טוב,אני חדש בכל הקטע של רדיוהד אז..
יש לי כמה שאלות: לפני כמה חודשים חבר טוב שלי הכיר לי את רדיוהד ומאז אני די חורש עליהם ורק עליהם כל הזמן... ככה אני בד"כ - מתלהב ממשהו ושומע אותו נון סטופ עד שהוא יוצא לי מהאף כבר (או, לפני זה, לכל הסובבים אותי
) בקיצור: 1. מה סדר יציאתם של האלבומים של רדיוהד. 2. שמעתי עד עכשיו רק את "The Bends" ואת "OK Computer" וקצת מ- "Amnesiac"... (אני לוקח את הזמן ושומע לאט לאט - רק ככה באמת אפשר להכיר ולהנות כמו שצריך ממוזיקה) איזה אלבום אתם הכי אוהבים שלהם? 3. איזה אלבום שלהם נחשב להכי מצליח ועל פי מה אתם מתבססים על מידע זה? (מספר מכירת אלבומים, דעת קהל עולמית וכו'...) 4. שמעתי שלישראל יש יד בהצלחתם... מוזר שלמדינה קטנה כמונו תהיה השפעה כזו גדולה, לא? רדיוהד אי פעם הכירו בתפקיד ששיחקנו בהבאתם להכרה ולפריצה בין לאומית? 5. יש פה מה שנקרא "מעריצים שרופים", או שכולכם מעריצים רק באופן כללי, יותר "מעריכים" את הלהקה ושומעים במקביל המון להקות אחרות? 6. ההכרה והפירסום של רדיוהד מספיקים כדי לסדר לכל חברי הלהקה חיים "חסרי דאגות" מבחינה כספית? עד כמה הם באמת עשירים? 7. אתם אוהבים לקרוא ספרים? - אני קורא בד"כ באנגלית... בין היתר, הספרים שיצא לי לקרוא הם:
יש לי כמה שאלות: לפני כמה חודשים חבר טוב שלי הכיר לי את רדיוהד ומאז אני די חורש עליהם ורק עליהם כל הזמן... ככה אני בד"כ - מתלהב ממשהו ושומע אותו נון סטופ עד שהוא יוצא לי מהאף כבר (או, לפני זה, לכל הסובבים אותי
The Last Nazi, The Da Vinci Code, Digital Fortress, Deception Point, Splinter Cell, Gone for Good, No Second Chance, Guilt, The Privilege of Youth...
מכירים? מישהו קרא אחד מהם...? טוב, מקווה שלא הפצצתי אתכם יותר מדי בשאלות...