טוב אני חייבת לשאול שאלה

oritgz

New member
טוב אני חייבת לשאול שאלה ../images/Emo3.gif

מה פשר השתייה המרובה הזדו? לא אמרו לי כלום על שתייה מרובה ואני כל פעם שמה לב שאתן כותבות לשתות המון????

אפרת**

New member
בטיפול לקראת שאיבה והחזרה של עוברים

יוצא שמקבלים המון הורמונים אז יכול להתעורר חשש להיפרסטימולציה. כדי למנוע כל מיני צרות מהזוג הזה שתיה מרובה זה כלל בסיסי ראשון

oritgz

New member
אפרת תודה יל האינפו לא אמרו ../images/Emo20.gif

לי כלום וכבר עברתי שבוע שעבר הפרייה אחת ללא סממנים של כאבים וכו´ אבל אני אתחיל לשתות....

אורית ../images/Emo50.gif גדולה ../images/Emo70.gif

גם אני למדתי על עניין השתייה מהפורום, הרופאים לא אמרו גם לי, וזה אחד היתרונות הרבים של הפורום הזה - יש פה המון מידע וניסיון ונשמות טובות שחולקות הכל. מתה עליכן בנות...

מרב.

New member
קצת יותר פירוט

בזמן הטיפולים ההורמונליים השחלות גדלות (בשל ריבוי הזקיקים) וכיוון שיש להן נטייה לספוח נוזלים, יש צורך בשתיה מרובה. היפר סטימולציה הוא מצב של גירוי יתר של השחלות אשר מתנפחות וסופחות אליהן את הנוזלים בגוף ובדם. איניקציה לכך אפשר לקבל מכאבים בשחלות, לפעמים ממש אפשר להרגיש את השחלות דרך הבטן, ובבדיקת דם מתגלה ריכוז גבוה מאוד של תאים לעומת נוזל (נדמה לי ששם הנוזל הוא פלסמה, אבל לא חושבת שהייתי בכל שיעורי הביולוגיה בביה"ס
) לכן הצורך במשמעת מיים, כיוון שחוסר שתיה תגרום להתייבשות, לקשיי נשימה, לבחילות וסחרחורות, ובמקרים חמורים יותר לצורך בניקור הבטן עקב הצטברות נוזלים. עכשיו את רצה לשתות?? בהצלחה, מרב

למעלה