טוב אני חושב שאני אשתתף בפורום הזה

GK_FF

New member
טוב אני חושב שאני אשתתף בפורום הזה

לקצת הזמן הקרוב
הקליפים החדשים של ג´סטין וניק ממש עלובים, ומה זה החרא הזה שלהקות בנים מתחילים סולו? lame אני רק מפחד שבקרוב במקום ווסטלייף יהיו לנו חמישה כאלו!!!

mandy

New member
טוב ברוך הבא אבל

הקליפ של ניק רחוק מלהיות עלוב מה יש? כל אחד עושה מה שבראש שלו

RIP CURL1

New member
ברוך הבא!!

באמת השיר של ג´סטין לא יפה הוא מאוס והשיר של ניק יפה אבל גם הוא נמאס עליי

RIP CURL1

New member
נכון שיר מגעיל ועוד חורשים עליו

ששמים את הקליפ הזה בא לי לזרוק על הטלוויזיה אבן בכמה מילים: אני שונא את ג´סטין

ברוך הבא ../images/Emo39.gif

את של ניק לא ראיתי אבל של ג´סטין (למרות שהוא רוקד יפה) ממש לא טוב. הדימיון שמייקל ג´קסון (ולא במובן הטוב) גרוע מאוד.

the bra1n

New member
הא?

מישהו אמר משהו רע על ווסטלייף? אנשים, אתם מסרבים לקלוט שיש כאן מעריצים של כלל להקה, זמר וזמרת אפשריים? אולי תתחשבו קצת?

the bra1n

New member
אוקי

זה אומר שאני יכולה להגיד חופשי את דעת יעל כל זמר/זמרת/להקה? כי בי לדוגמא זה די פוגע כשיורדים על להקה או זמרת שאני אוהבת

AndreaCorr ©

New member
אפשר להביע דעה אבל... ../images/Emo168.gif

בצורה יפה.. לא להתחיל לרדת על הלהקות כי באמת כל אחד והטעם שלו

../images/Emo45.gif נכון.

לשמור על רמת דיון נאותה (זוכרים את אמנת טעם אישי?) אבל כמובן להגיד מה אתם חושבים.

הממ...

לפני הקאמבק שלו הוא היה מעולה. אני זוכר שכשהייתי קטן הייתי מעריץ גדול שלו אבל כשהוא חזר, וחזר עם אותו סגנון שהוא נטש לפני 7 שנים בערך, זה פשוט נהיה מגעיל. זה אני אומר על סמך מה שאני ראיתי עד כה...לא שמעתי את הדיסק האחרון שלו ככה שייתכן ואני טועה. בכל מקרה, גם אם הוא היה הכי מעולה שאפשר להיות, זה שג´סטין מחקה אותו, זה ממש מעורר רחמים.

smgfan

New member
למה?

אם יש לו קול טוב והוא יודע איך לעשות את זה -אז שיהיה לו בכיף! והשיר שלו יפה- שמעתי אותו ממש רק לפני כמה ימים והוא לא יוצא לי מהראש.

GK_FF

New member
אני ביכלל מדבר יותר לכיוון הקליפ...

קליפ ממש מעורר רחמים *בקול מלגלג* "don´t fea´ me gi´l, it´s just justine" *בקול מלגלג*

mayjen

New member
מייקל ג´קסון היה ונשאר מלך../images/Emo47.gif

והדיסק האחרון שלו מעולה!!!

dancing machine

New member
נכוןןןןןן ../images/Emo13.gif מייקל איז דה קינג!!!!

והשיר החדש של ג´סטין ממש טוב, קליט קצבי וחמוד, והוא רוקד בקליפ ממש יפה. חוץ מהקטע הפתטי של הראפ שג´סטין מקפצץ מאחורה ומשכנע את עצמו שהוא ניגר.

dancing machine

New member
נכוןןןןןן ../images/Emo13.gif מייקל איז דה קינג!!!!

והשיר החדש של ג´סטין ממש טוב, קליט קצבי וחמוד, והוא רוקד בקליפ ממש יפה. חוץ מהקטע הפתטי של הראפ שג´סטין מקפצץ מאחורה ומשכנע את עצמו שהוא ניגר.

למעלה