טוב אני ינסה לעורר את הפורום

On drugs

New member
טוב אני ינסה לעורר את הפורום

אז ככה זה מין משחקון שאלון כזה איזה שיר עושה אותכם שמחים? איזה שיר גורם לכם עצבות? איזה שיר אתם מזדהים? איזה שיר יכול לעשות לכם את היום? איזה שיר הנושא שלו הכי מדבר אליכם? השאלון נכתב בזכר אך הכוונה גם לנקבות שבנינו (חחחחחחחחחחח)

swan k

New member
אני ראשונה

השיר שעושה אותי שמחה הוא-אממממ אין לי כלום בראש עכשיו.. אז אני אגיד give it away השיר שגורם לי עצבות-כל השירים בדיסק "sing the sorrow" של AFI אני מזדהה עם bodies של הסמאשינג פאמפקינז והשיר שהכי מדבר אלי הוא Ghostbusters

טוב גם אני רוצה

שיר שעושה אותי שמח??? אין ממש אבל אם כבר אז דה באטל רייג'ס און של דיפ פרפל שיר שגורם לי עצבות - אין ממש אבל אם חייבים אז סול טו סקוויז שיר שאני מזדהה איתו - נבר ביפור של דיפ פרפל שיר שהכי מדבר אלי - כל השירים של רד הוט שהם בצווי (גיב איט אווי , פייט ליק א בראיב ...) ואז באמת יש הרגשה שזה מכוון אלי.....

טוב, אני מניחה שהכוונה הייתה

לשירים של רד, אבל אני אעשה גם לשירים לא של רד, כי משעמם לי
שירים של רד: איזה שיר עושה אתכם שמחים? Good Times Boys ובכלל, הרבה שירים מ-Mother's milk איזה שיר גורם לכם עצבות? Savior, Knock Me Down , Breaking The Girl עם איזה שיר אתם מזדהים? אמממ... לא יודעת. אם יהיה לי רעיון אני אודיע לכם. איזה שיר יכול לעשות לכם את היום? This Velvet Glove איזה שיר הנושא שלו הכי מדבר אליכם? Shallow Be Thy Game, מיסיונריות זה איכס
שירים לא של רד: איזה שיר עושה אתכם שמחים? בלדה לסוכן כפול של משינה. שיר מקפיץ. איזה שיר גורם לכם עצבות? "הנסיכה" (
) ו"עכשיו את בוכה" של משינה, The Outlaw Torn של מטאליקה, טוב, עיזבו, יש יותר מדי. עם איזה שיר אתם מזדהים? Nothing Else Matters של מטאליקה. איזה שיר יכול לעשות לכם את היום? אניגודין או כרים עבדול זמר של משינה. לפעמים כיף לי נורא לשמוע שירים מטומטמים
איזה שיר הנושא שלו הכי מדבר אליכם? Sanitarium של מטאליקה ו-Meat is murder של The Smiths. יש עוד הרבה, אבל אלה הדברים הראשונים שחשבתי עליהם.

On drugs

New member
כן הכוונה היתה לשירים של הרד הוט

מצתער שלא ציינתי את זה. אהבתי את בחירות שלך

lollapalooza

New member
עונה

וכל הכבוד על היוזמה
מממ... לא יודעת אם הכוונה רק לשירים של רצהפ אבל אני בוחרת לענות רק עליהם כי זה מצמצם את האפשרויות והרבה יותר קל ככה...
שמחה- הווו, רובם הגדול. אבל אני אגיד Give It Away.
עצבות- Tearjerker
עם איזה שיר אני מזדהה
מממ... אולי My Friends
איזה שיר יעשה לי את היום
כל שיר של רצהפ. במיוחד כזה שלא שמעתי מזמן.
הנושא שהכי מדבר אלי
טחחח מה ההבדל בין זה ל"מזדהה"
אני שוב אבחר בחברים שלי.

hellrazor1

New member
טווב

שמח? עידן האלוהים של היהודים עצוב? breaking the girl מזדהים? מחפש תשובה של היהודים הכי מדבר? צילו של יום קיץ של יזהר אשדות

dafnaleh

New member
here's my go

1. deep kick 2. behind the sun (because of Hillel). 3. soul to squeeze. 4. deep kick. 5. most of the songs. Like someone's gonna read this.

////

שמחים-suck my kiss עצבות-my friends,breaking the girl מזדהים-under the bridge נושא שהכי מדבר אלי-aeroplane

אוקיי,mine../images/Emo3.gif

Fortune Faded
אין ממש, יש שירים שאני שומע כשאני עצוב
למשל, tear
מממ בדרך כלל,Cofee Shop או Shallow Be Thy Name
Aeroplane זהו

SirPsychoSexy1

New member
טוב אז הנה שלי:

שיר שעושה אותי שמח - Sir Psycho Sexy כאילו דההה.... שיר שגורם לי להיות עצוב - Soul To Squeeze נורא מעציב אותי אבל אני חושב שהכי מעציב אותי זה I Could Have Lied שיר שאני מזדהה איתו- The Power Of Equality שיר עם מילים חזקות בטירוף! מדבר אליי נורא! איזה שיר יכול לעשות לי את היום? אני חושב שזה אותה תשובה לאיזה שיר יעשה אותי שמח .. אבל נו טוב.. בשביל שאני אהיה מגניב אז: Suck My Kiss איזה שיר שהנושא שלו הכי מדבר אליי? ע"ע שיר שאני מזדהה איתו ולסיום-הציטוט האהוב עליי: Now I Lay Me Down To Sleep I Pray The Funk Will Make Me Freak If I Should Die Before I Waked, Allow Me Lord To Rock Out Naked..

מממ זה קשה

עושה אותי שמח : good time boys ו the greeting song עצבות : my friends עושה תיום : true man dont kill coyotes ו- i could have lied הכי מדבר אלי ??? ממממממ...give it away

mine../images/Emo41.gif

love rollercoaster וג'אמים (במיוחד הג'אם של לד זפלין BRING IT ON HOME )
אניוויזיבל מובמנטס / יוניברסלי ספיקינג
I COULD HAVE LIED
AROUND THE WORLD/HIGHER GROUND
IN RIME/RIGHT ON TIME

למעלה