טוב אני חייב להבין דבר אחד

טוב אני חייב להבין דבר אחד

מישהו מוכן להסביר לי מה המשמעות של הרבולושן תנו לי סיבה טובה אחת למה לי להצטרף לעדר ?? פשוט זה נראה לי לא מובן בעליל מדוע החלטתם על הרבולושן הזה ודווקא על הפורמט הזה!

sattla

New member
תגובה:

הרבולושן התחיל מפורום "תכנות ASP חברתי" מישהו (חוצפאי) עשה חתימה כזאת ואז כולנו התחלנו להגרר אחריו, לאחר כמה זמן אמרנו שכדאי שזה יהיה מהפך לא רק בפורום שלנו אלא שיעשו את זה (המשפט בחתימה) גם אנשים מפורומים אחרים בתפוז. לכן התחלנו במסע פרסום וצרוף של אנשים. כמובן שסיבה טובה של ממש אני לא יכול להביא לך. אני רק יכול להגיד לך שבעייני ובעייני כל ה'תומכים' זה מגניב. כמובן שזה לא מעיד על כלום ואתה בשום אופן כמובן לא מתחייב לכלום, ככה שאין לך ממה לחשוש במידה וזו הסיבה. הרבולושן הוא למעשה קיצור של - הוספת שורה בנוסח קבוע מראש לחתימה. אם אתה רוצה תשובה יותר ממוקדת אתה מוזמן לשאול. מצפים לראותך

הבנתי אותכם

סוף סוף תשובה רצינית לשאלה שלי אבל אני לא אצטרף לרבולושן שלכם - יש לי נטיה לראות עדר הולך בכיוון מסויים ופשוט לבחור בכיוון ההפוך תהנו מהרבולושן

../images/Emo12.gif

"סוף סוף תשובה רצינית לשאלה שלי" את מי עוד שאלת
ואין בעייה כמו שאמרתי, הבחירה על ההצטרפות היא אך ורק שלך. אתה מוזמן לבחור באיזה כיוון שתרצה, אני רק יכול לקוות שתבחר במה שאני רוצה. אז תהנה לך ואם תרצה להתחרט אנחנו כאן
. שיהיה לך יום טוב.

למעלה