טוב אני עצבנית על ה X שלי

טוב אני עצבנית על ה X שלי

הוא בקושי מתפקד כמו אבא לוקח את הילדה פעם בשבועיים לא בא ליראות אותה במהלך הזמן שנקבע לו לא לוקח אותה באמצע השבוע לאף מקום (עם הוא כבר מגיע לראות אותה) בחודש האחרון לא טרח להגיע לראות אותה הוא לא טורח להרים טלפון לשאול מה שלום הבת שלו הילדה כל הזמן אומרת - אבא בוא אלי - ואני נקרעת בפנים היא שואלת תמיד למה אבא לא בא אלינו - אין לי מה להגיד לה שהיא בוכה היא אומרת אבא בוא אלי - אני בוכה איתה בלב היה מקרה אחד שילדה אמרה לבת שלי "אין לך אבא" הבת שלי נפגעה מאוד והלכה לאמא שלי (אמא שלי שומרת עליה שאני בעבודה) "סבתא נכון יש לי אבא?" אמא שלי אמרה לה "כן מאמי יש לך אבא גדול חזק ואמיץ" והבת שלי עונה לה "אז למה הוא לא בא אלי?" אמא שלי נקרעה חזק מזה אמרתי לגרוש שלי תדע לך זה יתנקם בך בעתיד תקדיש זמן לבת שלך פעם בשבועיים סופ"ש זה כלום היא דורשת אותך הוא כל הזמן מבטיח אבל לא מקיים

../images/Emo140.gifאמא יקרה!

לצערי אין לי הרבה מה לומר לך . השינוי חייב לבוא ממנו , ואף אחד לא יצליח להזיז אותו עד שהוא יחליט! החזרת אותי אחורה עכשיו 4 שנים , שהקטנה שלי היתה בת שנתיים והגדולה בת 3 , אותם שאלות, אותו לב קרוע לגזרים , אותם רגשות מעורבים. גם אצלנו זה היה ככה , ופשוט למדנו להסתדר עם הקיים ! למדנו שלושנו להסתדר עם החוסר הזה , עם ה"רווח" שנוצר , את חייבת להיות חזקה ולהשלים רווחים בעצמך , לא לתת לנתק הזה להרוס אותך או אותה. אצלנו הסדרי הראיה התחילו בפעם בשבועיים , וכשמתחשק לו היה מגיע גם באמצע שבוע , ולא לוקח אותן לשום מקום, היום הוא בקושי מתקשר אליהן ובקושי רואה אותן , אבל הן מאושרות!!! החסר הזה בדמות "אב" תמיד תארוב לנו בפינה , אבל תסמכי על עצמך שאת תעשי אותה מאושרת ולא משנה מה יהיה . תלמדי לתת לעצמך טפיחה על השכם בכל פעם שהיא מחייכת בגללך. ניסית לדבר איתו?

תודה דרלינג ../images/Emo24.gif

מזל שאת דמות האב הקטנה שלי מקבלת מאבא שלי לא פלא שהיא מטורפת עליו דיברתי איתו אמרתי לו שזה יתנקם בו בעתיד ואתה פוגע בקטנה סיפרתי לו מה קרה הבטחות הבטחות הבטחות ושום דבר לא זז לשינוי

סיגל369

New member
לצערנו אין מה לעשות נגד זה.

הקטנה שלי אפילו לא זיהתה את אביה , כשבא לפני כחודש לנחם אותי על מות אבי רק שאמרתי לה את שמו היא חיבקה אותו ונישקה אותו הבינה שזה אביה. כזאת ילדה מקסימה ומי שמפסיד זה הוא. בקושי רואה אותה בת 7 כיום ואולי ראה אותה 5 פעמים מהיום שנפרדנו כשהיתה בת חצי שנה. "ורדה" אומרת שאם יש דמות גבר בסביבתה כמו אביך אז אין שום בעיה והילדה תתגבר. הכי חוצפה מצידו שהוא הבטיח לקנות לה פלאפון בכיתה ב' , בעוד שאמרתי לה שמבחינתי רק בסביבות ד' אתן לה נו............... כמו שאתן מבינות אני אאלץ לרכוש לה לבד ולהגיד שהוא שלח לה. מה דעתכן על החוצפן.

שלא תעזי

להגיד לה שהוא שלח לה את זה היא צריכה להבין מי זה אבא שלה תרכשי את זה ואל תגידי כלום תני לה מתנה וזהו

סיגל369

New member
היא לא בקשר איתו בכלל כך שזה לא משנה

והיא לא אמורה להבין או לעמוד על טיבו . היא פשוט לא מעניינת אותו. לצערי.

אז למה שיזכוף לזכותו את הפלאפון שאת קונה לה?

הרי את זו שמשקיעה בה את זו שרצה בשבילה הוא לא מזיז אצבע שלא תעזי להגיד לה שהוא קנה את הפלאפון זה את קונה לה לא הוא מה שהוא יקנה לה שאת זה יזקוף לזכותו

לחנך אותם אנחנו כבר לא יכולות

יש גברים שנולדים להיות אבות יש כאלו שרוכשים את התהליך ויש כאלו שאוהבים ילדים רק כשהם שייכים לשכנים וכך גם מתפקדים לגביי הילדים שלהם עצמם . לצערנו הרב זה קורה לרובנו בשביל זה אנחנו כאן לפרוק עיצבונים ולקבל תמיכה ווירטואלית , וגם המון חיבוקים ובברכת הרבה כוחות להמשך ... אז קבלי

סיגל369

New member
ממש ככה.........אצלי

במקרה שלי זה מתחתן סידרתית ומתגרש סידרתית. אבל האמת זה ממש לא משנה לי , לי יש דבר מדהים ומקסים בבית שיבושם לו בחיים , האמת שלי ממש אין עם זה בעיה , הילדה למדה לחיות עם האין , מדי פעם היא שואלת עליו פעם בחצי שנה אני עונה איכשהוא ושוב היא שוכחת. ותאמינו לי שהיא גודלת לתפארה.

m i c h a l i

New member
אין ספק שזה כואב

אבל אין צורך "להיקרע" מהדברים האלה... גם אנחנו היינו שם כשהם שואלים למה אבא לא בא לענות להם בקול שקט ורגוע את התשובה. אפשר לעגל קצת פינות אבל לא לשקר להם. בזמנו אמרתי לה שאבא שלה מאד עסוק בעבודה אבל הוא חושב עליה ואוהב אותה. הייתי מבקשת ממנו (בזמנים שהוא כן היה בסביבה) להתקשר אליה ולדבר איתה. יותר מזה אין לך הרבה מה לעשות. תמשיכי לגדל אותה באהבה ותהיי שם בשבילה. מבינה ללבך

עדכון.....................................

אתמול הוא הגיע לראות את הילדה לי היה ספינינג באותו זמן - ברור שהלכתי השארתי את אמא שלי בבית שלי איתו ועם הקטנה שלי כאב לי הלב עליו ועדיין כואב לי הלב עליו יש אנשים שאין להם מזל בחיים והוא אחד מהם ההורים שלו במקום שיבואו לעזרתו ויעזרו לו ויתמכו בו - הם מפנים לו גב כאילו הוא היבלת בחיים שלהם הם תמיד היו כאלה אנשים הוא רוצה לחזור אלי אבל אני לא מוכנה להקריב את עצמי ולחזור אליו הבת שלי צריכה אמא לידה ואני אהיה גמורה תוך שנה אם אני אחזור אליו

למעלה