרזן לא הגיונית. נראה כאילו נכרתה לו הבוהן. החזה ריבועי מידי. שריר החזה העליון צריך לקטון יותר ולהמתח למטה לכיוון בית השחי, ולנוח קצת מעל לחלק התחתון של "ריבוע" החזה. החיבור בין שרירי הזרוע העליונה (אני לא יודע שמות, מתחת לשרירי הכתף) סימטרי מידי. יש לו יותר מידי קיווקווים באיזור השכמות סביב הצוואר, וה"גבעה" כולה עגולה מידי לדעתי. הלהב של הגרזן עקום בצורה לא כל כך זורמת. דברים טובים שיש לי להגיד: ההבעה טובה והפרצוף בכלל טוב, (למרות האף דוגמנית על/יעל בר-זוהר בגיל שלוש שלו). התנוחה, החזה, והשרירים באופן כללי טובים ומשכנעים.

The Crusader

New member
תודה על הביקורת...

ברוך שובך ^_^ בכל אופן... אני לא אתווכח איתך על מה שאמרת... מכיוון שאתה דיי צודק ברוב... אבל רק בקשר לתנוחה שבה הוא מחזיק את הגרזן... אפשרית... בדקתי במראה לפני שעשיתי וגם אחרי... לא הכי טבעית או נוחה... אבל אפשרית חחח

chatenoire

New member
תגובה

יונה ברק די סיכם את כל מה שהיה לי לומר. אני מדגישה בעיקר את עניין שרירי הכתפיים (אלה שמחברים בין הזרועות לצוואר), שגם אצל אנשים שריריים למדי לא נראים גבעתיים כל כך. אני אוהבת את הגרזן - יש לך ראש טוב בקשר לכלי נשק, ואני מאוד ממליצה לעבוד לדפים מסוג שונה. בשלב זה של הלימוד שלך כדאי לנסות סוגים שונים של עפרונות ונייר, כדי לראות מה הכי מתאים לסגנון ולדרך העבודה שלך. אם הנייר שלך יהיה איכותי יותר, תוכל לקשקש בלי לפחוד למחוק וללכלך את הנייר.

The Crusader

New member
כן... אני יודע...

אני כבר הרבה זמן רוצה לעשות את זה... יש לי בעיה אחת גדולה.... כסף! כל כלי אומנות אפילו דפים! עולה הון תועפות... ככה שעד שאני אזכה בלוטו.. (או לפחות אמצע עבודה סבירה...) אני אצתרך לחיות עם הדפים/מחקים/עפרונות הקקה שיש לי... חחחחח

Lotus floweR

New member
תגיד תודה שבכלל ענו לך...-_-

אני פירסמתי ציור והוא כבר הגיע לדף הקודם, וקיבל תגובה בודדה אחת, ואני ביקשתי שינסו להסביר לי מה לא בסדר בציור אבל כל מה שקיבלתי זה "ציור ממש יפה!" לא שאני מתלוננת. ובכל מקרה...אתה עושה את השרירים נורא מודגשים...תנסה לעשות את הקוים שלהם יותר חלשים.... או להשתמש בהצללה כדי לעשות אותם- זה בכלל טוב. ויש לך המון כישרון...אתה במיוחד טוב בתנוחות מעניינות. אני למשל ממש אבל ממש גרועה בתנוחות...ובגלל זה אני לא אוכל ממש להתחיל לצייר ת´קומיקס שאני כותבת בעוד שש שבע שנים של פיתוח אומנותי. יו גוט דאט אולרדי פיגיירד. אז עכשיו רק תעבוד על אנטומיה ורקע...^_^

ailag

New member
you´re not the only one ../images/Emo8.gif

[ ד"א שווה להתחיל לצייר סקיצות גם אם לא יודעים. למשל, לא ידעתי לצייר רגליים חשופות, ואז התחלתי לצייר דמות לקומיקס שהיא בערך מלאך, ולמדתי. ]

The Crusader

New member
חחחח

תודה.... אבל בקשר לשרירים.. זה בכוונה... אני מצייר בסגנון קומיקס שמדגישים את השרירים.... יש הרבה אומנים גדולים שגם עושים את זה...

למעלה