כדי טיפה להרים את הפורום, תאמת אני לא הייתי פה כל הזמן ונראה לי שכבר שאלו אותכם פול פעמים את השאלה הזאת אבל בכל זאת אני מנסה... איזה דיסקים יש לכם של לד זפלין?? (כולל אלבומים ואוספים...)
גם אני לא מעריץ הכי הכי שרוף של זפלין כי הם באים אצלי אחרי אירו ו-גאנס.אבל כמובן אני אוהב ומעריך אותם מאוד. יש לי את חמשת אלבומי הסטודיו הראשונים: Led zeppelin Led zeppelin-2 led zeppelin-3 led zeppelin-4 Houses of the holy פלוס אלבום הלייב האחרון- How the west was won יש לי גם את ה-DVD האחרון וגם חולצה שלהם...
אני רוצה לקנות מאמזון את ה complete studio recordings... יש לי איזה סרט עם קופסאות אספנים חחחח יש לי אפילו את הקופסה של פינק פלויד SHINE ON זה ממש יפה..... הבעיה שהשטויות הללו דיי יקרות....
יש חולצות של לד זפלין בשוק ראש העין.... חחחח באמת!! והן ממש יפות אז אם מישו רוצה זה עולה 40 שקל בשוק של ראש העין כל יום שישי עד 3 בצהריים... ומי שלא יודע איפה זה ראש העין שיסתכל במפה!
1-4 "הוואס אוף דה הוולי" וbbc סאשאנז ועוד כל מיני על מהמחשב מפיזיקל גראפטי, פרזידנט ו-אין פרו דה באק דור... (ויש לי גם את coba על המחשב, אף פעם לא ממש שמעתי אותו, מה אתם אומרים אליו?)