טוב,אני פותח קישור חדש. הודו!!!...

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifאיזה גנוב הבחור../images/Emo151.gif

כמו שאומרים : "לסגור את האורווה כשהסוסים כבר ברחו" מה חיסון אחרי???? אחרי מה???....אחרי שתחלה (חלילה)??? מהר לעשות חיסון!!!!

green eyes

New member
בסיידר,אזעקת שווא,להירגע. עשיתי!

ואפילו הרופא נתן לי כדורים נגד מלריה לקחת. איזה וואג´אראס. טוב,נו,הבריאות לפני הכל. יש לי עוד שאלה. יש מצב שאולי בטעות לא ייתנו לי ויזה? יש מישהו שזה קרה לו? כי אני מקבל את הויזה 3 ימים לפני הטיסה. רק שלא יגידו לי בטעות שמשום מה אני לא מקבל ויזה. כאילו,הגשתי את הבקשה וזה עם הדרכון שלי אצלהם. אמרו לי לבוא אחרי שבוע. מה הסיכויים שלא יתנו לי? מפחיד הקטע.

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifסליחה....סליחה....אבל...

הבחור צודק. החיסונים מתבצעים...לפני הנסיעה...וגם אחרי. sorry.

green eyes

New member
טוב,אני פותח קישור חדש. הודו!!!...

איזה קטע. אני טס עוד שבוע וחצי ופתאום נזכרתי שאני צריך חיסונים. מחר אני יעשה כבר דרך משרד הבריאות, אלא אם יש דרך יותר זולה? 340 שקל זה הרבה לחיסונים? אני עושה נגד צהבת א´ וב´ ונגד טיפוס בטן וקרום המוח. הבעיה שאת הצהבת צריך 3 חיסונים אז את השני אני יעשה רק שאני יחזור. זה בסדר? או שיהיה עם זה בעיה? ---------------------------------------------------------------------- עוד 12 יום לגואה. ----------------------------------------------------------------------

עשית את הויזה בשגרירות???

מממ...שבוע זה לא קצת הרבה? זה אמור לקחת יום אחד מקסימום כמה ימים ספורים.... מוזר מאוד אבל אין לך מה לדאוג למה שלא תקבל?

זול? אתה רוצה זול?

נתחיל מזה שאני אשאל אותך למה אתה רוצה זול? הרי מדובר בחיים שלך בבריאות שלך אז אתה מחפש זול? דבר שני תודה לאל ששרותי הבריאות בארץ מאורגנים ותחת פיקוח ואם אני לא טועה יש מחיר אחיד לחיסון (אם אניי לא טועה) דבר שלישי לפי דעתי בלבד משרד הבריאות הוא הגוף הכי טוב לעשות שם את החיסונים כי למרות הכל הם משרד הבריאות ולא קופת חולים הם מאורגנים יש להם מידע רב על כל מדינה במזרח והם מבחינתי לפחות הTOP של הבריאות ושל החיסונים. מבחינת המחיר נראה לי שאני שילמתי יותר אבל אני לא זוכר בכל מקרה אילו הן זריקות יקרות וכמו שציינת יש חיסונים משולשים. בקשר לצהבת לא אני ולא אף אחד אחר מוסמכים לענות לך על החיבון השני את זה תצטרך לשאול רופא ורק הוא מחוסמך לתת לך תשובה שאני בטוח שתיהיה תשובה טובה יותר ונכונה יותר מכל אחד אחר כאן. דרך אגב אם אני זוכר נכון יש חיסון שנרא חיסון השלמה אחרי שחזרתי מהטיול הלכתי ועשיתי אותו גם את זה בטח יגידו לך . ובקשר לגואה??? אךךךךךךךךךךךךךך חוץ מחיוך עצום עצימת העיניים וזיכרון העבר אין לי מה להגיד חוץ ממילה אחת בעצם שלוש מילים. אתה עוד כאן????????

green eyes

New member
עוד 11 יום...מבטיח להביא תמונות.

וואלה....בקשר לחיסונים אתה צודק. מה עוד שאני מקבל החזרים עליהם דרך קופת חולים,אז בכלל סבבה. נעשה במשרד הבריאות. יצא לי אחלה של ביטוח. דולר ליום. טוב,די, יותר מדי דיבורים ופחות מדי מעשים. יאללה, סאלאם עליקום.

למעלה