טוב, אני מרגישה בפאניקה. או משהו

A N I g M A

New member
טוב, אני מרגישה בפאניקה. או משהו

אז זהו הסיפור. לפני כמה זמן נרשמתי לאתר כפיות. סתם, חשבתי שיהיה נחמד לנסות, לראות איזה סוג של בחורים מסתובבים שם שלא מסתובבים בחוץ
בכל אופן, אתמול שלח לי הודעה מישהו שהיה פעם חייל בלשכה. פעם, בגלל שהוא הטריד מלש"ביות בטלפון, יצא על 24 ולא צפוי לחזור. הבחור הזה מבקר לפעמים, וכן, הוא מפחיד אותי. הוא התחיל עם כל אחת מהבנות, וגם איתי. הוא ממש היה יושב במשרד שלי שעות, חוסם לי את הדרך לעבור לכל מיני מקומות. אני לא אוהבת אותו בכלל. הוא כתב שהוא יודע מי אני כי שלחתי תמונה לחבר שלו. לא עניתי לו, רק חסמתי אותו. אח"כ הוא שלח הודע המהסוג המגעיל שבחורים כמוהו יודעים לשלוח. אני רק מפחדת מה הוא הולך לעשות עם זה עכשיו:/ הוא פשוט מגעיל אותי;[ איכס! אוף, אני לא יכולה לתאר את הגועל שלי ממנו. אני לא יכולה להסביר כמה אני סולדת ממנו. פעם ריחמתי עליו, חשבתי שהוא מסכן. הוא באמת היה מסכן. הוא היה לבד ולא היו לו יותר מידי חברים... בעיקר בגלל שהוא לא בסדר. ואז הוא התחיל עם השטויות שלו, וכמה שמנסים להתרחק ממנו - הוא חוזר, צץ בכל מיני מקומות. כל הזמן מגיע לבקר בלשכה. תעוף מפה כבר

Torn Identity

New member
אם הוא באמת מהווה איום...

או את פוחדת שהוא עלול "לצוץ" לך איפשהו באמת, אל תהססי לפנות למשטרה או משהו, לדעתי. תשמרי על עצמך.

בלי קשר

לזה שפעם הוא עורר בך רחמים ועכשיו גועל - אם הוא מטריד אותך הוא עובר על החוק.

A N I g M A

New member
כן, חשבתי על זה.

אבל אני לא יודעת מה לעשות עם זה. חסמתי אותו משם ומאז לא שמעתי ממנו.

למעלה