טוב,אני חדש בכל הקטע של רדיוהד אז..

RadioKid

New member
טוב,אני חדש בכל הקטע של רדיוהד אז..

יש לי כמה שאלות: לפני כמה חודשים חבר טוב שלי הכיר לי את רדיוהד ומאז אני די חורש עליהם ורק עליהם כל הזמן... ככה אני בד"כ - מתלהב ממשהו ושומע אותו נון סטופ עד שהוא יוצא לי מהאף כבר (או, לפני זה, לכל הסובבים אותי
) בקיצור: 1. מה סדר יציאתם של האלבומים של רדיוהד. 2. שמעתי עד עכשיו רק את "The Bends" ואת "OK Computer" וקצת מ- "Amnesiac"... (אני לוקח את הזמן ושומע לאט לאט - רק ככה באמת אפשר להכיר ולהנות כמו שצריך ממוזיקה) איזה אלבום אתם הכי אוהבים שלהם? 3. איזה אלבום שלהם נחשב להכי מצליח ועל פי מה אתם מתבססים על מידע זה? (מספר מכירת אלבומים, דעת קהל עולמית וכו'...) 4. שמעתי שלישראל יש יד בהצלחתם... מוזר שלמדינה קטנה כמונו תהיה השפעה כזו גדולה, לא? רדיוהד אי פעם הכירו בתפקיד ששיחקנו בהבאתם להכרה ולפריצה בין לאומית? 5. יש פה מה שנקרא "מעריצים שרופים", או שכולכם מעריצים רק באופן כללי, יותר "מעריכים" את הלהקה ושומעים במקביל המון להקות אחרות? 6. ההכרה והפירסום של רדיוהד מספיקים כדי לסדר לכל חברי הלהקה חיים "חסרי דאגות" מבחינה כספית? עד כמה הם באמת עשירים? 7. אתם אוהבים לקרוא ספרים? - אני קורא בד"כ באנגלית... בין היתר, הספרים שיצא לי לקרוא הם:
The Last Nazi, The Da Vinci Code, Digital Fortress, Deception Point, Splinter Cell, Gone for Good, No Second Chance, Guilt, The Privilege of Youth...​
מכירים? מישהו קרא אחד מהם...? טוב, מקווה שלא הפצצתי אתכם יותר מדי בשאלות...

תשובות תשובות תשובות תשובות

1. סדר יציאת האלבומים (Lp בלבד) : Pablo Honey The Bends Ok Computer Kid A Amnesiac Hail to The Thief 2. אישית, אני מוטרף על kid a - אבל זה משתנה מתקופה לתקופה. 3. האלבום הכי מצליח שלהם הינו ok Computer. הסיבות, מכירת אלבומים (יותר מ-5 מיליון עותקים) וכן העובדה שהוא נחשב בקהילת הרוק ליצירת מופת (גם לאלה שאינם מעריצים את רדיוהד). 4. הסיפור עם ישראל הוא מורכב: כן קוטנר השמיע את קריפ וטחן לעם ישראל את הצורה, כן היה להם כאן קהל גדול של מעריצים לפני שבאנגליה העריכו אותם, אבל אני לא מאמין שלולא ישראל הם לא היו מצליחים. בכל אופן, זו אנקדוטה בקריירה העצומה שלהם. אם כבר להתרכז בקשר הישראלי אז לעשות זאת בכך שהגיטריסט שלהם נשוי לשרונה - והיא משלנו:) 5. יש פה מעריצים שרופים...למרות ששרופים מתאים יותר לאביב גפן, אנחנו סנובים מידי. אנחנו לא מעריצים שרופים אלא "מעריכים קלויים היטב". 6. כן, לא חסר לאף אחד מהם כסף. 7. אני אוהב לקרוא ספרים - אבל מה לעזאזל הקשר?:)

Latisia

New member
"מעריכים קלויים היטב" חיחי שנון../images/Emo6.gif

חיחיחי כרגע האלבום הכי אהוב עליי של אמנזייק! פשוט מעולה! לפני 3 חודשים הוא היה הכי פחות אהוב עליי.. קראתי את דה וינצ'י קוד, קראתי אותו בעברית ובאנגלית ואולי אני מכירה את שאר הספרים אבל בשם העברי. P: משום מה הסרט הזה מעורר הרבה בלאגן פה. חיחי רק היום דיברתי עם איזה קוראנית... ניסיתי להסביר לה שזה הספר לא יוצא נגד הדת הנוצרית או כול כת אחרת ששיכת לנצרות אבל היא לא היתה מוכנה לקבל את זה. חחחחח עצוב אולי בגלל האנגלית העילגת שלי אבל נו שיהיה.

RadioKid

New member
כן.... למה הם לא מוכנים לקבל

את זה כספר בדיוני...? כי חס וחלילה הוא מעז לצאת נגד הכנסיה - ביג דיל...!

scooby4

New member
אם אתה אדם שאוהב לקרוא באנגלית

ורוצה להכיר קצת יותר מקרוב את הלהקה, אני מאוד ממליץ לקרוא את המאמר המפורט הזה של אלכס רוס עליה. בין היתר, הוא מתאר במאמר שלמרות שהם כוכבי רוק כל כך גדולים וכל כך עשירים הם עדיין נראים כמו אנשים ממוצעים בסביבות ה- 30. כאלה ששוכחים אקורדים.

למעלה