טוב... אני מודה...

meandmeandme

New member
טוב... אני מודה... ../images/Emo7.gif

אני כבר שנים חי עם הנטל הזה בסבל. ולהגיד לכם את האמת! אני לא מכון לסבול עוד! הוודוי שלי הוא כזה... לעותק שלי של Wish You Where Here אין את הספרון... ... ... ... אח שלי איבד אותו עוד כשהייתי צעיר. זה באמת לא אמשתי ואני מקווה שתמצאו בליבכם לסלוח לי. אני מקווה שגם תמצאו בליבכם לעזור לי להפסיק לסבול. אני פשוט לא יכול להוציא את הדיסק הזה מהתקליטיה לראות קופסה שקופה וריקה.
זה עושה אותי עצוב ומדוכדך... אם למישהו פה יש עטיפה ספייר של Wish You Where Here ומוכן לתרום אותה למעריץ במוצקה, אנא... הענו לבקשתי...

../images/Emo46.gifלא סולחים../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

יעל, אני דורשת לסללללללללללללללללללללללללללק, לסללללללללללללללללללללללק אותו מהפורום, ומייד

אוהבים אותך meandmeandme

נכון אמרתי שאני לא כותב פה יותר, אבל פנייה כזו מרגשת, ועוד בזמן קשה של מלחמה, גרמה לי לחרוג ממנהגי, אז בוא אני אגלה לך ואני גם מבקש שלא תספר לאף אחד... פשוט לא נעים לי..... אבל בתקליט של whish תוצרת הארץ שיש לי, אפילו לא יצרו חוברת, יש רק את העטיפה, בלי מילים ובלי כלום, רק הציור של העטיפה, זה הוא, וגם התקליט עצמו שרוט בטרוף. זה קצת מצחיק אותי שמצפים לחוברת בכל דיסק (גם אני אגב) על תקליטים תוצרת הארץ של פעם, רוב הפעמים היה רק את העטיפה הקדמית (בדרך כלל עם מדבקה מעצבנת בעברית (משהו כמו "פינק פלויית הלוואי שהיית כאן- כולל הלהיט הלוואי שהיית כאן") שאי אפשר להוריד בלי להרוס את הקרטון, מאחור הייתה רשימת השירים (בדרך כלל לא לפי הסדר ולפעמים בכלל לא הרשימה הנכונה, לעיתים לא נדירות גם סדר השירים על התקליט עצמו לא היה לפי הסדר ועוד כל מיני מריעין בישין כגון זה, על העותק שלי לאחד האלבומים הראשונים של פינק פלוייד אני שומר מכל משמר, הוא כל כך מעוות מבחינה זו שעוד שנה שנתיים הוא יהיה פריט אספנים שימכר במיליונים

חחח

קורע! יש לי כמה תקליטים מקוריים תוצרת חוץ.. מהעטיפות הנפתחות.. כמה הם שווים היום? יש לי גם את הכפול של האלבום של האריסון (שמשום מה שכחתי איך קוראים לו!).. כמה הוא שווה?

akk thing must pass

והוא לא שווה כלום, בשביל שאלבום יהיה שווה הרבה, צריך שיהיו בו הרבה סימנים ייחודיים (פגמים קטנים כאלו) ושיהיה נדיר, בעוד החלק הראשון נכון לגבי רוב התקליטים תוצרת הארץ השני וודאי שלא נכון לגבי כל התקליטים של פינק פלוייד (או של הריסון)לפחות לא ל 10-20 שנה הקרובות, ועל תקליטים תוצרת חוץ אין בכלל מה לדבר הדברים האלו נמכרו בעולם בעשרות מיליוני עותקים, בכלל אין שוק אספנים גדול בארץ, צר לי לאכזב. הנושא הזה יכול להיות, מאוד מעניין, אבל נראה לי שייך יותר לפורום אחר ששניינו כותבים בו

פתח שם הודעה.

אבל מקורי שיוצר בשנת 70 ומשהו (אין לי מושג מתי, לא חובב האריסון גדול), לא שווה כלום? ומה עם טרילוג'י? מקורי! עם העטיפה הנפתחת.. יש לי גם אוסף של הסטונס משנות ה 60.. וראבר סול. הכל הוצאות מקוריות. (האוצר שמוצאים בעליות גג של חברים של הורים שלי...)

yon2k

New member
תקליטים נדירים

הבננה של ולוט אנדרגראונד(מחתרת הקטיפה) יושב לנו איפשהוא בבית

וויש בתקליט.....

גם לי יש:)) ויש לי גם את דארק סייד ואת החומה.. אבל רק לידע כללי..יש לי בגב של התקליט את כל המילים של השירים ואפילו בסדר הנכון! ואין לי מדבקה על הקרטון:) תגיד..אם כבר תקליטים.. איפה אני יכולה להשיג עוד תקליטים של פינק? וmeandmeandme... איזו הודעה נרגשת.
הינה, וירה ליןמצאה לך פיתרון!! חח..גם אני כמוך..אני מכורה לחוברות האלה של מילים..זה מבאס שאחת נאבדת.. טוב, שבת שלום לכולם...

TheFly

New member
בלתי נסלח

פינק פלוייד - תוצרת הארץ
את האלבומים של הלהקות הבאות אסור אבל אסור היה לקנות תוצרת הארץ : פינק פלוייד לד זפלין ג'נסיס ELP יס אבל כמו שנאמר זה כבר לפורום אחר. ולך מינדמינמי הייתי אומר שברצון הייתי סורק עבורך את החוברת של WISH מהתקליט המקורי - תוצרת חוץ כמובן רק שלא הייתה חוברת אלא רק במקום שקית ניילון פשוטה שעטפה את התקליט הייתה מעטפת נייר כרומו עם המילים מודסות עליה ובצידה השני תצלום.

אני מוכנה לתת לך ספרון...

אם תחליף איתי בעטיפה של "נגיעות" של ברי סחרוף. אין לי את העטיפה שלו וזה מעצבן אותי טיכו:)

VeraLynn

New member
איזו הודעה מרגשת!!! למרות שאמא שלי

צועקת לי לבוא לעשות מדיח אני כותבת את ההודעה הזאת חיחי (שתתעצבן קצת כלום לא יקרה לה מקסימום נבדוק עליה אם האטרופין עובד חחח) חחחחחחח איזה חמוד! ריגשת אותי חחח אם אתה מתכון ברצינות אז לי יש ספייר של ויש יו וור היר מאח שלי (רררר שונאת אותו) אחרי שנים שהוא לא דיבר איתי אז הוא שאל איזה להקה אני אוהבת אז אמרתי לו פינק פלויד ואז הוא אמר לי שיש לו את ויש יו וור היר ולמרות שהיה לי כבר הוא הביא לי אז יש לי 2 חח :)

meandmeandme

New member
יא... מה באמת!?

יש סיכוי שתוכלי לשלוח לי את זה בדואר? ליצור איתך קשר במסרים?
*מאוד מרוצה מהיוזמה הפרטית*

VeraLynn

New member
../images/Emo13.gif

איך שאתה רוצה, מסרים, איי סי קיו, מירק אנערף חחח בכל מיקרה האיי סי קיו שלי הוא: 162266117 :) ואני לא יוצאת היום בגלל המלחמה (ררררררררר אמא לא מרשה חח) לא יודעת איך זה קשור אבל הייתי צריכה להוריד את זה מלב חחח

super joby

New member
אני יכול לתרום לך את העטיפה לקלטת..

אבל למה שלא תוריד עטיפה מהאינטרנט? זה לא שאתה פוגע בזכויות יוצאים. אמנם זה לא אותו דבר אבל לפחות עטיפה.

meandmeandme

New member
זה בכלל לא אותו דבר

אני רוצה את הספר והכול... ככה זה יהיה אפילו יותר נורא אני יוצא את הויש שלי ויחשוב שהוא צרוב!?! חס וכרפס...

למעלה