טוב אני חושבת ש.....

הילוש*

New member
טוב אני חושבת ש.....

הפורום הזה ממש על הפנים לפי מה שראיתי אתם רבים הרבה, אתם משרשרים בלי סוף אבל בלי סוף תמונות של מדונה, בקושי ורושמים דברים. אני חושבת שחוץ מלרשום מדונה יפה,מדונה מהממת,מדונה זמרת מצליחה ולפרסם תמונות אתם יכולים לרשום גם דברים אחרים כמו שירים, מה עבר עליכם במשך היום ועוד.... שיהיה לכם אחלה יום ביי

libi k

New member
בטח שאפשר אבל........

שמתי לב שכשרושמים פה סתם דברים פשוט לא מקבלים תגובה.

אגס

New member
לדעתי את ממש צודקת!

אני רושמת ממש הרבה דברים ואף אאחד לא מגיב!!!! כולם עסוקים!!!!!!!!

הילוש*

New member
אגס....

אני חושבת שתעלי את זה בתור הודעה תפני למנהלת הפורום תעשו משהו הפורום שלכם ממש משעמם אבל ממש

אגס

New member
הילוש*....... B-)

אני חושבת שאת צודקת אך הבעיה היא שמנהלת הפורום הרבה זמן כבר לא פה וזה מעצבן!!!!!!! אין אחד לא אחראי פה ואין עם מי לדבר!!!!!

libi k

New member
אגס את צודקת.......

אני מרגישה שאני היחידה שמנהלת את הפורום בימים האחרונים. ומעיין בקושי ניכנסת לפה.

MadonnaFan

New member
מצטערת

הייתה לנו בעיה בחיבור לאינטרנט. תבדקי מייל, שלחתי לך משהו חשוב ביותר! @מעין@ Long Live Madonna

libi k

New member
זה בסדר......

לפי דעתי הפורום שלנו עוד בסדר ,יש פורומים ממש גרועים פה (ווסטלייף!) מעיין אשמח אם תשלחי לי גם אימייל.

הילוש...

יש משו בדברייך, שכן חברי הפורום הם ילדים, לכן אל לך לשפוט אותם על מה שראוי או לא ראוי מבחינתם להכניס לפורום. שאלה לי אלייך: את הילו`ש מחדר 20 פלוס ?

הילוש*

New member
מריה....

אני לא שופטת אותם בלכום. אני רק מציעה להם שהפורום יהיה יותר מעניין אם הם ירשמו על עוד נושאים וכן אני מחדר 20 פלוס

אמממ נכון

קוראים לך הילה? אם כן שם מדהים אבל חוץ מזה זה פורום מדונה ככה שלא נראה לי שיהיה מתאים לרשום מה אמר במשך היום חוץ מזה בכל מה שאמרת צודקת

הילוש*

New member
עגיל בלשון....

תודה. ואני רק הצעתי מה כדי לעשות שיהיה יותר כיף להיכנס לכאן כי ממש משעמם בפורום הזהז אז לילה טוף ביי ביי

libi k

New member
דווקא אפשר גם מידי פעם לרשום

דברים שעושים במשך היום,אבל בכל זאת לא לשכוח שזה פורום מדונה. ביי ביי

למעלה