טוב אני חושב שאציג תחילה מי אני....

Flickerman

New member
טוב אני חושב שאציג תחילה מי אני....

למרות שאני הייתי בין מקימי הפורום הנ"ל, משום מה "זנחתי" אותו, (וגם את ה"על בנים ועל בנות") ועכשיו הגיע הזמן לתקן זאת. אני אציג את עצמי למען אלה שלא פגשו אותי ב"על בנים ועל בנות" וגם לאלה שלא נפגשו איתי בתחילת דרכו של פורום זה. אז ככה: שמי יניב (פליקרמן) אני בן 18 (כן, כן, אני בין הכי זקנים פה, אני יודע...), ואני מיבנה (העיר היפיפיה) למקרה שאתם לא יודעים איפה זה: יש את ראשל"ץ, דרומה יותר יש את אשדוד, בניהן שממה, ובאמצע יבנה
אז אני מקווה להנות איתכם, ולאור גילי "הזקן" ונסיוני (הדיי מכובד) אני אנסה לעזור לכם בשיא הרצינות. ורק שתדעו, למי מכם שלא יודעים, שענת היא מנהלת טובה! אם יש לכם עוד שאלות, בקשות, או סתם משהו להגיד, תגידו חופשי, אני פה. הערה קטנה: איתי אפשר לדבר דוגרי, כי אני לא נעלב כל כך בקלות... יש ממש מעט אנשים שיודעים "איך לחדור את העור" שלי

חיילוש יקר

אני שמחה לראות אותך פה ואני בטוחה שיהי הלך הרבה מה לייעץ..... אז קדימה , מהיום יש לך חופשי שנתי לפורום
תודה על המחמאה ענת

Flickerman

New member
יש לי מנוי?

סבבה..... אבל רגע, את בטוחה שזה לא עולה כלום? יש לי רעיון, אני אתן לך בתמורה

~splash~

New member
תתפלא תתפלא...

אבל חלקנו יודעים איפה זה יבנה! ולצערנו גם גרים בה..

יניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

איך בצבא? טוב או רע? (לא זה ולא זה.....חחחחחח) D-: גלית

wildflower**

New member
יניב ../images/Emo84.gif

בוקר טוב:) {כן..קמתי הרגע.......} אז רציתי להגיד לך שלפני המון זמן....גם אני הייתי בפורום:"על בנים ועל בנות".... ופרשתי...... כי לא אהבתי את זה..הפורום הזה לא כמו שהוא היה פעם... בכל מקרה..אני שמחה שהצטרפת גם לכאן.. כי לא הייתה לי הזדמנות לדבר איתך ....:) אני בר.... אני בת 16 וחצי מפרדס חנה..{חור נידח ליד חדרה......} אוהבת בר

עדן*

New member
יניב ! ! !

היי שמי עדן ואני בת 16 וחצי ממרכז הארץ.... אני אהיה פה בשבילך שתצתרך וזהו.. שתהיה לך אחלה שנה ! ! ! תספר קצת יותר על עצמך: מה אתה אוהב לעשות וכאלה.. בייי בהמון
ע ד ן

למעלה