טוב אני חוזר לפעילות הבאתי לכם את הכתבה מהמגזין Complete Woman סרוקה זה השער --------->>>
H Hurakano New member 3/3/03 #1 טוב אני חוזר לפעילות ../images/Emo13.gif הבאתי לכם את הכתבה מהמגזין Complete Woman סרוקה זה השער --------->>>
טוב אני חוזר לפעילות ../images/Emo13.gif הבאתי לכם את הכתבה מהמגזין Complete Woman סרוקה זה השער --------->>>
H Hurakano New member 3/3/03 #4 ותראו מה עוד מצאתי תמונות של שאקירה לפני המופע בגואדאלחארה במקסיקו עושה מה שנקרא sound check מאחורי הקלעים
ותראו מה עוד מצאתי תמונות של שאקירה לפני המופע בגואדאלחארה במקסיקו עושה מה שנקרא sound check מאחורי הקלעים
H Hurakano New member 3/3/03 #8 טוב כאן אנחנו גומרים ובקרוב הכתבה מהמגזין Blender כולה סרוקה יום טוב לכולם
S shahar666 New member 3/3/03 #9 עומריייי יא תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif איזה יפה עומררררייייייי בעלי חיחיחי איזה תמונות מ-ה-מ-מ-ו-ת תודה חיחי אל תרגיש מקופח אנחנו מאוד אוהבים אותךךךך (עכשיו אפשר יותר מחיבוק כי אנחנו כבר נשואים ) חיחיחי
עומריייי יא תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif איזה יפה עומררררייייייי בעלי חיחיחי איזה תמונות מ-ה-מ-מ-ו-ת תודה חיחי אל תרגיש מקופח אנחנו מאוד אוהבים אותךךךך (עכשיו אפשר יותר מחיבוק כי אנחנו כבר נשואים ) חיחיחי
P perrinat New member 3/3/03 #11 ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifיאאאאאא../images/Emo103.gif עומריייייייייייייייי. תוווווווודה (את לא כועסת עלי שחר, נכון ) אני אעלה את זה עוד מעט לגלריית "שאקירה בעיתונים"
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifיאאאאאא../images/Emo103.gif עומריייייייייייייייי. תוווווווודה (את לא כועסת עלי שחר, נכון ) אני אעלה את זה עוד מעט לגלריית "שאקירה בעיתונים"
S Shakira paradise New member 3/3/03 #12 ../images/Emo56.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo15.gif יווווו איזה תמונות יאאאאאאאאאאאאאפות !!!! זה גם דיי נדיר השערים של העיתונים כל הכבוד עומריק!! קיבלת פיטרייה!
../images/Emo56.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo15.gif יווווו איזה תמונות יאאאאאאאאאאאאאפות !!!! זה גם דיי נדיר השערים של העיתונים כל הכבוד עומריק!! קיבלת פיטרייה!