טוב אני חייבת סקס קטן..

pain is MY love

New member
טוב אני חייבת סקס קטן..

אני רוצה לשמוע את דעתכם... במידה ואתם עברתם תקופה מאוד קשה ומעיקה... ועכשיו הגעתם לשלווה ולנחלה. כיצד תעדיפו לחגוג את זה?! ברור שחייבים להתפרק איכשהו... השאלה היא איך... א. משהו גופני- התפרקות טוטאלית לגוף או במילים אחרות הסקס הכי טוב בחיים שלכם או ב. משהו נפשי- לעשות משהו שאתם ממש אוהבים ועושה לכם טוב על הלב או במילים אחרות לקחת את כל החבר'ה, לשתות הרבה הרבה וודקה ולרקוד במועדון האהוב עליכם כאילו אין מחר... אז מה אתם הייתם עושים?

pain is MY love

New member
../images/Emo12.gif

מעניין מה פרויד היה אומר על זה!!!!!!!!!!!!! התכוונתי "סקר קטן" ולא "סקס קטן" תתעלמו תתעלמו... כנראה יש לי מחזור בשעות שינה..

llika

New member
חחח טוב שתיקנת ../images/Emo13.gif

בוחרת סעיף ג: שני הסעיפים הנ"ל .

Cobe Anan

New member
איזה כיף לך!!!

"מחזור בשעות שינה"? בטח חוסך ממך הרבה סבל, וכאבים... סתם.. אני הייתי בוחר בשילוב האפשרויות (לא, טמבלים, לא סקס במועדון!) הייתי הולך על משהו כיפי ומשהו משחרר, למשל ארוחה רומנטית טובה עם דקלה, אולי טיול.. טוב, זה אני, אבל אני מניח שמה שיעשה גם לך טוב יהיה ללכת על כל הקופה- גם א` וגם ב`. שלא יהיה חסר לך כלום בשביל להפוך את הערב הזה למושלם מבחינתך.

הממ...

ללכת לשחק שחמט ואחרי זה לקרוא ספר על מצב הכלכלה העולמית.... סתם לא... המממ לכי ספונטני סו"פש לאיזה מקום עם חברה או ידיד.. או חברים חברות... ותשתגעי.. אבל את במילא כבר חצי משוגעת..

ת מ י מ ה

New member
אני גם בורחת באפשרות של ג' לשלב

בין א' לב' (רק שאני מסוג האנשים שאלכוהול לא עושה להם את זה אז זה לא משנה באיזה מצב רוח אני , תמיד נחמד לשתות איזה בקבוק בירה, אבל לא צריך להשתכר בטירוף כדי להיות שמחים..) קיצר תעשי משהו שימשיך את המצב רוח הטוב של השלווה ושל הנחלה

../images/Emo6.gif קורה...

אמממ "התפרקות טוטאלית לגוף" אני מעדיף כשאני לא מרגיש טוב ולא אחרי. תכלס אני מעדיף את האפשרות השניה, חברים ווודקה זה כל מה שצריך לחגיגה חחחחח למה את שואלת?

pain is MY love

New member
אני לא מצליחה להחליט!

קובי- צא מהסקט של ארוחה רומנטית... זה לא בשבילי... וגם אי אפשר לשלב בין שני הדברים כי הם נופלים בשעות חופפות... החיים שלי קשים!!!!!!!!!!!!!

וואלה עוד אות אחת והייתי מתחיל

לחשוב שאת "טועה" בכוונה. אבל אין לי מה לומר לך, לכי לפי הלב שלך.

mr love2

New member
גם וגם

אני עשיתי את זה זה היה שמימי למרות שהוספתי קצת חיזוקים אבל אחלה

pain is MY love

New member
אבל אי אפשר גם וגם!

כי אם יוצאים למסיבה יוצאים בסביבות 11 ואם נפגשים עם האליל נפגשים בסביבות 10 כי לפני זה יש ארוחות משפחתיות וסטאף... הבעיה היא שמסיבה נמשכת עד 5-6 בבוקר והאליל מחזיק את העיניים פתוחות רק עד 1 בלילה גג כי הוא כדורגלן ויש אימון בוקר ובלה בלה בלה
אז אני לא יודעת מה יותר משתלם...

שאלה מעולה

תלוי בסוג הקושי של התקופה לפעמים יש מצב שצריך את הפורקן המיני החייתי הזה בשביל להשלים מעגל ולפעמים צריך סיפוק מעבר לרגעי לתחושת חיבור ושייכות עם חברים זה הכי ממלא לדעתי תלוי בחברים שלך חבר'ה אני מתה עליכם:)!!!

pain is MY love

New member
אז בסופו של דבר...

הלכתי על אפשרות ג'!!!
מ-10 עד 12 הייתי אצל הכדורגלן.. עד ששנינו ראינו כוכבים והוא הלך לישון כמו ילד טוב.... ואז ב-12 הצטרפתי לחברות שלי ולשני בקבוקי הוודקה שחיכו לי... היה שווה!

lucifer 5

New member
אפשר שניהם?

מה זה נפשי? זהירות,מעשים נפשיים עלולים להשאיר משקעים.

למעלה