טוב, אני סתם מרגישה צורך לשתף...

orelushg

New member
טוב, אני סתם מרגישה צורך לשתף...

מכירות אתזה שאתן רוצות לעשות טובה למישו ובסוף מרגישים שנדפקתם??? ועוד משו: מכירות את זה שאתן הולכות עם אנרגיות לאמן ועל הקבוצה הראשונה, בסופה, האמא של אחת הבנות צורחת עליכן מול הבנות של הקבוצה השניה??? ובא לכן להעיף לה כאפה??? טוב, הייתי חייבת לפרוק אתזה מעצמי...

אמא לה3

New member
../images/Emo24.gif קבלי חיבוק וירטואלי

יש גם ימים כאלו, ותסלחי לי, באיזה זכות אמא מרימה עלייך את הקול????? איפה היתה המאמנת הראשית ולמה היא נתנה לזה לקרות?

orelushg

New member
תודה על החיבוק ../images/Emo13.gif

כידוע לכולנו: יש אמהות ויש אמהות... יש אמהות שאם אני אומרת לבת שלהן להתלבש וללכת עם אחותה (ככה הן הגיעו לחוג...) ב- 2 דקות בערך לפני סוף החוג הבת (בת 4, ואחותה בת 5 וחצי בערך) מרימה קול צעקה והולכת לאמא הביתה ואז האמא באה אלי וצורחת עלי
וזה אשכרה הרס לי ת'יום
והנקודה היא כרמית, שאני החלפתי מישהי בחוג שהיא מעבירה, בו היא המדריכה היחידה, כך שזו היתה הפעם הראשונה שלי באותו חוג והייתי המדריכה היחידה, ללא כל מישהי, רכזת או מדריכה, מעלי

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אוראלי, את ילדה טובה ומדריכה טובה. אל תתני לדברים כאלה לבאס אותך או להרוס לך את היום ואת האימון. לא נדפקת מזה שעשית טובה למישהי. אל תתני לזה להוריד לך את הבטחון העצמי. לילה טוב

orelushg

New member
תודה על העידוד/tapuzforum/images/Emo201.gif

חמודה נועה תודה על העידוד... אבל מה לעשות ואני אדם רגיש?! ויש דברים שפשוט קשה לי איתם כמו המקרה הנ``ל ואני לא מתביישת להגיד אתזה... אבל כמו שאני מכירה את עצמי אני בע``ה אתגבר על כך ואמשיך הלאה. אבל בינתיים זה מרגיז ומעצבן /tapuzforum/images/Emo10.gif הדבר היחידי שמרגיז אותי וכבר דיברנו עליו מלא בפורום היה המעורבות של ההורים בחוג של הילד ומה שאני רוצה להגיד פה זה שבהחלט יש הורים עם חוצפה בלתי נסבלת!!! אוקיי יכול להיות שעשיתי משהו שלא מקובל עליך כאמא אבל איפה הכבוד למאמנת? אז מה אם היא צעירה ממך באיזה 20 שנה?! מה זה הצורת דיבור הזאת?! ואז מה אם אני ``רק`` מחליפה?! טוב פרקתי עוד משהו מהלב... יהיה טוב בע``ה...

למעלה