טוב, אני צריכה להשוויץ ואין לי מקום אחר

קונקי1

New member
טוב, אני צריכה להשוויץ ואין לי מקום אחר../images/Emo9.gif

מאז שהתחלתי לרקוד באופן מסודר (חמש שנים) היה לי חשוב לקבל משוב וחיזוק. איכשהו לא קיבלתי, אולי מפני שלא ביקשתי, אולי כי הפגנתי בטחון (כך אמרו לי) אני לא מדברת על משוב מחברות, שראו אותי רוקדת, והגיבו ספונטני מהלב ועל כך אני אוהבת אותן,
אלא ממי שאני פוגשת כל שבוע ומבחינתי הוגדרו - מורים
לאחרונה קיבלתי תשובות ומשוב וכבונוס
בהוראת חברות יקרות מהפורום
הסתכלתי פנימה וגם למדתי משהו על עצמי
אבל לא על זה רציתי לדבר, למרות שזה שווה דיון בפני עצמו
, רק שההקדמה חשובה. אתמול קיבלתי את המשוב הכי מחזק שיכולתי לבקש חברה שרוקדת איתי, ביקשה להראות לי ריקוד שהכינה להופעה על מנת לקבל ממני הערות תיקונים ואישור. הבחירה בי, היתה המחמאה הכי גדולה שיכולתי לקבל על הריקוד שלי כעת אני גאה בי
וגם אישי שפינה את הסלון עד שנסיים

קונקית, שכחת את המשובים שהמטרתי עליך?

כשראיתי אותך בריקודך, מאוד התרשמתי ממך, תנועה עשירה ביכולת הטכנית, נעימות ועדינות, מה שכן חסר היה לי זה שתאמיני בעצמך ואת זה קיבלת במתנה נהדרת מחברתך שביקשה אותך שתהיי לה לעזר. איזה יופי לקבל מתנות כאלה מאנשים יקרים בחיים. תקחי את המתנה הזאת ואל תשכחי שאת המתנה הגדולה ביותר רק את יכולה לתת לעצמך! בזה שתשתחררי מכל העכבות, האיסורים, המחשבות הרציונליות ויאללה תקפצי למים, הופ הופ, ספלש, ספלש! אני אגלה לך סוד, גם אני לאחר שנים רבות של הופעות ושל לימוד, אני מהזה צריכה עידודים, חיזוקים ואהבה ולפעמים כשראשי קצת יורד למטה והמצב רוח שלי לא משהו, פתאום ככה פתאום אני מקבלת מתנה מהחיים - תלמידה שאומרת לי שהיא אוהבת אותי ושאני המורה הכי הכי בעולם, או אחרי הופעה מצלצלים אלי ואומרים לי תודה שהייתי נהדרת - וזה עושה לי כל כך טוב בלב. אני שמחה מאוד בשבילך שקיבלת משוב ומחמאה - מגיעה לך! בידידות תמרה

קונקי1

New member
תמרי-לא שכחתי בכלל ../images/Emo24.gif

ספונטני ומהלב כך גם כתבתי

אהובתי החילווא ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

רציתי מיד לכתוב לך נו... אמרתי לך! ו... ו...
אבל אני לא (נגיד שלא...) אז אני חושבת ככה: יש איזשהו צרור מפתחות לכל אדם, ואפילו כמה וכמה צרורות - צרור לכל אחד ממעגלי החיים שאנו סובבים בהם. בכל צרור כזה חבוי מפתח קסמים מיוחד... והוא הוא שיפתח את אותה דלת סתרים... החברה הזאת "שלפה" את מפתח הקסמים הזה - וראי זה פלא... הוא סבב והתאים, ופתח... יקירה, אני שמחה ומאושרת איתך ובשבילך
ומאחלת לך גילוי עשיר וגדול של מפתחות קסמים לרוב
ואפילו "שלא רציתי" לכתוב לך - דווקא לך ודווקא לך - אני כותבת:
אני מתה עלייך רוקדת
כמו תמיד ועוד יותר
שוש

ליילה 1

New member
הי קונקי../images/Emo24.gif

אחרי ששוש כותבת כמעט ואין מה להוסיף. אלא רק להנהן ולהסכים עם כל מילה.

קונקי1

New member
../images/Emo23.gif ליילתי ../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo24.gif

ודרך אגב,
מה שלום הבייבי

שושינקה, בעלת מילות הקסם והחכמה

תגידי מהיכן הגעת? מהסיפורים של "הארי פוטר"? אני מתה על הסיפורים שלך וגם.... עליך, כמובן באהבה תמרה

קונקי1

New member
אוי שושקה כמו תמיד כ"כ חמה ותומכת../images/Emo24.gif

איזה כייף לתלמידות שלך שיש להן מורה כמוך תודה יקרה שלי
אני חושבת שסגרנו מעגל

tlingit

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif איזה יופי ../images/Emo70.gif

יש לי חבר מקסים שתמיד אומר "הצלחה מופיעה בנקודת המפגש של ההזדמנות עם המוכנות" איזה יופי שאת יכולת לראות את המחמאה הנפלאה שקיבלת מאותה חברה ואני מאחלת שמעכשיו יהיו עוד ועוד כי מגיע לך לדעת עד כמה את נפלאה

קונקי1

New member
תודה לך דורית ../images/Emo140.gif

אני אוהבת את הגאווה שעולה מדברייך בפורום בתלמידותיך זה אומר הרבה לכן ה-
הוא שלך

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע! ועכשיו, אחרי שקיבלת את המחמאה והאישורים וכו' וכו', זה הזמן ל... אני לא מנסה להאיץ, אבל יאללה!!

../images/Emo23.gifהו קונקי יקרה את יודעת מה../images/Emo124.gif...

אנחנו עוד נגבה את זה בגדול ונראה אותך יוצאת מה
ורוקדת
גם אנחנו נפנה לך בשמחה את כל הסלון... או אולי את כל האולם

קונקי1

New member
צפ"ש../images/Emo35.gif אוי ואבוי, או אברוך ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

נראה לי שפתחתי לעצמי כאן תיק רציני מולך
על זה לא חשבתי , את כל האולם
הבעיה שאני מאמינה לך ואלהים ישמור עכשיו..... כי מי שלא ראה אותך בפעולה לא ראה מכבש בחייו

ליילה 1

New member
בטח מכירה את הבטוי לחכות למישהו בפינה../images/Emo35.gif

אז אנחנו לא נחכה לך בפינה, אלא כמו שאמרה צפה"שקה
, נחכה לך בסלון או באולם, ואת תפזזי לנו במרכז בכדי שנוכל לשטוף את העינים ולהנות מזיו יופיך
ו
ריקודך. מה שבטוח הוא שאין לנו סבלנות לחכות עד ימלאו לך שישים אנחנו דורשות קצת יותר זריזות
כי אם לא עכשיו, אימתי???

קונקי1

New member
../images/Emo6.gif אההה אני לא ממהרת יש לי זמן עד גיל 60 ../images/Emo8.gif

בינתיים הקפה מתקרר
אז יאללה אני מתגעגעת כבר....

למעלה