כרובית מטוגנת עם קמח מצה
לא מבשלת את הכרובית קודם..
משרה במי מלח מס' דקות,
שוטפת היטב
ומשם לבלילת ביצים מתובלות בשום, פפריקה, מלח, צ'ילי.
לאחר מכן לצפות בקמח מצה ולטגן בשמן עמוק וחם (חשוב שיהיה חם מאד)
הכרובית יוצאת קריספית וטעימה.
מתכון נוסף -
כרובית בתנור, לערבב עם תערובת של שמן זית, מלח, פלפל, שום.
לאחר שמשחים לפזר מלמעלה ירק קצוץ (מה שאוהבים- שמיר, פטרוזיליה וכד'). לכסות בנייר כסף ולאפות בחום של 200 כחצי שעה, ועוד מס' דקות ללא הנייר.
מתכון נוסף לכרובית - לביבות... גם כאן איני מבשלת קודם, מכניסה למג''מיקס כרובית וברוקולי, בצל לבן ושן שום אחת.
להוסיף לתערובת ביצים וקמח מצה, תבלינים - מלח, פלפל, פפריקה
ולטגן.
(לא רושמת כמויות, מכינה "לפי העין")