טוב אני ראשון

על האש

New member
טוב אני ראשון ../images/Emo13.gif

איך התגעגעתי לראות ת´פרצופים המוכרים והאהובים הללו.. בלטו בחסרונם,ווג מסטר,נקודת,וכמובן המנהלת בכבודה ... דודו היה כיף לראות אותך שוב אחי ואין על השטויות שלך. אפרתי בייב מקסימה ומדהימה כמו תמיד (פעם הבאה תקשיבי שמדברים איתך,ווואוו את שומעת?
כאילו וווואוו
הרסת אותי
. דיאנה האחת והיחידה והמקסימה,תיקחי אותי פעם הבייתה טרמפ
שרון אחי היה כיף לבצע עליך שוב את הצ´יקן ווינג´ס זה פשוט מתכון בטוח להצלחה
. מאייה אחותי הקטנה את חייבת לי שתי סיגריות
ומקווה שמצב הרוח השתפר והמון בהצלחה במבחן.
יריב וידידתו מגרמנייה היה כיף לראותכם גם ותודה לאייזיק על הטרמפ הבייתה היה נעים להכיר
. וליאת,עינבל,נתי,ואלי חבל שלא באתם.... מקווה שתגיעו מפגש הבא ומקווה שהמפגש יהיה בקרוב ממש כיף לראות אותכם שוב
. ותודה לכולם על השיחה ועל שהקשבתם אוהב אני

voguemaster

New member
עסקתי בקריאה למטרות עבודה ../images/Emo10.gif

משהו די נחמד שנקרא Applied Cryptography....

ליאן.

New member
טוף תראה..

תשמע..
לא חשבתי שמישהו ירגיש בחסרוני.. אי לכך ובהתאם לזאת, לא חשתי צורך להפגין נוכחותי, ועם החברים סליחה. שמחה שנהנית, מקווה שלא איבדת עדשות בחול..
אם יש לך רעיונות למיקום או סגנון המפגש הבא, אתה מוזמן לשרשרם בהמשך..

MemphisRaines

New member
אל האש |מנגל|

אז לא שמנו אותך על המנגל - וויתרנו לך וחוצמזה היה ממש כיף לדבר איתך אייזיק - בהחלט הוספת לשיחה המעניינת ובכלל כיף להפגש דודוש - המשורר הלאומי ( סודך הוסגר ) יריב ושרה - היה כיף לארוך לכם לחברה אפרת - היית ממש אחלה גם בנסיעה וכמובן בכל הערב מאיה - היגעת וברחת דיי מהר ובכל זאת כיף להפגש ואחרונה אחרונה חביבה דיאנה שלמעשה יזמה את הערב והוסיפה לו הרבה מעבר לנוכחותה שרון

MemphisRaines

New member
החופש מגיע עוד כמה ימים

ובהחלט אפשר לארגן משהו קצת יותר צפונה שרון

dianah

New member
אחרונה חביבה ../images/Emo8.gif

וואו - מכל הסופרלטיבים האלה עליי כולי סמוקה
אז לכל מי שהפסיד (ובאמת הפסיד), אז הערב היה פשוט נהדר. אחרי התלונות "המרובות" של על האש על הארגון הקלוקל ואחרי שבמשך השעה הראשונה ניסינו להדביק לכל קבוצת אנשים את התואר "שייכים לפורום" או לפחות את השם "ג´חנון, החברים הרווקים והידיות", אחרי כמה קוקטיילים, בקרדי, בירה, מרגריטה, אה כן, ואפילו אורגזמה היתה שם
וגם קצת חומוסציפס והיסטריה קטנה על מפיות....כמה שיחות על דא והא, ומי צריך לקום יותר מוקדם ביום ששי, היתה שיחה מרתקת על איך מתמודדים עם ביישנות, איך מתמודדים עם פרידות...דמיינו לעצמכם את השרשורים מרתקים בפורום זה או אחר, ותעבירו אותם לחוף הים, בלי מקלדת ובלי הודעות שנמחקות לפני שלוחצים על SEND , רוח, ים, אנשים חדשים מסביב שלעיתים האזינו בקשב רב לשיחות שלנו, חברי פורום מקסימים כמו כאן, ותקבלו מפגש מקסים במיוחד, מהנה במיוחד...מה עוד צריך בערב קיצי וחם של יום חמישי?
יקיריי, שרון, יריב, שרה, אייזיק, מיה (מקוה שהמבחן עבר בסדר גמור), דודו - מה עוד אפשר להגיד לך ועלייך שלא נאמר כבר? קטונתי מלחרוז לך על כל תכונותיך ומעלותייך וגגם אם לא הצלחת למצוא את ג´חנון, נסלח לך הפעם ולו רק בגלל הבעיטה הלא ברורה שלך, ככה סתם, רק מהתרגשות
על האש....נו, מה אני אגיד לך? ראיתי שמישהי כתבה לך בפורום אחר להפסיק להיות נחמד....לא|סהדגש| אל תעיז להפסיק להיות נחמד...ולגבי ההיא, אתה יודע מה מישהי נוהגת לומר...NEXXXXXXXXXXXT אני יכולה להבטיח לך (מרום שנותי...
)שתמצא מישהי הרבה יותר מתאימה לך שתאהב אותך בדיוק איך שאתה מהשנייה הראשונה ולא תשחק ב"לא יודעת ולא בטוחה"...כי מגיעה לך מישהי שבאמת תתאהב בך מהרגע הראשון ולהיפך. ולמרות שניסית את הווינגס שלך משרון גם עליי, אסלח לך הפעם ויידרש פיצוי הולם במפגש הבא
אפרתי...כאילו כזה וואו.....
וברצינות, לשנייה, קראתי מה שכתבת קודם, על זה שהצטרפת מחדש לחוג הידידים שלנו...זה קורה, את יודעת, מתגברים, את יודעת...כל הקלישאות האלה, שאמרו גם לי אחרי...אבל אני בטוחה שאת יודעת שתמיד תמצאי אצלנו (אצלי) אוזן קשבת ומבינה לחלוטין להכל. ולגביו, הפסד ענק שלו, וכמו שאמרתי לעופר, NEXXXXXT
ענקי. וזהו, נדמה לי, לא שכחתי אף אחד , נכון? מישלא היה פסיד לגמרי. אבל אני משוכנעת שתהיה לו הזדמנות אחרת, ובקרוב, (לפחות אחרי השמונה העשר בחודש...)
לכולם, אני נהניתי מאוד מאוד מאוד
לכוווווווווולם אוהבת

jahnon

New member
לא אחרונה אך בהחלט חביבה

באמת הגעתי למפגש אך לבושתי כי רבה הגעתי בסביבות 11:30 עקב סיבות שאינן בשליטתי. לאחר שהגענו (חבר שלי ואני) שוטטנו בין השולחנות וחיפשנו את השולחן המיועד אך לא מצאנו. כמו שאומרים מה שיגורנו בא לנו לא זיהיתי את השולחן המבוקש מה שכן היומהולדת של אתי (זוכרים שאמרתי שזה מה שיקרה) היתה שם. אולי מישהו מהנוכחים ראה שני בחורים מסתובבים שם, אז זה אני וחבר שלי. נורא התבאסתי שלא הייתי שם ואחרי שקראתי מה היה שם התבאסתי אף יותר. אני מקווה שלמפגש הבא אני לא רק אגיע אלא גם אזכה לראות את כולכם. ומכיוון שיש הרבה "צפונים" פה אז אולי איזה מפגשון בחיפה?

jahnon

New member
הבנתי שיכולים להבין לא נכון את

ההודעה שלי אז למען הסר ספק אני בחור והנושא כוון לדיאנה שהיא לא אחרונה אך בהחלט חביבה

dianah

New member
הצעת ייעול ../images/Emo13.gif

מודה שההצעה לא שלי אלא מגיעה אחרי "תלונותיו" של על האש כל הערב על הארגון "הלקוי"
בכל אופן, כדאי להחליף מספרי סלולרי לפני מפגשים שכאלו עם אנשים חדשים - שטרם פגשו זה את זה, רק כדי לוודא שבאמת נפגשים בערב. אני לא מתכוונת שנפרסם את המספרים כאן אלא בדרכים הקצת יותר חשאיות (?) באייסי/מסרים וכדומה... אגב, ג´חנון, דווקא בערב צעקנו כמה פעמים את שמך ועשינו הרבה רעש, אבל..
next time ועד לפעם הבאה,
לכולם

jahnon

New member
לצערי לא שמעתי

אבל באמת חשבתי על המחדל שלי שלא ביקשתי טלפון ממישהו או מכמה מישוהים שאני אוכל ליצור איתם קשר במקום עצמו. דרך אגב איפה ישבתם? על החול או על הבמה

לא בטוח שטלפונים היו עוזרים

כי כנראה שבשל ההמולה הרבה גם הטלפונים נדמו קולם.... (מצטער, לא יכולתי להתאפק...
)

ליאן.

New member
תגידי דיאנה..

לא הנפתם את הדגל של הפורום במקום הארוע ?

dianah

New member
את הדגל...

את הדגל, ג´חנון היה אמור להביא, לא?!
שיט - שוב התבלבלתי - וזה היה התפקיד שלי בעצם...
ודודוש דווקא הלך ושאל כמה אנשים אם הם מהפורום (באמת...). וגם את הזיקוקים שתכננתי ליומולדת לארצות הברית שכחתי ... והצעקות, בהשפעת האלכוהול, לא עזרו...
לאט לאט אני מבינה שעל האש, יקיר , צדק בנוגע לארגון - אבל, זה לא הייתי אני בכלל
ג´חנון - ישבנו על החול ממש קרוב לים - בקצה הדרומי של המסעדה... ומי שמצא אותנו שם - מצא אותנו גם בלי הטלפונים....
אבל , מה שהיה היה. פעם הבאה נהיה חכמים יותר, לא?!

jahnon

New member
אני חושב שעברנו לידכם

וגם שאלנו אם אתם מהפורום (חבר שלי שאל) אבל אמרו לו לא אז זה כנראה שזה לא אתם. לא נורא, כמו שאמר כבר מישהו חכם what was was, was was (מה שהיה היה) ונעבור לאירוע הבא

למעלה