טוב אני לא יודעת כלוום על אייה נאפה

טוב אני לא יודעת כלוום על אייה נאפה

אז ככה... אני וחברות שלי טסות ב10.8 וחוזרות ב15.8... אנחנו במת שלא יודעות כלום על אייה נאפה.. נשמח לשמוע תפרטים הכי קטנים וכמובן הכי חשובים... ה-כ-ל .... נישן במלון בשם לורנסוס או משו כזה...(מלון דירות 3 כוכבים) מישו מכיר? שמע? בנוסף... ראיתי שיש כאן דיון על סכום הכסף שדרוש בשביל ל-ה-נ-ו-ת...אז אנחו גם תכננו להביא 1500 שקל... בלי קטנוע... אבל כ-ל יום אלכוהול(לא מהארץ..) ומסיבות ובארים... וגם לקנות אוכל....(גם לא מהארץ..) ובאנג'י..-יש הגבלת גיל??- אם לא יש מצב.. כמה זהעולה?? בכל מקרה תודה מראש... אני ממש נוסעת בלי לדעת כלום:)

עוד משו.. :)

לא מצאנו דיל טוב בתאריכים שרצינו אז קנינו מלון וטיסה בנפרד.. מה שאומר שאין העברות.. הנחיתה היא בעיר לרנקה שנמצאת 40 ק"מ מאיה נאפה.. למישו יש מושג כמה תעלה לנו בערך מונית??

lollypop4

New member
לא רוצה לבאס אבל

נראה לי שהרבה... מונית מאיזור הסקוור לניסי ביצ' שזה בערך 7 דקות נסיעה עלתה לנו 4-5 פאונד...שזה 40-50 ש"ח.. נסיעה משדה התעופה לאיה נאפה היא בערך 40 דקות... תהנו מלא! אה ואנחנו גם טסנו לחמישה ימים..לקחתי 200$ וחזרתי עם 4$ עודף.. אבל אל השכרנו אופנועים או עשינו באנג'י (פחדניות..) אלכוהול שתינו כל יום, גם בחדר גם בפאב וגם במועדונים.. תתחברו עם בנים ישראלים במלון שלכם והם יעזרו לספק את השתייה

WuTang21

New member
דווקא אצלי זה היה ההפך..

אני התחברתי לבנות במלון שלי ובכלל לבנות מכל מיני מלונות והן שמו עליי הכלללללללללללללללללל !! יומיים ראשונים לא ביזבזתי פאונדדדדדדדד אפילו כי בנות קנו לי שתיה.. סקס או דה ביץ' ושתי שוטים בארובה וגם שתינו באקט בבאז !! וגם כניסה חינם לקאר ווש.. בכלל.. כל הזמן בנות שהלכו וגם כאלו שלא הלכו הביאו לנו אוכל ודברים !! חחחחחחחחחחחחחח.. ממש היה כייף.. חוץ מזה אל תתחברו לבנים שיביאו לכן שתיה כי הם יחשבו רק על לשכר אתכן ולזיין אתכן.. ושם כמובן שאין חוק אז זה לא יזיז לאף אחד אם נאנסתן וגם אתן ישראליות אז בכלללללללללל לא ישימו עליכן..!!

אז ת אומרת מינימום 2000 ש"ח?

וזה בלי כל ההוצאות של הפארק מיים והבאנג'י וכל הדברים האלו??? אהה ואתן קניתן לכן את האוכל או שהדיל כלל??

בסוף העבירו לךנו את הטיסה

ל-11.8... בערך ב7 בבוקר...! איזה מבאס:/.. מישו עוד נוסע בטיסה הזאת?? וגם עברנו מלון..(משנה מקום משנה מזל..:) ) ואני החללטתי שאני עוןשה את הבאנג'י(לא פחדנית האהא!!- טוב האמת שאני רועדת מפחד אבל אני מקווה שאני אעיז..) האמת..-הבאנג'י שווה את הכסף??

למעלה