טוב, אני צריכה לקבוע תור

טוב, אני צריכה לקבוע תור

לסלון של פרוטזות עם חזיות סקסיות ופתאום כל הכוחות נעלמו. אפס, נאדה.לא בא לי לעמוד שם ולהרגיש כמו איזה מישהו נכה. הדמעות מציפות אותי.תמיד כל כך אהבתי את הציצים שלי, פינקתי את עצמי בחזיות יפות ועכשיו חצי ריק.

עליזה 22

New member
../images/Emo24.gifלא להתייאש מותק

כולן שם מכירות את זה,ותמיד תוכלי בעתיד לשחזר.

נאן

New member
תהיי אמיצה....../images/Emo24.gif

זה קטע קשה אין ספק. עם שד וחצי עברתי את זה גם. אומנם אני לא צריכה פרוטזה אבלהחזיה לא הסתדרה לה.כלומר נכנסתי לקנות חזיה כאילו לא קרה כלום. לא עברתי כלום, העסקים זורמים כרגיל.... ופתאום שם בתא ההלבשה זה בא הדמעות שאת מדברת עליהן. התלבשתי בשקט וברחתי. אחותי קנתה לי סוג חזיה לבד ובלעדי.גם עכשו זה קשה לעבור ליד אותן חנות לחזיות.כל עוד שאני לא רואה את השד ואת הכויה הכל בסדר. תהיי אמיצה וחזקה אני אחזיק לך אצבעות כי אני לא החזקתי מעמד. ושם בטוח יש נשים שגם עברו את זה והן תחזקנה אותך. נאנוש

galiavdb

New member
../images/Emo140.gif אני מעריצה אתכן...

סרטן שד - באמת אחת מכל תשע? אני קוראת כל פעם מחדש את הסיפורים שלך ושל החברות האחרות בפורום לומדת כל הזמן על הכאב שבהקרנות, הכוויות, (אני עוברת רק כימו) על הבדיקות, הבלוטות, הניתוחים, על ההתמודדות עם ההווי הזה שנקרא "סרטן שד".. צר לי ללמוד שוב שמשהו כל כך טבעי ונשי הופך להיות משימה מצערת ומכאיבה. אבל העינין הוא שתמיד שידרתן לי שאתן חזקות. שאתן אמיצות. שיש לכן מן כוח כזה שאפשר להרגיש בין השורות וללמוד ממנו איך להתמודד עם הדברים שעוברים עלי. בסופו של דבר - אין לאף אחת מאיתנו ברירה, אלא למצוא את הדרך הכי בריאה לחזור לאיזו שיגרת חיים "נורמלית". אחרת - בשביל מה אנחנו נלחמות וסובלות את השטות הזו? מה שאני מנסה לומר בעצם זה שאני מאחלת לך למצוא את הכוח ואיזו חברה טובה שתחזיק לך את היד, (כזו שתדע להחמיא באמת..) ותלכי לאותו סלון של פרוטזות, כשיהיה לך חשק, כשיהיה לך כיף, ותפרגני לעצמך חזה יפיפה וסקסי - וחזיה שמפארת אותו.. ואז, איזה בגד מהמם שישב עליך שגעון. מממ.. איזה זוג נעלים..תיק... מה? חג או לא חג? ואם לא הבנתי כמה זה קשה וכמה אני לא יודעת על מה אני מדברת, איתך הסליחה. אני באמת בעולם אחר של התמודדות. אצלי הכל בפנים - שומרת בבטן כמו שאומרים. חוץ מזה - יוצאת לפעמים שמש חמימה שמלטפת את הפרחים שהתחילו לצבוע לי את הגינה. האביב בהזמנה. חג שמח לפיה גליה

גליה,למה בבטן?

תשפכי כאן בבקשה, את כל מה שיש לך להצהיר עליו. החיים האלה, לא שווה לקחת אותם ברצינות רבה מידי. מה קרה? הודיעו שמחר השמש לא תזרח? ביטלו את טוב הלב? אדם לא יושיט מחר יד לזולתו? תינוק לא יצרח לתוך העולם כשיוולד מחר? למה לשמור בבטן, סבתא שלי אומרת שיש רק דבר אחד ששומרים בבטן, אני אתן לך רמז- חרא-דות.
את מקסימה, קלטתי אותך כשעמדת בצד ככה השענת עם הכוסית קוקטייל.
לילה טוב יפתי.

לא בריא ויש טיפול ../images/Emo156.gif

תמיד אמרו לנו, שלא בריא לשמור דברים בבטן. ויש לזה טיפול, קוראים לזה - GAS THERAPY. מאד נפוץ בעיקר בפסח, ואז התוצאות הן בעיקר אבק. אחחח.. ריח הזבל ניחוח חחחחצירררר....

פיונת נשמונת ../images/Emo24.gif

כולנו באותה סירה, אני אמנם לא איבדתי שד אבל מה שנשאר לי איבד כל צורה של ציץ - יותר דומה לעציץ
(אולי בגלל זה אמרו שזה עוד יגדל ? ) תהיי חזקה, את יודעת שיש בך את הכוחות לעבור גם את זה, את לא סתם פיה-מכשפה אלא אחת עם הרבה קסם וכח

אני מפנקת את עצמי שאני

בכמה כאלה. לא משנה. עכשיו ברצינות, להתפקד-אחת. אז מחר אני עומדת לחשוף באופן חגיגי ללא צורך בגזירת סרט את צלקתי שהתכווצה ל-20 ס"מ.( מה אתן אומרות דמיון מודרך יכווץ אותה עוד? סתם סתם) לבית הפרוטזות הכי מהודר במדינה.לא לפני שאלך להתפרק בשיעור ספורט אנרגטי.

עניתי לך בפורום חדרי כושר-נמרה.

למה בלי ברזלים? זה מה שעושה את הבצקות? שאני אבין, זה מה שאני מעוללת לעצמי כבר חודש????????

טראאם טראאם טראאם יש לי פרוטזה

מה יש לאמר, הציצי השני מקנא. מדהים, מרגש, איזה כיף למזמז את זה. חבל"ז ממזמז.

תתחדשי

זה נשמע לי ממכר, למזמז את עצמך. והעיקר - לא לפחד כלל.. הא? איך את מרגישה?

תתחדשי ותבלי ../images/Emo6.gif

ממה זה עשוי ? סיליקון ? ושאלה לי אל הבנות שעברו כריתה חלקית - האם אי פעם נזקקתן למשהו ל"השלמה " או שהשד באמת חזר לצורתו הקודמת? אני מחכה שה(ע)ציץ יגדל.

עליזה , תתפלאי ../images/Emo13.gif

אצלי ה(ע)ציץ השתנה לטובה בשבועות האחרונים. אחרי הניתוח היה לי ציצי מרובע. היום הוא שוב עגול בחזרה , והכירורגית שלי אמרה לי בפרוש שהרקמות גדלות מחדש.

עליזה 22

New member
../images/Emo8.gifזהו מה שאמרתי

השתנה לטובה. יותר יפה מהשני , ללא השפעה של משיכת כדור הארץ.

למעלה