מה אני עושה כדי לצלוח את חורף
*
מרקים. אני די בטוחה שסיפרתי על הפרוייקט, אבל אם לא: אני לא יכולה לאכול כבד בערב ולכן אני מכינה בתחילת השבוע מרק ואוכלת אותו בתור ארוחת ערב כל השבוע. בינתיים עשיתי: 2 מרקי פטריות, מרק ערמונים (לא התלהבתי), בצל, אבל בעיקר מרקי ירקות. הכי כיף. היום אעני אעשה מרק כתום. אגב אם למישהי יש המלצות על מרקים ללא חלב/שמנת, אשמח
* עברתי לגרביים עבות. לפעמים לובשת זוג עבה ומתחת זוג דק. ובכלל גרביים מצחיקות זה מצרך חשוב לשלווה הפנימית * כמעט תמיד טייץ מתחת למכנסיים. האמת שהשבוע נזכרתי שגרביונים עבים זה יותר מחמם. מה שגם הרגליים שלי טיפונת מעובות ואז כולם אומרים לי רזית, רזית, ורק השבוע הבנתי שזה בגלל שהבטן שלי נראית יחסית יותר קטנה
* כפפות. פושטיות, חשופות אצבע. כמעט תמיד עלי. * צעיפים, אבל זה ברור. אתן הרי יודעות שזו הפרעה שלי. אבל בעקרון עדיף צמר על צעיפי בד. * השנה החלטתי להשקיע בקרדיגנים. כי אפשר ללבוש את אותה החולצה עם קרדיגנים שונים וזה נראה אחרת. אז יש לי בקרם, צהוב חרדל, שחור עם כזה רשת, אדום. ורוד מוזר שקניתי בארה"ב ולא נראה לי שאי פעם אלבש אותו (מה חשבתי לעצמי) וכחול כהה שגדול עלי, לא מספיק כדי להיות אוברסייז. * בעוד שחברי בוהים בטלוויזיה שאין לי, אני מוצאת בהייה במפזר חום (או במקרה שלי: תנור סלילים) ממכרת יותר. * מלא תה, מלא מים כי אנחנו מתייבשים בחורף בלי לשים לב. * פיתחתי התמכרות לשוקולד ולמתוקים שאף פעם לא היתה לי. ואני די משתדלת כמעט כל שבוע שיהיה משהו מתוק במקרר (או יותר נכון: בתנור המכובה). * אוכל עתיר קלוריות, כבד ומנחם. ובנימה זאת, פשטידת הכרובית מחכה לי.. תגידו, התותים לא יקרים בטירוף? *