טוב אני עייפה אז אקצר....

טוב אני עייפה אז אקצר....

היום שמרתי על האחיינים שלי ובינהם יואב שחולה בצליאק. [הוא בן 3.5 וצריך טיפול צמוד] בשעה 12:00 הגיע אליי ענבלוש יחד עם בתה . עשינו חזרות קצרות ומסרתי לה את הבובות החדשות שהכנתי לה . [בתשלום] לאחר מכן נסעתי לספר [לשורשים] ולאחר מכן להתעמלות ולסיום נפגשתי עם בעלי בסופר וערכנו קניות לחג..... חזרנו ביחד ואירגנו את הדברים ועתה הסירים על הגז ואני נחה ליד המחשב ....נחה עלק..... ובכן לאחר הסכמתה של ענבל הנה התמונות של הבובות שבקושי נפרדתי מהן
תהנו

Inbal Amar

New member
סופר טורבו דבי, תגידי מה הסוד שלך???? החריף??

אתמול צפיתי עם ביתי בהצגה פרטית אצל דבי כמובן, היה מדהים מצחיק ומעשיר (אגב קיבלת מביתי מחמאות כל הדרך חזרה- אמא איזה יופי היא עושה......) בקושי רב דבי נפרדה מהבובות ובצדק הן יצאו מדהימות.
תודה שהשחלת אותי ביום המטורף שלך שיהיה לכולם חג שמח

בראווווווו דבי ה../images/Emo47.gif ברכות לענבל

כרגיל הבובות מקסימוווווווווות!!!!! הקופים בא לאכול אותם, הפילה מהממת והנחש הורססססססססססס דבי אין ספק שאת שרוטה אבל מה זה מוכשרת אממממאאאאאא
ענבל ברכות על הבובות החדשות שלך ושל תיאטרון ענבלון - יש לך במה להתגאות!!! אגב גם לאמא הילדה מחמיאה??? אני מקבל כל יום!!! כמה הצגות פרטיות של דבי בטל'...קורע... .

Inbal Amar

New member
אכן גאה! גם בביתי היא תמיד מחמיאה...

וכשצריך יודעת לתת הערות והארות

אתם מוזמנים- חחחחחחחחהההה

הנה פתחתי את ההודעה כמו שביקש דודי.... תודה לכל המחמיאים..... ההכנות לחגיגת המימונה בעיצומם... השנה כולכם מוזמנים לחגוג אצלי באווירה מרוקאית אמיתית עם המון מופלטות עוגיות ריבות כמו שרק המרוקאיות יודעת לעשות אז ביום רביעי בערב בצאת החג כולם נפגשים אצלי מי שלא יגיע יפסיד, אין צורך לאשר הישתתפות הדלת פתוחה לכולם תרבחו ותסעדו... אוהבת דבי 052-3413303

אוי!חבל שאת כל כך רחוקה...../images/Emo160.gif

אני אסתפק בביקור אצל המרוקאיות של זכרון... למרות, שאין לי ספק שאצלך יהיה משעשע יותר......
אבל אני כן רוצה לבוא אליך להצגה פרטית ולהזמנת בובות, כמו בהודעה הקולית שהשארתי לך ( אבל לא שיערתי בנפשי כמה את עסוקה!) אז אני מחכה ממך לטלפון עם שוך החג!

ואני צריך הבנת הנקרא???

אכן פתחת את ההודעה כפי שביקשתי רק כמה חבל שלא במקום הנכון... היית אמורה לפתוח גם שירשור חדש ולא להפריע לשירשור הבובות המקסימות שלך
להבא אני אשתדל להוסיף בצד תרגום במרוקאית...

גליתוי

New member
היי ענבל!

ההצגה היא בעקבות הסיפור" לקוף יש בעיה"? הבובות נהדרות! קיבלתי ערכה לאותו הסיפור לשבוע שאחרי פסח אני צריכה להציג. אשמח להחליף איתך רעיונות בקשר לבנית ההצגה. אני גם חושבת על הפעלות סביב ההצגה. אם את מעוניינת אפשר ליצור קשר טלפוני או במסרים. להשתמע! גלית

גליתוי

New member
דבי איזהיופי!!!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

וזמן לנשום נשאר לך? בין הכנת בובות להכנת מופלטות. הבובות מקסימות! ורואים שהן נעשו באהבה
לצערי לא אוכל להגיע למימונה מפאת המרחק, אני אחגוג בבית שאן. אז שיהיה חג שמח! תרבחו ותסעדו גלית

למעלה