טוב, אני עוזבת את הפורום...

טוב, אני עוזבת את הפורום...

מפאת שיעמום אני עוזבת את הפורום..הוא מרדים.. אז ביי ביי נתראה בעונה הבאה!(אם תיהיה)

אם כבר פתחת על זה שירשור...

אז אני גם עוזבת את הפורום מאותה סיבה שיהודית אמרה שזה משעממם.. בעז"ה אני אחזור בעונה הבאה!! נהנתי מאוד להיות פה.. תמשיכו להיות פורום נהדר עם אנשים נפלאים.. שמחתי להכיר את כולם!!
ביי המשך יום טוב!!

MK respect

New member
מההה???

יא מעפנותתת!!! אל תעזבווו!!!!! בסופ אני אשאר פה לבד!!!
די אל תעזבווו!!!!פליזז=] =]

בגלל שמשעמם...הדבר היחיד שמדברים פה

זה פוליטיקה וגם אם מישהו מדבר על זה משתיקים אותו מיד...אין מה לעשות פה..

MK respect

New member
כן..

רק כשא באה לסניף...חחח... אני תמידדד בסיף!!אבל את בקושייי!!! תתחילי לבוא יותר!! וד"א-קוראים לי מירי...חחח...

אני פה!!!

דוגרי עכשיו..רוצים? תעזבו...אני חושבת שזה בעיה שלכם כי יש פה אחלה פורום1 ומה לעות שקצת קשה להחיות אותו כי אין על מה לדבר...אבל אל דאגה- אנחנו נמצא והפורום ימשיך להתקיים בעזרת ה!

MK respect

New member
נכון,

נכון,אתה צודק!! אבל מצד שני-לאט לאט כוולם יעזבו ת'פורום ואז לא יישאר פורום וזה סתם יהיה מבאסס..!! אז אל תעזבו יותר!!! וכל מי שמוצא כל מיני שאלונים וכאלה...אז תביאו לפה שנראה וזה... ואז גם נדבר על השאלוינם שכל אחד כת כאילו ואז יהיה לפחוות על מה לדבר...כאילו נגיד מישו כותב מישו ואחר לא חושב ככה (לא צבעים ואיזה חיה אתה אוהב וכאלה...אלא דברים יורת רציניים!!) ואז הוא יגיד לו שהוא לא חושב ככה וזה...ואז ניצור מזה מין "ויכוח" כביכול...אבל לפחות נדבר על משו!!!!

הד0וש

New member
חח ואללה כולם עוזבים

רגע גם אני הייתי אמורה לעזוב לא (?!) טוב נכנסתי לרגע.. חח לא השתנה פה הרבה.. הלוואי שתיהיה עוד עונה!!!!!

אני לא מבינה את שיתכם

אם בא לכם לעזוב-- פשוטא תעזוב. בשביל מה ההודעה? דרישת צומי?? ואפשר לחשוב- מה ציפיתם? שאחרי התוכנית יהיה פה עד- כדי כך מרתק?? משעמם לכם- ביי לי לדוגמא לא משעמם, אני עושה שיחות אישיות עם אנשים מהפורום... תלמדו =) יומטוב!! =) =)

למעלה