טוב... אני כבר ממש מבולבל!

ליעד827

New member
טוב... אני כבר ממש מבולבל!

באתר של אסותא ברופאים למעקף קיבה ישנם ארבעה שעובדים עם כללית, ומנתחים באסותא.
אחד מהם הוא סובחי. התקשרנו אתמול לקביעת תור, ששאלו אותנו באיזה בית חולים כל הסיפור, אמרנו אסותא, הפקידה שלו אמרה שהוא מנתח בהרצליה מדיקל סנטר..
אוקיי.. מה פה קורה פה?!
אפשר לקבל המלצה על מנתח של שרוול/מעקף (אחד שלא עושה טבעת!) , שעובד עם כללית, מנתח באסותא, ומקבל לפגישות באיזור המרכז?? :)

קוביd1

New member
ליעד שמבולבל

לא מבין מה משנה לך איפה אתה מנותח באיזה בית חולים ,אתה רוצה לעשות את הניתוח אצל ד"ר סובחי ,אז תעשה את זה במדיקל סנטר בהרצליה
לביטוחים של קופת חולים ולביטוח הפרטי שיש לך לא מעניין איפה אתה עושה את הניתוח ,תחליט מי המנתח שלך ובאיזה בית חולים ותבקש התחחיבות מקופת החולים או הביטוח הפרטי .וזהו .
יכול להיות שד"ר סובחי עבד עם אסותא ועכשיו הוא מנתח במדיקל סנטר ,ומה שכתוב לא מעודכן

קובי

אופירA

New member
מנהל
פה לא יודעים את כל העדכונים

של הפרוצדורות בקופות החולים או של השינויים שעושים הרופאים בהסדרים שלהם עם בתי החולים הפרטיים.
את המידע העדכני של הנהלים והפרוצדורות צריך לשאוב מהשטח. היום. מנותחים לשעבר לא יכולים לדעת.

אתה מבולבל, כי אתה שואב מידע מהאתר של אסותא ומהאתר של קופ"ח.
כבר אמרתי לך, שהמידע באתרים לא שווה כלום. חבל על האנרגיות שלך. את המידע מקבלים במזכירות של המנתח, בטלפון לקופה, לביטוח המשלים, וגם במזכירות של אסותא.
וצריך לדעת מה לדרוש בטלפון - רשימת המנתחים האפשרית באסותא לקופה שלך.

בכלל לא ברור לי למה אתה סגור על אסותא. הוועדה אינה תירוץ. דיברנו כבר שקודם בוחרים מנתח, סוג ניתוח ובי"ח, ואח"כ עושים וועדה ובדיקות.
מה איכפת לך אם ד"ר סובחי מנתח במדיקל סנטר?

ליעד827

New member
את האמת שעד עכשיו חשבתי...

שאם אני עובר את הועדה באסותא אז אני צריך להיות מנותח שמה... זה לא עובד ככה?
אני אברר את כל הפרטים עם דוקטור סובחי... לא נעול על אסותא, פשוט מעדיף שמה. אני לא בטוח שבמדיקל מנתחים ילדים, כי כבר היינו שמה והפנו אותנו לתל השומר שמשום מה הייתה בעיה עם כללית, ולכן הגענו לאסותא. אני אישת מעדיף את אסותא בתכלס...

מימי1226

New member
ליעד827

עד כמה שידוע לי הכללית לא עובדת עם אסותא.
כך שאם תמצא רופא שעובד באסותא זה לא דרך הכללית.
הכללית עובדים עם מדיקל סנטר בפרטי דרך המושלם ופלטניום.
הכללית עובדת גם בבתי החולים הציבוריים.

ליעד827

New member
כללית כל פעם משנה את הכללים

אפשר להגדיר את זה שהם כן עובדים איתם, חברים, עכשיו ביררתי ואמא שלי בועדה חתמה על מחויבות להתנתח באסותא, אני לא יודע מה כל הסיפור הזה ולמה הכל אצלי שונה מהנורמה של כולם, אבל אולי זה הכל מתנהל בגלל שאני ילד עדיין... (נער חחח)
יש רופאים שעובדים עם הכללית באסותא, כמו גירון, וכו...
אני הולך לסובחי, ומשמה נראה מה לעשות... בכל מקרה, מדיקל לא בא בחשבון הם לא מנתחים ילדים כבר היינו שמה. כל הנערים שאני מכיר בגילי שעברו ניתוח זה רק באסותא מבחינת בתי החולים הפרטיים בישראל. ללכת לבית חולים ציבורי לא בא בחשבון גם כן, ובאופן כללי אסותא הוא באמת הסטנדרט של הבריאות, ואני יודע ששמה אני בידיים טובות :)

קוביd1

New member
ליעד

אני לא מבין מה זה מדיקל לא מנתחים ילדים ,אתה לא ילד ,אתה בחור נער , איך שתקרא לזה ,בתי החולים הפרטיים כמו אסותא וכמו מדיקל מצויידים במיטב המכשור הרפואי בחדרי הניתוח ,אז מהבחינה הזאת אל תדאג.
הרופאים המנתחים יודעים גם את כל הפרוצדורה הבירוקרטית ,ויוכלו לעזור
תעשה יחד עם אמא בירור יסודי ו ,ותחליטו ,כי אחרת במשיכת הזמן תגיע לגיל 80 בלי לעשות את הניתוח.

קובי

אופירA

New member
מנהל
הסיפור אצלך שונה לא בגלל שאתה ילד

אלא בגלל שמשום מה עשיתם וועדה לפני שבחרתם רופא מנתח ובי"ח.
אז הכל הולך אצלכם הפוך.
עד היום אני לא מבינה למה עשיתם וועדה באסותא לפני בחירת ניתוח, רופא ובי"ח.
אולי בגלל ששאבת את המידע שלך מאתרים באינטרנט, ולא מהשטח, מקופת חולים שלך, מחברת הביטוח שלך. תכננתם את הפעולות לפי מה שהסקתם מהאינטרנט, ולפי מה ששמעתם מאנשים, ולא לפי מה שהנחו אתכם הגורמים המקצועיים.

למשל, היית פעם במדיקל, ואמרו לך שלא מנתחים ילדים, וגם בני גילך שנותחו עברו זאת רק באסותא. אז אתה מסיק מכך שמדיקל לא מנתח ושרק באסותא מנתחים ילדים...
זו דרך לא נכונה להסיק מסקנות. כמו כן, כל בתי החולים מצוינים. ההגדרה של ידיים טובות היא לא עפ"י בית החולים אלא עפ"י המנתח שעושה את הניתוח שלך!

הדרך הנכונה היא להתייעץ עם מנתח, ולשאול אותו איך הוא מנתח ילדים, איפה אי אפשר, איפה אפשר, האם במקום שהוא מנתח מנתחים ילדים, האם צריך לעבור וועדה, האם הוא מנתח מקופ"ח כללית ומה הפרוצדורה מול הקופה או חברת הביטוח הפרטי.
מה שהוא יודע הוא יענה לך. מה שהוא לא יודע הוא יגיד לך שהוא לא יודע, ותהיה חייב לברר את התשובה לכך בקופה, ולא באינטרנט או אצל חברים או להתעלם מחוסר המידע ולהמשיך עם מה שאתה יודע...

מה שצריך לעניין אותך בשלב הראשון זה לא בית החולים ולא איזו וועדה. צריך לעניין אותך מי שמשלם על הניתוח (קופ"ח ו/או הביטוח הפרטי) ומי שמנתח אותך. אחרי שאתה יודע מה הכללים שלהם, אז צריך לעניין אותך איזה בי"ח או איזו וועדה. ברוב המקרים, בשלב זה כבר אין לך בחירה, כך שזה לא משנה...

polar snowflake

New member
ברשותך- אחלוק עלייך

כללית כן עובדים עם אסותא, אבל רק עם מנתחים מאד מסוימים משם. אני יודעת כי אני מגיעה דרך כללית מושלם. רוצה להתנתח באסותא, אצל ד"ר סקרן ובשיחה עם כמה גורמים משם , אמרו שבמידה ואני עוברת את הועדה של אסותא, אין שום סיבה שקופ"ח כללית לא תשתתף בעלות כפי שזה מגיע לי דרך ביטוח כללית מושלם.

מימי1226

New member
תשובה ל - polar snowflake

מעניין, לי לא נתנו לעשות את הניתוח באסותא, בכללית אמרו לי שד"ר אבינוח מנתח במדיקל סנטר דרך המושלם, או לקבוע תור בבית חולים סורוקה בבאר-שבע שזה דרל הרפואה הציבורית והתורים ארוכים.

בהזדמנות זאת משתפת...
בכל אופן מלאו לי היום חודש ימים לניתוח, ובעוד יומיים עושה את הסגירה הראשונה.
בחודש הזה ירדתי 3-4 ק"ג בלבד, מתאים לי מאוד...הלואי כל חודש כך.
אין בתפריט שלי סופגניות!!
אין בצקים
אין עוגיות
אין צ'יפס
אין פיצות.
יש אוכל מבושל
יש ערנות ותשומת לב לכמות ולאיכות האוכל.

אז חג שמח לכולם, והרבה בריאות.

polar snowflake

New member
כן... אבל מדובר ברופא אחר...

יש רופאים שממש לא מקבלים דרך מושלם. אלא רק בפרטי.
אין לי מושג לגבי ד"ר אבינוח לא התעניינתי בעניין של הטבעות.

ליבי3617

New member
ד"ר אבינוח זה משהו אחר

פה מדובר על ניתוחי שרוול שמתבצעים במלב"י אסותא וכן... מלב"י החלו לעבוד עם כל קופות החולים (לאומית, מאוחדת וכללית בנוסף למכבי).
ד"ר אבינוח לא בהסדר של מלב"י ולכן לא מבצע ניתוחים של הכללית באסותא.
מלב"י, למרות שהוא יושב באסותא - הוא יישות בפני עצמו.

בטבעת טוב מאד שאת לא מכניסה בצקים ובכלל דברים לא בריאים.
מקווה שירקות כן נכנסים וכן גבינות, דגים וקציצות.

חג שמח

meira85

New member
שאנחנו מתרוצצים בין הקופות הביטוחים והרופאים

מבררים . ומה שאומר צד אחד הצד השני אומר הפוך . בסוף אנחנו מתפשרים . רק לעשות ת הניתוח עם הרופא הכי טוב שיכולנו להשיג וקופות החולים נתנו לנו. גם אני התרוצצתי והתאכזבתי מקופת חולים מכבי אבל כבר אין לי כוחות לויכוחים לכן אני עושה בבית חולים ציבורי אצל רופא ידוע מקווה לטוב

קוביd1

New member
מצער לשמוע

שיש כזה בלגאן בקופות החולים והביטוחים , מצב ממש מביש ,אני מצפה מנציגת קופת חולים הכללית שנכנסה לפורום בעבר להסביר לנו מה קורה ,
מה קורה עם זכויות החולה שיש לו ביטוחים משלימים ,פלטיניום והשד יודע מה עוד ,

קובי

למעלה