טוב אני מתחיל שוב את אוקרנית הזמן

XplowBoy

New member
טוב אני מתחיל שוב את אוקרנית הזמן

בפעם האחרונה ששיחקתי נתקעתי אחרי בקטע שאני במקדש המים ובקומה השניה יש דלת שמתחתיה יש עין שצריך לדפוק בה חץ כדי שהדלת ההיא תפתח הבעיה שאף פעם אני לא מצליח להגיע לצד השני בלי הדלת תסגר =\ אז בבקשה תענו לי על זה אני מתחיל את המשחק מחדש עכשיו(זה לא בגלל שאין לי את השמירה שלי... זה בגלל שעברתי את הרום שלי לגירסה אחרת של המשחק זה הפסיק לרשום את השם שלי בזמן שהם מדברים זה רושם כזה קישקוש) אז יאללה אני מתחיל עכשיו

AxBattler

New member
אני זוכר את זה.. זה חלק קשה מאד

במיוחד עם מקלדת. עברתי את החלק הזה ממש בפוקס כי מאד קשה לכוון את החץ ואז לכוון את ההוקשוט ואז עוד לרוץ ולעבור לפני שהדלת נסגרת. למעשה, נראה לי שזה החלק שנתקעתי בו הכי הרבה זמן במשחק, אפילו יותר ממקדש האור (שהוא המקדש האחרון לפני הטירה של גאנונדורף)

XplowBoy

New member
אין איזה שיטה לעבור את זה?

אולי רשום באתר הזה שאז הבאת עם הסודות? אתה יכול לתת שוב את הכתובת?

AxBattler

New member
הנה:

שוב, אני עברתי את זה בפוקס, פשוט צריך ג'ויסטיק אנלוגי טוב או אולי PLUGIN אחר לשליטה. www.zelda.com/ocarina/background.html

phoenix2000

New member
אני לא מכיר את הקטע

כי אני גמרתי את המאסטר קווסט. אם זה קטע ממש קשה, מעיין למה המאסטר קווסט לא שיחזרו או שם.

yoo

New member
מוזר מאוד...

הרי מאסטר קווסט אמורה להיות הגרסא המשופרת של אוקראינת הזמן, (המקורית, מה שהיתה אמורה לצאת לנינטנדו 64-CD הזה) בכל מקרה, מצאתי מישהו שימכור לי את מאסטר קווסט ואוקראינת הזמן לגיימקיוב ^^

phoenix2000

New member
המאסטר קווסט הוא קשה בטירוף

ורוב המשחק זה להפעיל יותר את העיניים מאשר ההיגיון ורוב הדברים צריך ממש מזל בשביל לקלוט אותם. כמו למשל שיש לפיד שצריך להדליק כדי לפתוח דלת מסויימת. נחש איפה הלפיד נמצא?, בתוך לפיד אחר שכבר דלוק. איך שמתי לב לזה? אין לי מושג, פשוט חקרתי את החדר ממבט מגוף ראשון ובמקרה (אבלל ממש במקרה) קלטתי שיש לפיד בתוך לפיד. בגלל זה אני מעדיף את הרגיל, שם החידות לפחות הגיוניות.

yoo

New member
רגע...

המאסטר קווסט זה לא אמור להיות המשחק המקורי? (זה שהיה אמור לצאת בCD) לנינטנדו 64?

XplowBoy

New member
אחרי שאני גומר את הרגיל

אני מנסה את מאסטר קווסט... תגיד יש במשחק הזה הרבה שינוים? נגיד בדברים שקשורים לעלילה

yoo

New member
אייך תנסה את מאסטר קווסט?

זה יצא רק לגיימקיוב אם אני לא טועה

yoo

New member
ואללה?

לא ידעתי שיצא גם לN64 בכל מקרה, אם הכל ילך כשורה, מחר אני אקבל את המארז של ווינדוויקר+אוקרינה אוף טיים ומאסטר קווסט בגרסאת הגיימקיוב <:

yoo

New member
קיבלתי את זה <<<:

איזה מדליק! נראה לי שאני הולך לשחק ב2 המשחקים במקביל. איזו גרפיקה מדליקה יש לווינד וויקר! ממש שליטה בסרט מצוייר!

reddeadman

New member
מסטר קווסט

אני אישית התייאשתי מהמסטר קווסט(התחלתי אותו אחרי אוקרינת הזמן) גם עזבתי את המסכה של מוג'ורו בגלל שזה מוגבל בזמן וגם בגלל שאתה משחק יצור מגעיל כזה וגם בגלל שאתה חייב לעשות המון מיני קווסטים משעממים בעיר המסריחה הזאת.

yoo

New member
אגב...

התאכזבתי קצת מהאוקרינת הזמן, משום שחוץ מלהעביר את הרזולוציה לרזולוציה של גיימקיוב לא עשו משהו מיוחד שם. הייתי בטוח שילטשו מעט את המנוע הגרפי (לפחות שלא יראו את השבירות האלו או את הטקסוטורות ברזולוציה נמוכה לעומת אלו שברזולוציה גבוהה) וחשבתי שתהיה שם הגרסא המושלמת שהיה מיועדת לצאת לכונן CD של הN64 שנגנז. ולאכזבתי הרבה זה עדיין אותו משחק. אך ללא ספק זה בונוס מרשים ואין ספק שמשחק כזה לא מזיק, אלא רק מוסיף לאיכות של המארז הזה <: גם יתן לי הזדמנות לסיים אותו סוף סוף (לא ממש הסתדרתי עם המקשים באימולטור, כל הזמן התבלבלתי ובשלב שבתוך בטן הדג פשוט התייאשתי)

reddeadman

New member
תגיד מה העלילה של הזלדה החדש?

לפי מה שהבנתי בכתבות על המשחק אתה מציל את אחות של לינק למרות שבאוקרינת הזמן ללינק אין אחות. אז אתה משחק לינק שונה או משהו כזה? נ.ב חשבתי שהגירסה לn64 שיצאה היא כן הייתה המושלמת לפי מה שכתוב בכתבה על משחקי זלדה באתר. אבל הרום של הזלדה שוקל 25מ"ב למרות שכתוב בכתבה שהוא שקל במחסנית מעל 200 מ"ב

yoo

New member
זה בגלל...

שאין קשר בין הזלדות. הלינקים הם מאותה משפחה וכך גם הזלדות וזה ואתו הגאנון. אבל כל משחק מתרחש בתקופת זמן שונה.

reddeadman

New member
לא כל כך הבנתי

מה זאת אומרת הלינקים והזלדות מאותה משפחה?

XplowBoy

New member
שאלה...

טוב אני לא מתקדם בקצב מטורף אבל יש משהו שרציתי לדעת כבר הרבה זמן... יש הרבה אבנים כאלה שאומרים לי את השעה שאני נותן להם מכה... עכשיו יש גם אבנים נסתרות כאלה... למה אני בכלל צריך אותם? זה קשור למסכה ההיא שנראת כמו הציור על האבן? אהה ועוד שאלה... רשום שאני צריך לתת את המסכה של השלד לאיזה ילד שלד בלוסט ווד... אז איפה הוא נמצא? טוב... אז... נראה לי שזהו

למעלה