פורום שאקירה.... חחחחחחח....
כנראה שלא הבנתם נכון.... בואו אני אסביר - בזמן האחרון, לא יודע למה, אני לא נכנס לפורומים.... לא לפורום ספרדית, לפורומים. בכלל. תבדקו בפורום שאקירה ותראו שהרבה זמן לא נגעתי שם. זה א´... ב´ - נראה לכם שאני כותב ומקדיש יותר לפורום שאקירה ? תסתכלו על הפורום הזה, ההודעות רצות שם לא כמו שהן רצות כאן... פה יכולים לעבור ימים בחצי דף, שם עוברים דפים בחצי יום. ג´ - אני לא שוכח מאיפה אני בא, על איזה פורום אני חולה. זה פורום שאני מאוד אוהב כי הוא קשור לנושא שאני מאוד אוהב, ואין מצב שאני אבדוק את פורום שאקירה בלי לבדוק את פורום ספרדית. במועדפים במחשב יש לי רק את פורום ספרדית, ודרך פה אני נכנס לפורום שאקירה. אתם התחנה הראשונה. אז אני נכנס לפה - או שאין הודעות חדשות בכלל, או שיש הודעות שהן לא מעניינות אותי.... איפה השאלות שתמיד שאלתי ? לא יודע.... בזמן האחרון אני הזנחתי את כל הדברים שאני אוהב, אבל זה זמני כן, אני כבר אתאפס... וכמו שאני אחזור לפורום שאקירה אני אחזור לפה. אם יהיה למה לחזור. אז לא לרמוז כל מיני רמזים לגביי, כי שום דבר לא מסחרר אותי ואני תמיד זוכר את הדברים האהובים עליי, הטובים והישנים. אגב ביררתי כבר עם איזה קולומביאני ו- jincho זה שיכור בסלנג שלהם. תודה בכל אופן. יום טוב לכולם