טוב אני צכה עזרה!!

blink me1

New member
טוב אני צכה עזרה!! ../images/Emo4.gif

מישהי יכולה לירשום לי עוד שירים יפים של מקפליי?!? יש לי רק את אוביוסלי ואת דאט גירל....שאגב הם שירים מהממייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!
אז אממ..מי שיודעת מוזמנת לכתוב פה! אבל שירים לא סתם משו מעפן.. טאנקס

Craz¥ L

New member
../images/Emo26.gifשירים מהאלבום

1. 5 Colours in her hair 2. That Girl 3. Unsaid Things אוהבתתת 4. Surfer Babe 5. Room on the Third Floor 6. Obviously 7. Memory Lane 8. Broccoli Song אוהבתתתת 9. Not Alone 10. She Left Me 11. Help Me Babe 12. Hypnotized 13.The Guy Who Turned Her Down אוהבתת 14.Saturday Night

DesertRose7

New member
ועוד כמה...

שניים עם באסטד lola build me up buttercup אחד עם וי chills in the evening help Down By The Lake

5cihh

New member
איזה מן אלבום יש לך?

זה לא הסדר ודה גאי הו טרנד הר דאון (השולט!) לא בדיסק בכלל.. אבל אניוואי הן ענו לך:))

DesertRose7

New member
יאפ..

גם אני לא ממש הבבנתי מה נסגר עם הדיסק הזה..חחח.. בגלל זה רק הוספתי שירים.. ודה גאי בהחלט שיר שולט!! (והוא הבי-סייד של 5CIHH בדיוק כמו השם שלך)

5cihh

New member
כן חחח

סתם קראתי לעצמי ככה כי נרשמתי כזה מהר יש לי עוד כמה שמות פה:/ כל פעם ששכחתי סיסמא דה גאי הו טרנד הר דאון זה השיר שאני הכי אוהבת שלהם! ואחר כך את אלו- נוט אלון, סרפר בייב, אובייסלי מט דיס גירל דאת גירל ושי לפטטטטטט מיייייייי... מה שלך?:) וכנל ממורי ליין מה הוא עושה בדיסק ששהיא רשמה? אפילו לא שמעתי אותו
ולהלפ מי בייב קוראים גט אובר יו.

DesertRose7

New member
שלי?...

עד לא מזמן זה גם היה השיר שאני הכי אהבתי.. אבל עכשיו עם כל השירים החדשים.. זה פשוט קשה! אין לי ממש שיר מועדף.. הם פשוט באים בקבוצות!! ואת חייבת לשמוע את MEMORY LANE זה שיר מדהים!!! (לא רציתי להיות קטנונית ולהגיד שHELP ME BABE זה GET OVER YOU)

5cihh

New member
מממ קטנונית?

טוב..זה לידע כללי..אם אני אטעה הייתי רוצה שיגידו לי ת'שם האמיתי וגמני מתה לשמוע את ממורי לייןןןן! חיפשתי אבל יש המון שירים ללהקות שונות ששמם ככה:/ נחכה שיהיה להורדה איפשהו ונכון כל השירים החדשים מדהימים אבל אין הקטע הזה של האז יירס גו ביייייייייי...והפאאאאאא דה פא פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שובים את ליבי תמיד awww

DesertRose7

New member
אוווווווו..

מרגש..חח.. יש בקאזה... אומרים שהשיר הזה הם הקליטו ודאגי (החכם) שלח את זה לכמה חברים וזה הגיע לאינטרנט!! חכם הבן אדם לא? קיצר.. תחפשי בקאזה MCFLY - MEMORY LANE זה ימצא לך בטוח!! לי זה מצא על הפעם הראשונה! את פשוט חייבת את השיר הזה!

5cihh

New member
אולי תשלחי לי?

אין לי מזל בדברים האלו תמיד מוצא לי כל מיני שירים חתוכים יש לך ת'מס שלי לא? דיברנו שם נראלי אניוואי [email protected] ומה הקטע של הפאדהפאפאאא לא שובה את ליבך? חחח:)

blink me1

New member
אנלא מוצאת א דה גאי הו טרנד הר דאון

מישהי מוכנה לשלוח לי?!? בבקשההה

למעלה