טוב אני לא מציפה!!!
מאור כנס

tin ker bell

New member
טוב אני לא מציפה!!! ../images/Emo11.gif מאור כנס

אלא התבקשתי לעשות זאת... מאור! אני אוהבת אותך!
! נו באמת, אני יותר יפה מיוקו וגם יותר צעירה so don't let me down
*בורחת ומחביאה את פני הסמוקות*

../images/Emo9.gif מוקדש ללוסי ../images/Emo25.gif

בזכות הצ'טניקים המטורפים האלה... *somebody stop them!*

מאור 87

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחח..

טינקרבל.. זה לא ברור שאני מעדיף אותך על יוקו

מאור 87

New member
יוקו..

יוקו את אישה מגעילה ושנואה!!
את פירקת את ה
!! תתביישי לך זקנה אחת!!
המטורפים בצאט הכריחו אותי לומר זאת..

אלרוס

New member
סר פול, כנס הנה

סר פול סר פול אל תכניס את ראשך בחול פולקע ופולקערס הם סתם כינויים ובגללם על צפול על הפנים תתעלם מכינוי מגעיל כמו מקה לא משנה אם אתה בגבעה או בבקע פולקע הוא בעצם כינוי די עלוב למרות שבעצם אתה בא מלוב (זה הדבר היחיד שהתחרז) סליחה

tin ker bell

New member
דבר חשוב מאוד! בתיה כנסי ../images/Emo11.gif

1.אני קוראת את ההודעה וחושבת לעצמי.. מי לא יותר יפה מיוקו?! מאור יקירי סליחה אם נעלבת... 2.חבר'ה בואו נעשה לצ'אט שרשור אחד ככה לא יהיו יותר מידי הודעות חדשות ושרשורים חדשים עקב משחקי אמת או חובה... אז מנהלת הפורום היקרה שלנו, כדאי שתרכזי את כל הודעות האמת או חובה לשרשור אחד ומעתה והלאה כולנו נשרשר את ההודעות הצ'אטיות לכאן.

מאור 87

New member
חחח..

נו.. ברור שעכשיו היא מכוערת.. אולי כי היא בת 70? אבל בשנות השישים היא הייתה דיי נאה לדעתי.. למשל בקליפ של imagine היא חמודה כזאת..
ובקשר ל-2..
מסכים..

הא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה??? ב-imagine היא הייתה חמודה??? היו לי סיוטים בגללה...
וכל מה שהיא עשתה זה לפתוח ולסגור חלונות...spooky... ומאור- אל תיקח את זה אישית...היא פשוט...זה השיער, נראה לי...

מאור - את התרופות בזמן בבקשה!

אני משפשפת את עיני ובכל זאת לא מאמינה, ההיה או חלמתי חלום? מאור - יוקו לעולם לא הייתה נאה לא בשנות השישים ובטח שלא היום. מה שכן היא הייתה תמיד, זה מכוערת- גם בסיקטיז ועל אחת כמה וכמה בימינו. בנוסף, אני מצרפת הנה סיפור אישי ומרתק, שלא רציתי לפתוח עבורו שירשור חדש, ומקווה שלמרות מיקומו במעמקי השירשור הנוכחי, כולכם תקראו אותו. הסיפור נקרא: "איך פגשתי את יוקו אונו" תהנו: את הטיול אחרי הצבא שלי, עשיתי בארה"ב. כאשר הייתי בניו יורק, הלכתי לבקר ב"סנטרל פארק", ונודע לי כי לא מזמן חנכו שם חלקת גינה, שנקראת: Strawberry Fields Forever". את החלקה תרמה יוקו אונו, ויש בה את שמות רוב המדינות בעולם (גם ישראל), והיא מוקדשת להשגת שלום עולמי כולל. אם כן, בעודי פוסעת בשבילי הפארק, עוצרת אותי בחורה צעירה ושואלת אותי אם לא אכפת לי ללכת מסביב, כי פשוט מצלמים שם סרט. עניתי לה שכן והתחלתי לעקוף, שלפתע ראיתי את יוקו אונו, בכבודה ובעצמה, יושבת על הספסל ומדברת אל המצלמה. הסרט שעשו היה על יוקו/ג'ון! כמובן שכמו ישראלית טובה הוצאתי את המצלמה שלי וצילמתי אותה 5 פעמים... אז באופן רישמי אני חברת הפורום היחידה (?) שראתה את יוקו אונו ב- "live" ובמרחק של 2 מטר. (כבוד די מפוקפק, אני יודעת...). למי שמעוניין התמונות אצלי באלבום. אני לא מאמינה שראיתי אותה כל כך מקרוב עד היום... נ.ב האמת, שבתקופה שראיתי אותה, עוד לא הייתי חזק כ"כ בסצינת הביטלס/ג'ון לנון כמו היום (תמיד אהבתי אותם, אבל עכשיו זה התחזק). אם הייתי יודעת לא הייתי מתרחקת ככה, אלא מנסה לשאול אותה כמה שאלות, כגון: למה פירקת את הלהקה, איך ג'ון במיטה, ואולי את מוכנה ללכת לעזאזל בבקשה. נו מילא, הגורל לא תמיד משחק לרצונך...

מאור 87

New member
פששש!!

יפההה!! גם אני הייתי בסנטרל פארק..
אבל לא פגשתי שם איש חוץ מכמה זקנים שעשו טאי צ'י..

דקלה9

New member
וואו!!!

I'm impressed!!! בהתחלה חשבתי שאת מספרת את הסיפור של דני רובס, כי הוא ממש דומה, אבל... כל הכבוד!!! אני מאחלת לך שתפגשי גם את הביטלס עצמם (או את מי שנשארו...)

../images/Emo32.gifהצ'אט../images/Emo4.gif../images/Emo72.gif

מה עשו לצ'אט החביב שלנו? הפכו אותו לפרסומת מעוותת לאייסקייפ! ועכשיו צריך להתקין איזו תוכנה כדי להיכנס או משהו! למה זה?

למעלה