טוב אני הולך לשאול שאלה שמטרידה

טוב אני הולך לשאול שאלה שמטרידה

אותי כבר הרבה זמן מה זה אלטרנטיבי<? אני חולה על פינק אואזיס U2 האגדיים נירוונה ודהפאש מוד לא נשכח את אוף ספרינג ועוד רבים אחרים מה למשל משייך את אואזיס או את U2 לרוק אלטרנטיבי? למה הם לא רוק???? למה מתווספת המילה אלטרנטיבי????? אולי זו שאלה דפוקה אבל בכל זאת אני צריך תשובה תודה רבה

קצת הסברים../images/Emo70.gif

U2 הם רוק. לא יודעת אם רוק אלטרנטיבי, אבל יש להם כמה שירים שנכנסים להגדרה, ולכן תוכל למצוא אותם בשעות קטנות של הלילה בתוכניות כמו פליפסייד ואלטרנטיב ניישן...ׁ(לדוגמא Lemon אם אתה מכיר) לא יודעת למה שאלת למה אואזיס וu2 לא רוק, כי הם לחלוטין כן. נירוונה הם בכלל גראנג´... אואזיס זה בעצם בריט פופ אם אני לא טועה...(אל תצעקו עליי! אני לא בטוחה) ודפש מוד זה סינתפופ, או מן רוק-פופ כזה, ממש קשה לי לחשוב מהי ההגדרה הכי מדוייקת בשבילם. בקשר להגדרה של רוק אלטרנטיבי, נראה לי שזה בהודעת המנהל. (לא זוכרת...) ובהזדמנות זו אני חושבת שצריך לשים הסבר על מהי בעצם מוזיקה אלטרנטיבית במאמרים. -זה היה הסבר עצל במקצת. סורי. אני פשוט עיייייפה
- np
-ביורק, בצ´לרוט

a white swan

New member
נראה לי שדפש מוד זה דארק פופ..

כמו הקיור זה סגנון כזה שצמח בשנות השמונים אם אני לא טועה פעם קראתי את זה איפשהו.. וכן,אואזיס זה בריט-פופ למרות שאני מעדיפה את המונח בריטרוק\רוק בריטי:)

star breather

New member
שנים-שלושה-חמישהעשר דברים...

אחד, הם בריטפופ. יש הבדל בין בריטפופ לבריטרוק (אני מצטערת על זה שאני לא מפרטת והכל, אני פשוט *לא* בבית כמו שאמרתי..) דפש מוד הם סינת´פופ משובח (כןכן, יש לי חיבה מסוימת אליהם..) אבל הקיור הם דארק-פופ (אחלה הגדרה! מאיפה?) אממ... זהו, נגמר לי מה להגיד. הולכת np - תקוע לי בראש orestes של apc יומטוף

a white swan

New member
אממ..

אין הבדל בין בריטרוק לבריטפופ בריטפופ=רוק בריטי פופולרי.

למעלה