טוב ... אני מציתי... את המנצח התקשורת תגלה לי

טוב ... אני מציתי... את המנצח התקשורת תגלה לי

זה כבר מעל לכוחותי
את הפרק הקודם ראיתי רק לפני יומיים ובהרצה
את הנוכחי הרצתי על מהירות כפולה

כבר את הריגוש ואין את המתח וכשכבר לא ממש אכפת לך אם יש הדחה או לא ואתה כבר לא מתעניין מה יהיה בפרק הבא אז זה סימן שצריך לפרוש ולא להמשיך ראות רק מכח האנרציה.

חבל לי מאוד

.

.

ורק להסביר.... זה פשוט לא "מירוץ" למיליון

זה לא שהיו לי צפיות מוגזמות

אבל...
כמו שכבר כתבתי בעבר התוכנית הפכה להיות טלנובלה

יכול להיות שיש מיליון אבל אין שום קשר למירוץ
האמת, אפילו "הליכה למיליון" יהיה תיאור כוזב של מה שקורה בפועל.
גם לא זחילה

פשוט אין באמת שום תחרות

כל לג יש שוב את הפרסות הבלתי מוסברות (שלא לומר המזוייפות) ואת הדו-קרב המטופש שנועד לצמצם פערים (למה בעצם????)
כל לג חדש נפתח בלי קשר לתוצאות הלג הקודם (זוג יכול להקדים את השאר בחצי יום ועדיין יזנק בקטע הבא רק 10 דקות לפניו)

אינספור תחרויות של אווירה (כלומר בלי שום תחרות)
אינספור תחרויות של מזל ושיפוט סוביקטיבי

אפילו כשכבר יש תחרויות של ממש אז אנחנו מקבלים את התחושה שלא משנה מה יקרה, הזוגות המתקשים יקבלו את העזרה ויסיימו את המשימה:
* אם תצטרך נתפוס במקומך את התנינים
* אם תתקשה נצוד בשבילך תנין אחר
* לא תדע את התשובה לחידה? אנחנו כבר נגלה לך אותה בהמשך
* אתה לא יודע אנגלית? ....לא נורא, אנחנו נדבר במקומך

תוכנית שלמה של שעתיים עברה לנו ביעף וכללה, תחזיקו טוב, משימה אחת בלבד ועוד שיירי משימה מהפרק הקודם.
זהו !!!
וגם המשימה הזאת לא היתה קשורה לשום תחרות ולשום יכולת או כישרון אלא למזל טהור חיצוני לחלוטין (ולא במקרה היחידה שהתגאתה בניצחון וניכסה אותו ליכולותיה המופלאות היתה האמ"ג)

בהצלחה למי שנשאר
אני על הזוכים כבר אשמע דרך התקשורת

נהנתי מאוד מהפורום ומחבריו.

שלום לכולכם

.

LiRs Lullaby

New member
אני מבינה אותך קרנף...

גם אני שקלתי אם להמשיך ולצפות בדיוק מאותן הסיבות; יותר מדי פרקים עם פחות מדי משימות. וגם שאר דברים מוזרים, כמו אלירן ודוד שסיימו את המשימה בפרק הזה ראשונים (בלילה, לא ידוע מה השעה), אבל אז נשאר להם לחכות לחנות שתיפתח ב-9 בבוקר למחרת. ואני שואלת - מה בדיוק לוחץ לשאר הזוגות להתקדם בדו קרב כזה, שבו סביר להניח שכולם יצליחו לסיים עד 9 בבוקר למחרת אם לא הרבה שעות קודם לכן??? איפה היתרון??
גם היה הזוי שבהזנקה בפרק הקודם אלירן ודוד הוזנקו ראשונים - לעלות על המטוס!.... מה היתרון פה? הרי לפחות חלק מהזוגות במקומות שאחריהם יעלו על אותה הטיסה... במקום שהיתרון יישמר להם בלאס וגאס, הם התחילו אותה בעצם עם סיבוב גלגל המזל שהביא אותם למקום החמישי.... איזה כיף זה, להיות מוזנק ראשון לטיסה ולהתחיל ממקום חמישי בלג עצמו. NOT

אורישקי

New member
לגבי המשפט הראשון - זה קורה ככה גם

באמריקאי - כשמקום נפתח מאוחר והזוג צריך לחכות - זה גם מצמצם פערים לפעמים 0למרו ת שהטובים כמעט תמיד מצליחים לחזור להוביל).
אבל כן, אני מסכים שהמשימות ממש רדודות (בעיקר בווגאס).

גםצופה

Member
מנהל
זה קורה הרבה פעמים במירוץ האמריקאי...

יש מקרים שזוגות רצים לתפוס הסעה כדי להגיע למקום ואז מתברר שהוא נפתח רק כמה שעות מאוחר יותר - זה חלק מהתחרות....

אבל בישראל נראה שלועגים לפורמט והזוגות שצריכים לחכות כל הלילה מועברים למלון - הרי ראבק זאת לא תחנה.... (יכול להיות שזה נובע מענייני ביטחון...אבל לפחות שזה יהיה שקוף ומוסבר...)

ny22

New member
מנהל
אני אומנם די מסכים איתך

אבל אני לא חושב שצריך לפרו שמלראות את התכונית.

לאס וגאס זה באמת לג עם המון המון משימות של מזל, אבל כי זה הרעיון של העיר - עיר שמה שמסמל אותה הוא בתי ההימורים שלה (אחד הדברים שמסמלים).

באמת בפרקים האחרונים יש קצת דעיכה, אבל אולי זה ישתפר?
אני אישית בעד לתת צ'אנס נוסף להפקה. כי סה"כ העונה באמת מושקעת.

גם אנחנו מאוד נהנו ממך

קרנפים לא צריכים לראות דברים שהם לא נהנים מהם

זה אחד ההבדלים ביננו לבין בני האנוש.

אנשים ברובם משכבר התחילו לראות תוכנית מסויימת וגילו שמדובר בשיעממון מטופש עדיין יתקשו להיפרד.
הם ימשיכו לראות מכוח האנרציה.
יבדקו את התפתחות העלילה.
יקוו לשינוי
ויקללו כל רגע תוך כדי תיפוף עצבני על השלט.

קרנפים מסוגלים להתנתק.

יש מספיק תוכניות טובות בטלוויזיה כך שלא צריך להמשיך לראות משהו שכבר לא נהנים ממנו.

את שתי התוכניות האחרונות הרצתי.
אין סיבה להמשיך להריץ גם את הבאות.

לא הצהרתי על פרישתי כלאחר יד וללא כוונה
אני בפרוש לא רואה את עצמי יותר כצופה של התוכנית
אבל כמובן בילוי נעים לנשארים
אין שום בושה בצפיה בטלנובלה ולכל אחד זכות לטעם טלוויזיוני אינדבידואלי

(גם לפורום אני כבר לא נכנס אלא שההתרעות של "תפוז" רודפות אחרי גם לפורומים אחרים כך שהנימוס גרר אותי לענות על ההערתך ובאותה הזדמנות כבר הסתכלתי מסביב ו.... נו..... לא נראה שזה עומד השתפר)

.

גםצופה

Member
מנהל
במקרה יצא לי

לצפות הבוקר בהקלטה שעשיתי לתוכנית 'סוף הדרך' (כן אני בן האחרונים שיש להם עדיין וידאו בבית
)
והיה באמת מדהים לראות איך ההפקה שם פשוט כיבדה את רעיון המשחק (אמנם הם עשו זאת בדרך אחרת ע"י מקצים - כנראה כדי להוזיל את העלות הצילומים...)
הצוותים היו צריכים למצא כל מיני דברים והם עבדו על זה במשך 4 שעות למשל - מבלי לקבל איזה 'רמז' ע"י ההפקה - באחד הפעמים הם היו צריכים להגיע לנקודה הבאה כאשר המיקום היה כתוב בכתב מיקרוסקופי בנקודה שבטקסט - והצוותים עבדו כדי למצא את הפתרון וכד'...
אני גם זוכרת שהיו מקרים שאחד הצוותים החליט לסוע למקום אחר ואף אחד לא רמז להם שזאת טעות אלא צוות ההקלטה והצלמים נסעו עם הזוג למקום (ע"ע ההימנון הצרפתי שחלק חשבו שזה בכלל ארץ אחרת - אך משום מה כולם הגיעו בסוף לצרפת...)

newman5858

New member
אני זוכר את זה!!

יו, סוף הדרך, איזה נוסטלגיה!! חיפשתי המון שנים פרקים באינטרנט אבל נראה שאין שומדבר...
קודם כל צריך לזכור שסוף הדרך היה רק בישראל אז זה חוסך משמעותית בעלות.. ככה הם הרשו לעצמם משימות שוות. והיה זרימה של התוכנית תכל'ס, אני חושב שעדיף ככה..)
אני זוכר את המשימה הזו! הם היו צריכים להגיע למיני ישראל והביאו להם תמונה של הבניין המשוגע בת"א, והם הגיעו אלייו בטעות (הזוג נעמה והדתי.. לא זוכר איך קוראים לו.. שהם רבו בסוף).. ואכן חיכו שם שעות עד שעלו על זה שזה במיני ישראל..

ny22

New member
מנהל
אני אל זוכר את הקטע אבל זאת הייתה תוכנית

מעולה,
הראתה כמה הרבה יש לנו כאן בארץ!

גםצופה

Member
מנהל
בכל משימת חיפוש

היה להם הרבה עבודה...

לגבי הנסיעה לירושלים זה היה בסבב הגמר של העונה הראשונה הצוותים היו בחיפה והראו להם מפה עתיקה עם מבצר/מצודה שהיה בעכו.

נעמה וחיים - צוות שהיה מוביל - החליטו שזה ירושלים (המפה היתה עתיקה ולכן הם חשבו שהים זה רק כיוון שמציין שזה ארץ ישראל...) ועד שהם עלו על הטעות הם הגיעו אחרונים...

Lepton

New member
גם בישראל הצוות עוקב למקומות לא רלוונטיים

אמנם לא למדינה אחרת בינתיים, אבל הצוות בהחלט עוקב אחרי המתמודדים גם אם הם טועים (זוכרים את קובי וטליה שנסעו לבית של הרמב"ם במקום לפסל שלו?)

למעלה