טוב אני כאן זוזו עשו מקום....

NELLY

New member
טוב אני כאן זוזו עשו מקום....

אז ככה אני חשבתי על שירשור נחמד.... כל אחד מהפורום בוחר לו גולש אחר ומקדיש לו שיר שמתאים לו ועונה על השאלות הבאות
למה בחרת בו/ה דווקה?
מה את/ה אוהב/ת באשיות של הגולש/ת שבחרת? יאללה אנשים תזיזו עניינים....... אני כשאחזור לבית אעשה את זה כבר יש לי מישהו/י בראש

טווב אני אתחילל

אני מקדיש שיר לעופר לא את המילים אבל סתם כי שמתי לב שהוא מתעניין בשירה ערבית ואני רוצה לדעת מה דעתו על השיר הזה מבחינת מוזיקה וכאלה

טוב אני מקדישה את השיר לאחת והיחידה

וויזארד... למה בחרתי בה?..כי אני אוהבת אותה, למרות שהיא קצת משוגעת, ולפעמים משגעת אותי, אבל היא החברה הכי טובה שלי.
והשיר שבחרתי לה...

mike00

New member
שיואו,זה בעיה.....

איזה עבודה קשה.......אני רק מקדיש בלי פטפוטים מיותרים... 1.הקוסמת של הפורום,היא יודעת למה אני מקדיש לה את השיר.. 2.נלוש,קצת רעש בשבילך.......אחת היחידות פה שמבינות משהו בטראנסים.. 3.עמית,קצת קשה להקדיש שיר כי אני לא מכיר יותר מדי שירים בערבית....אבל זה שיר טוב.. ההמשך בדרך...

fifanowftw

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי והנה..זה שיר לך http://www.youtube.com/watch?v=GXUkh7QM1z0 תבוא לבקר יותר...(בארץ!) אגב, היה פה פעם איזה בחור, מרוקאי אחד... אבישאג נראה לי, או משהו כזה. הוא אפילו הציע לעשות מפגש, ומאז הוא נעלם. איפה אתה, אבישג???

THE WIZARD 55

New member
למה בלי פטפוטים מיותרים?../images/Emo152.gif

מה קרה? קצת רגישות מייק.תעשה לאנשים טוב על הנשמה...:) תודה על השיר, הבנתי............................................

NELLY

New member
כבר מתפנה אליכם...

אני כאן רעבה מתה אחרי משמרת מעייפת ומקלחת מרעננת טוחנת לי קרקרים עם קוטג' מייק בוא תצטרף אליי לא אוהבת לאכול לבד ולפי מה שאני יודעת רק אתה אוהב את זה כאן

למעלה