טוב אני יודע שזה קצת נדוש לומר את

me like fire

New member
טוב אני יודע שזה קצת נדוש לומר את

זה אבל בגלל שיש כאן פול חדשים אז שכולם יהיו נחמדים ויציגו את עצמם ומאיפה הם ומה הם עושים בחיים ואז כולם יכירו את כולם ויהיה טוב....לפחות מקווה.... (יעלי זה בעיקר בשבילך...פורום חוזר לשיגרה/ע) אז אני חגי או איך שכולם קוראים לי חג'י ואיך שחלק קורים לי zippo אני לומד בק"ש ואני אחד מאלה שעובדים בטרי על הבוקר כמו הרבה אנשים מהפורום וטרי על הבוקר זה בריא....

טוב נהפוך את זה בדרך גם למן מפקד

של מי נשאר בפורום היבש שלנו... אז אני אלון, יא' קולנוע באילון. ולמרות מה שדנה פה אומרת, אני לא בלונדיני... אני פשוט אתיופי לבקן...

A lost angel

New member
אתיופי.. אז.. יש לך זין עבה?../images/Emo3.gif

ואני דנה, ואני לומדת בי"א עיוני מוגבר(שזו דרך להתחמק מהמילה 'מחוננים'..), ואני לא בלונדינית, כי צבעתי לשחור והסתרתי את החימצון הזוועתי שהפך אותי לבלונדינית-ג'ינג'ית(אתם לא רוצים לדעת, באמאשכם). אלון כפרה, לאן נעלמת בבצפר? לא רואים..
דנה

אני דווקא בבצפר... תשע שעות ביום

בערך... דווקא דברנו איזו הפסקה ביום שלפני החופש לא? היום נראה לי את לא ממש היית... כי אני ברוך השם תשע שעות הייתי בכלא...

Compulsive

New member
חג'י יא גיי!

שוטעעעעעעעעעעעעח! טוב אני מלול, (למרות שהשם הפרטי תום), בן 16 וחצי, כיתה יא' בתלמה יילין, מגמה פלסטית. למדתי פעם באילון. ביי.

leory young

New member
../images/Emo13.gif אז אני גם אשתף פעולה

אז אני יעלי. זה השם האמיתי שלי, כן כן זה בתעודת הזהות אני לומדת בכיתה י"א במקווה ישראל, מנגנת (פסנתר כינור ונבל) וגם אני רוצה להחזיר את הפורום למוטב עד כמה שאפשר.. חג'י מותק כל הכבוד על התושייה

tofy

New member
קדימה!

אני טופי (רותם-אבל משום-מה חג'י מתעקש על טופי) לומדת במקווה,בכיתה עם יעלי אהובתי מגמת ביוטכ' פעילה בפורום בערך מההתחלה (לפני פסח 2002) עובדת (חחחח.....אם ככה אפשר לקרוא לזה) ברדיו קס"מ 106FM יחד עם אלון הבלונדיני

אני פוטר ואני שולט בעולם

תמלאו את כל מה שאני אומר לכם :) או שאני אהפוך לבלונדיני

רואים מה זה? שווה התוכנית שלנו!

גם רותם היפה וגם אלון הבלונדיני! (התמסחרתי בשביל הרייטינג, לפרוטוקול, אני לא בלונדיני)

^NB^

New member
זה נחוץ

אז אני דרור ואני מובטל ואני עדיין פה בפורום לפעמים

למעלה