טוב... אני ציפיתי לקצת יותר יחס

Hurakano

New member
טוב... אני ציפיתי לקצת יותר יחס

אבל לא חשוב.... אז הנה אני חוזר עם השאלות... ויש לי הרגשה שהמילה שאני מנסה למצוא היא סלנג קולומביאני עצבני... לא מצאתי את זה לא במילון ולא באתר של הסלנגים. מישהו יודע מה זה Jincho ?

rmoses1

New member
היי עומרי,

לא רצינו להפריע לך, אתה פשוט כנראה נורא עסוק בפורום שאקירה
)) בכל אופן, קבל מה זה jincho - ואחר כך תמצא מה המילה העברית הכי מתאימה לזה ותכתוב לנו. אל תשכח... ראובן jincho - Glosario de Nicaraguanismos Sobre esta palabra se podrםa escribir varios tratados de sociologםa. Es palabra peyorativa de los miembros de las clases tradicionalmente dominantes de la sociedad nicaragense, utilizada para referirse a aquellos no pertenecientes a estas clases, los de las clases mבs bajas en la sociedad sobre todo. Es sinףnimo de mal gusto en el vestir, de malos modales, malas maneras en la mesa, en la forma de hablar, etc. Los jinchos no eran admitidos en los clubes de la "alta sociedad". Pero es mבs: "la sociedad" se llamaban a sם mismas estas clase dominantes. Lo demבs era "el pueblo", era jincho. La palabra designaba no sףlo a las personas sino tambiיn a todo lo que tenםa que ver con los estratos inferiores. Era jincha la mתsica, los gustos, la vida toda. Lo jincho era pues, una forma de vida. Era una palabra muy fuerte cuando se decםa cara a cara, pero en las תltimas dיcadas ha perdido su poder y ya las personas no se sienten tan ofendidas cuando se las llama asם. jincho - spanish slang (sust./adj.) persona/objeto vulgar, ordinario, de baja calidad. Parecיs jincha con ese vestido. / Esos zapatos son jinchos, no los compres.

Yoss25

New member
נעלבת? התאכזבת?

לא היה כאן נסיון להתעלם. שירים אינם מענינים אותי. מברוק על השמוש בשפה

Hurakano

New member
פורום שאקירה.... חחחחחחח....

כנראה שלא הבנתם נכון.... בואו אני אסביר - בזמן האחרון, לא יודע למה, אני לא נכנס לפורומים.... לא לפורום ספרדית, לפורומים. בכלל. תבדקו בפורום שאקירה ותראו שהרבה זמן לא נגעתי שם. זה א´... ב´ - נראה לכם שאני כותב ומקדיש יותר לפורום שאקירה ? תסתכלו על הפורום הזה, ההודעות רצות שם לא כמו שהן רצות כאן... פה יכולים לעבור ימים בחצי דף, שם עוברים דפים בחצי יום. ג´ - אני לא שוכח מאיפה אני בא, על איזה פורום אני חולה. זה פורום שאני מאוד אוהב כי הוא קשור לנושא שאני מאוד אוהב, ואין מצב שאני אבדוק את פורום שאקירה בלי לבדוק את פורום ספרדית. במועדפים במחשב יש לי רק את פורום ספרדית, ודרך פה אני נכנס לפורום שאקירה. אתם התחנה הראשונה. אז אני נכנס לפה - או שאין הודעות חדשות בכלל, או שיש הודעות שהן לא מעניינות אותי.... איפה השאלות שתמיד שאלתי ? לא יודע.... בזמן האחרון אני הזנחתי את כל הדברים שאני אוהב, אבל זה זמני כן, אני כבר אתאפס... וכמו שאני אחזור לפורום שאקירה אני אחזור לפה. אם יהיה למה לחזור. אז לא לרמוז כל מיני רמזים לגביי, כי שום דבר לא מסחרר אותי ואני תמיד זוכר את הדברים האהובים עליי, הטובים והישנים. אגב ביררתי כבר עם איזה קולומביאני ו- jincho זה שיכור בסלנג שלהם. תודה בכל אופן. יום טוב לכולם

למעלה