טוב אני קופאת

Mooa-Numi

New member
טוב אני קופאת

איך אתן מתמודדות עם החורף? בגדים, חימום הבית, אוכל, טיפים קטנים כדי לא למות מקור.. ובכלל דברים שאתם ממליצות עליהם בחורף (נגיד - תפוזים) ואכלתן כבר תותים?

the mush

New member
תותים

מעולים העונה!או מעולים אלה שאמא בוחרת...
ונראהלי עליתי על זה- אני שמה 2 זוגות גרביים, פלוס כובע צמר מפנק וזה לחלוטין עושה את העבודה.... חמים ונעים! שותה מלאמלא מלא אבל מלא תה, כי גם מזיעים מלא ולא שמים לב וגם כי זה מחמם נורא. וכמובן, כריות חימום זאת המצאת המאה!

האמת שלא יצא לי לאכול תותים.

אבל כעיקרון: מרק טעים:) שמיכת פוך מזגן על חימום תה טעים(לא משנה איזה, צמחים קמומיל לואיזה מה שבא לכן) צעיף כמובן!
אני מכורה לצעיפים! כפפות לפעמים גם נעלי בית מחממות חוץ מזה, דבר שעוזר בחימום זה שוקו טעים! (מה שמזכיר לי שכבר הרבה זמן לא הכנתי כזה) ויש כמובן את הקרמבו! שאומנם לא מחמם, אבל בהחלט משפר את החורף!

ketty the sheep

New member
מחשב!

מחשב טוב באמת שפועל כל הזמן, מחמם את החדר. בחיי, מנסיון.
גם בקבוק מים חמים זה כיף. זה גם מחמם, וגם טוב לכאבי גב (ועוד שלל כאבים, סביר להניח). לחיות עם מליון שמיכות פליז מפוזרות בכל הבית, לכל צרה שלא תהיה. לנצל כמה שיותר כל טיפת שמש שיש במהלך היום. לפני כמה ימים עמדתי בתחנת אוטובוס, ופתאום נהיה ממש חם, אז התפשטתי עד לגופיה וישבתי קצת כמו חרדון עד שנהיה שוב קר (חורף ישראלי
). המרקים החדשים האלו שמחלקים בכל מקום (לא זוכרת של איזו חברה) אמורים להיות דיי טובים ובלי יותר מדי חומרים רעילים. המרק בצל שלהם ממש טוב! לראות שרלוק (לא את הסרט, את הסדרה היחסית חדשה של ה-BBC), כי הכי מתאים לראות את זה בחורף.
ואכלתי איזה מליון תותים כי מוכרים אותם ב-10 שקל לחבילה ליד הבית שלי וקשה לעמוד בפניהם. D:

EVE Lights

New member
בררר קפוא.

בבית - בגדים מחממים + מפזר חום שפועל תמיד תמיד בחדר. מחוץ לבית - הרבה שכבות, מעיל עור, צעיף, כובע צמר, וחימום במשרד
כל סופ"ש אמא מכינה תותים חתוכים שאנחנו אוכלים עם סוכר ובשבת תותים עם קצפת. מממ

The Blue Fairy

New member
מזגן מזגן ושוב מזגן

ובד"כ נהיה לנו עובש ביקרות (שונאתצ דירות שכורות :( ) ועד שנסדר את העניין הזה אנחנו לא רוצים לישון עם חדר סגור ולכן לא מחממים את החדר.. כשאני יוצאת אז בד"כ 2-3 שכבות+מעיל+כפפות+צעיף+כובע צמר (כשממש קר,כן? כשפחות אז בלי הכפפות, כובע צמר ושכבה אחת) ובלי קשר - יש לנו שמיכת פליז קבועה בסלון וכשממש קר מביאים גם את הפוך לסלון, זה בד"כ עוזר. תותים אכלתי :) ואוכלים מרקים בכמויות אדירות!

ThE uVa

New member
כאן משהו כמו מינוס 15

ועכשיו שלגשלגשלג וזה נחמד. לפעמים האמת כלכך קר שהדבר היחיד שיכול להפשיר אותי זו מקלחת חמה. אז לפעמים זה מה שאני עושה. חוץ מזה- תה חם שני זוגות גרביים, טייטס מתחת למכנסיים, שכבות גם מתחת למעיל ולסוודר כובע!!!! אם אני בבית אז בעקרון מנסה להיות חכמה ולהשאיר את הדלת בחדר סגורה כדי שהחימום ישפיע יותר ובמטבח אין חימום אז אם מבשלים משהו סוגרים את הדלת ואז זה מחמם.. בעצם אין לי הרבה הצעות. היה אפשר לצפות שאני אדע יותר אחרי שנתיים וחצי בכפור הזה. בגדול פשוט מתמודדים ולא יוצאים יותר מדי מהבית. או הולכים לשחק בשלג! ואז קר אבל כיף. האמת שכרגע אכלתי פנקייקים שהכנו עם תותים ובננות ושוקולד צ'יפ אז כן P:

ThE uVa

New member
זהה בעיניי

כבר אכלו את זה אנשים לא טבעוניים וזה בהחלט טעים בעיניי כולם...

svety

New member
באופן מפתיע, אני מאוד סובלת מקור

[מפתיע, כי תמיד מניחים שלשמנות לא קר, ריפוד טבעי וזה.] אז קודם כל - לבוש. 2 זוגות גרביים. שינה לי את החיים. בגלל שאני תמיד עם טייץ וחצאית/שמלה, אני לובשת שני זוגות. במקרה הסופר נדיר שאני לובשת מכנסיים - טייץ מתחת. בכלל, אני חסידה גדולה של שיטת הבצל. ככה אפשר לא להתפגר מחום אם במקרה מגיעים למקום מבורך שיש בו חימום. משתדלת להחזיק בסביבה שלי שתייה חמה, גם אם אני לא שותה בפועל. אפילו כוס של מים רותחים. זה מפיץ חום. בבית הכי חסכוני זה להפעיל חימום רק בחדר אחד, זה שיושבים בו. להשתדל שכולם ישבו בחדר אחד ורק שם לחמם - בחורף הראשון שלנו באריאל, לפני שהיה לנו קמין, ארבעתנו ישנו וחיינו בעצם בחדר אחד. ובכלל, הדרך הכי טובה להתחמם בלילות החורף היא לישון עם מישהו. [רק לישון! לא כולל מין! למרות שזה בונוס נחמד.]. הרבה פעמים אחותי ואני ישנות ביחד כי ככה הרבה יותר חמים וכיף לנו. מה עוד... לישון עם ג'וד [בקבוק חם]. לא להשאיר מפזר חום/רדיאטור'/וואטאבר דולק בלילה. והדבר הכי כיף בחורף, פרט לתותים - מסיבת טים טאם!

האמת שחזרתי מ6 שעות שמירה בגשם

אז קיבלתי קצת חורף לפנים. טוב האמת היא שבבגדים אני קצת על הפנים ותמיד לא לבושה מספיק וקופאת למוות. אבל גיליתי שהעניין האמיתי הוא מעיל ממש טוב שאוטם רוח ואתן מסודרות, ושווה להשקיע באחד כזה, ועכשיו יש סוף עונה בכל מקום. הדברים הכי מחממים ושווים בעולם: 1. בקבוק חם
תקשיבו, זה צמוד אליי בכל שניה שאני בבית 2. מרקים. נדוש וזה, אבל זה הכל 3. דייסה! עכשיו כל מי שבא לה להגיד איכס וזה אז שתמשיך הלאה, כי זה למבינות עניין. אפשר גם עם חלב אורז/סויה (זה מה שאני עושה כי אני אוהבת את הקיבה שלי), אפשר שיבולת שועל (מצויין) או סולת (מושלם). ואם אתן סוטות וחסרות טעם אז גם קורנפלור וחוץ מזה, חורף זה מהמם, העיניים של כולם יפות יותר, העור בהיר, הכל מרגש וזה ה-זמן להתעטף בעגמומיות מסתורית. וחוץ מזה, אמרתי כבר ואומר זאת שוב- סקס בחורף זה הדבר גם הכי מחמם וגם הכי טוב שהומצא מאז סוכריות הגומי עם הג'לטין הצמחי. חורף שמח!

Mooa-Numi

New member
אני מתה על קוואקר!

אני באמת למדתי לאכול דייסת קוואקר עם הכל. על בסיס חלב, על בסיס מים, עם קוביות שוקולד, עם קינמון או פירות חתוכים פנימה (תפוחים, תותים, חמוציות), עם מייפל, סוכר חום, טחינה גולמית (!!), יוגורט, אפילו עם אמאנאמס חמאת בוטנים שצבעו את הכל בצבעי מאכל והכל נראה כמו משהו שפלטתי.

coolit

New member
טוב לא נעים לא להגיב אז אגיב

בחיים לא מדליקים חימום.. לא יודעת למה.. אולי כי אצל ההורים שלי מדליקים רק קירור, וברוב הימים בשנה
אני ישנה כמעט כל לילה עם מכנסי פליז, סווטשרט וגרביים (אבל לפעמים אני גם ישנה בלי בגדים בכלל וזה עדיין בסדר) וזו השנה הראשונה שאני ישנה עם שמיכת פוך.. בשנה שגרתי בירושלים למשל, ישנתי כל השנה עם שמיכת קיץ, גם בחורף, וגם לא הדלקנו אף פעם רדיאטור בחדר שלנו.. אבל הייתה הסקה כל יום עד 10 אז זה נשאר יפה לכל הלילה מתחבקים
לובשת כמעט כל יום מעיל לבד כזה או לא יודעת איך קוראים לזה, שקניתי השנה פעם ראשונה. אף פעם לא היה לי מעיל שחור כזה... מכיתה ט' לא היה לי מעיל בכלל, כי זה נראה לי דובי והעדפתי להיות יפה וקפואה... שוב אני נזכרת בירושלים.. בררר חולת נפש שכמוני והשנה אני גם פעם ראשונה עם מגפיים, מאותה סיבה
בקיצור הרבה דברים משתנים, הטיפ שלי כדי לא למות מקור- להתלבש נורמלי
ואני חולה על תפוזים!!!!!!! טורפת אותם בלי סוף.. תותים אכלתי כשתלמיד חמוד הציע לי חח.. אבל לא קניתי, זה יקר וקטן. למרות שאני מפנטזת על תותים עם קצפת.. הבטן (הענקית) שלי לא עוזרת בהגנה מפני הקור, היא רק מסרבלת הכל נורא, ועוד שניה המעיל כבר לא ייסגר עליי :-\

Mooa-Numi

New member
מה אני עושה כדי לצלוח את חורף

* מרקים. אני די בטוחה שסיפרתי על הפרוייקט, אבל אם לא: אני לא יכולה לאכול כבד בערב ולכן אני מכינה בתחילת השבוע מרק ואוכלת אותו בתור ארוחת ערב כל השבוע. בינתיים עשיתי: 2 מרקי פטריות, מרק ערמונים (לא התלהבתי), בצל, אבל בעיקר מרקי ירקות. הכי כיף. היום אעני אעשה מרק כתום. אגב אם למישהי יש המלצות על מרקים ללא חלב/שמנת, אשמח :) * עברתי לגרביים עבות. לפעמים לובשת זוג עבה ומתחת זוג דק. ובכלל גרביים מצחיקות זה מצרך חשוב לשלווה הפנימית * כמעט תמיד טייץ מתחת למכנסיים. האמת שהשבוע נזכרתי שגרביונים עבים זה יותר מחמם. מה שגם הרגליים שלי טיפונת מעובות ואז כולם אומרים לי רזית, רזית, ורק השבוע הבנתי שזה בגלל שהבטן שלי נראית יחסית יותר קטנה
* כפפות. פושטיות, חשופות אצבע. כמעט תמיד עלי. * צעיפים, אבל זה ברור. אתן הרי יודעות שזו הפרעה שלי. אבל בעקרון עדיף צמר על צעיפי בד. * השנה החלטתי להשקיע בקרדיגנים. כי אפשר ללבוש את אותה החולצה עם קרדיגנים שונים וזה נראה אחרת. אז יש לי בקרם, צהוב חרדל, שחור עם כזה רשת, אדום. ורוד מוזר שקניתי בארה"ב ולא נראה לי שאי פעם אלבש אותו (מה חשבתי לעצמי) וכחול כהה שגדול עלי, לא מספיק כדי להיות אוברסייז. * בעוד שחברי בוהים בטלוויזיה שאין לי, אני מוצאת בהייה במפזר חום (או במקרה שלי: תנור סלילים) ממכרת יותר. * מלא תה, מלא מים כי אנחנו מתייבשים בחורף בלי לשים לב. * פיתחתי התמכרות לשוקולד ולמתוקים שאף פעם לא היתה לי. ואני די משתדלת כמעט כל שבוע שיהיה משהו מתוק במקרר (או יותר נכון: בתנור המכובה). * אוכל עתיר קלוריות, כבד ומנחם. ובנימה זאת, פשטידת הכרובית מחכה לי.. תגידו, התותים לא יקרים בטירוף? *

למעלה