טוב אני כאן מי עוד כאן איתי?

• פותח הנושא HP86
  • פורסם בתאריך
תודה.

כי לאור העובדה שהיא לא מגיבה לי...כבר התחלתי לפקפק... אני מתה מרעב-מה אוכלים עכשיו? אוףף סתם בלי קשר אני ממש רעבה!

אז ככה:

יש דגים חריפים..חיימה במובן האוריינטלי יש עוף..בנוסח צלי יש סלטים..מטבוחה, חצילים, חריף, מניונז..ועוד כמה וכמה .... יש עוגת בסקויטים עם קצפת... הההה עם כל זה איך לא להשמין???? תקראי את התפריט במבטא מרוקאי ותחשבי שאני עושה את זה... יש חיוך????? ביי מתוקתי מקסייי

הבטן עדיין עושה גולו גולו? B-)

טוב, אז טוב שיש חיוך..אבל הגזמת... מה את רוצה? חביתה???? חחחח יש לי ביצים טריות מהמושב..ואם זה לא טוב אז יש לי ביציות..חחחחח נו..את באה?????

איכס חביתה!!!

אופס,סליחה לא אומרים איכס על אוכל. לא סובלת ביצים... איזה באה???-כל מה שיש לך במקרר יש לי...וזה כבד לי מידיי לשעת לילה שכזאת. נראה לי אקח במבה-העיקר שאשתוק!

וואוו יש לי עוד משהו... H-)

שתקבלי את זה..תעשי ליד האוזן..קליק קליק כשתפתחי את זה תעשי ואוווווווו כשתטעמי את זה תעשי אממממממממממממ נחשי מה????? בינגו!!!!!! יש לי מלאן טלפים קינדררררררררר אז דעי לך..עד מחר לא ישאר אבל מן הסתם אשלים את המלאי מחר..חחחחחחח ביי מתוקתי מקסימוששששששששש

אין פלא.... :p

שאת נראית איך שאת נראית...מה את כן אוהבת? אם יש לי אשמח להציע לך..בדיוק 10 דקות ממך יהההה איך אפשר לא לאהוב שוקולדים... מתה עליהםםםםם לא מסוגלת בלעדיהם. ביי ביי מקסימושששששש

HP86

New member
את פה!

ורעבהההה וואי לי וואי לי בואי אני יפנק אותך מה שתירצי אכין לך נשמה רק תבקשי ואני נכנסת לפעולה יאללה שימי עליך טרנינג ותניעי ת`רכב אני מבשלת לך עכשיו מה שתרצי

HP86

New member
שו מי אני!

אני? אני? חחחח אני מדפסת ענקית כנראה שעוד לא הכרת אותי אז באמת לא הפסדת ;-) אז נעים מאוד אני חגית 31

למעלה