טוב,אני רואה שיש פה המון פסיכולוגים

טוב,אני רואה שיש פה המון פסיכולוגים

שאפשר להשעין על הספא שלהם את הראש. אם כך הנה שאלתי קושייתי. אני נשוי מזה 14 שנים וחיי הנשואים מתנהלים על מי מנוחות. לאחרונה עברנו דירה לבניין רב קומות. בכל בקר אני יורד במעלית עם השכנה שלי המהממת ביופיה. בתחילה התעלמתי ממגע עיניה. לא עזר. לכן הסברתי לה מפורשות שאני נשוי, וגם שכן.לא נעים. לא אלאה אתכם עוד הרבה,רק שתדעו שגם השכנה נשואה,ולפי דברי בעלה,באושר רב. מיותר לציין שגם אני מאושר עם אשתי. מה גורם לכך שלפתע קצב ליבי מחסיר פעימה? (במעלית) מה גורם לאישה נשואה באושר ,לחייך אלי חיוך חד משמעי (במעלית)

אלמרה

New member
ואם אתם חושבים שזה לא נכון...

אתם עוד לא יודעים כמה הוא רציני הקונן היפה הזה וראו בנות הוזקרתן! לא נולדה מי שעמדה בקסמו של הבחור ולא נכנסה ל"מחסן" שלו. כאן המקום לספר למען הגילוי הנאות: איני מכיר את קונן היפה ולא ראיתיו מעולם. פגשתי את דבריו בפורום +50 והוקסמתי כמוכם. הזמנתי אותו לכתוב כי אני יודע שתרומתו שקולה בזהב. מה שהוא אומר - נכון! "המחסן" "הלמבורגיני" והשימוש השגוי באותיות מסוימות הוא על אחריות הגולשים (בני המיגדר לא זכר).

בקר טוב אדון מנהל ולכל חברות הפורום

אדון מנהל,כפרה עליך,לא הבנתי מה הקשר בין השכנה שקורצת לי במעלית לבין המחסן שלי. נכון שבסתר ליבי אני מאוד מעוניין לעשות לה מסג' במחסן אבל ממש לא נעים לי משאר השכנות,וגם מאשתי. ושכחתי להודות לך על קבלת הפנים המרגשת. בכלל...אני אוהב להתרגש,זה מסב לי עונג בל יתואר.

קונן קונן...

כלב המסור לבעליו, אם תראה לו עצם מצודדת או סטייק עסיסי - שמא לא יסכים לקחת מידי זרים? וחווה - מה רע היה לה בגן העדן, ערומה כביום היוולדה ושפע כל פרי בפניה? על כי פרי איסורים הוא, ומיים גנובים ימתקו....

נאוקו נשמה שלי מתוקה ../images/Emo140.gif

בקר טוב לך כפרה שלי. כמה חבל שאת ממשילה אותי לכלב. צפיתי ממך ליותר,אבל הבנתי בין השורות שבהחלט אין לך התנגדות לאפשרות של "מים גנובים ימתקו" תכנסי אלי למשרד היום בערב,אני רוצה לדבר אתך על זה.

גנגי

New member
כי נשים הן כמו גברים בעניין הזה-

גם הן זקוקות לאיזה גירוי חדש, למשהו שיצית לפחות את הדמיון. תשתדל, אם אתה חכם, לשמור את זה בתחום הפנטזיות ולא לעבור למעשים.

גנגי כפרה שלי ../images/Emo140.gif

איך אני יכול להשאיר את השכנה שלי רק בדמיון? רק מלהסתכל על החתימה שלך גנגי אני כמעט מתעלף,אז אדרבא ואדרבא כשהשכנה שלי קורצת לי במעלית. את חושבת שזה נוח לי לרדת במעלית עם מד לחץ דם מתחת לשרוול? מציע לך לבלוש אחר מבטו של בעלך בכל פעם שאת יורדת איתו במעלית, אולי תביני סוף סוף למה הוא מרכיב משקפיים כהות גם במקום בו השמש לא זורחת. פסססססססססס...גנגי...כנסי גם את אלי למשרד היום בערב,חייב לדבר אתך על זה.

גלי10

New member
אני מבינה

שבענינים רציניים המועצה עוזבת את הלמבורג'יני ועוברת למשרד. (מתאים לשמונה בבוקר
) אז ככה : אין כל רע בהתרגשויות מסויימות מהסוג המתואר לעיל. אלא מאי? דע לנצל אותן לתועלתך האישית , עצום עיניים והעבר את הריגושים למיטה הפרטית. תאמין לי , כל הצדדים ירוויחו. "מישהו" קרא למטה "הצילו , סקס"
ובכן , הצילו וסקס לא הולך ביחד. כי סקס זה ההצילו , אם אתה יודע לתפוש את גלגל ההצלה מהכיוון הנכון ולא מהצד החלקלק שלו. אני לא דוגמא טובה , אבל במצב כזה , כמו שנאמר "כל יום כל יום אני מאבדת בחור יפה ברחוב" אם הייתה לי מיטה בלי אלכסון משלי לחזור אליה בסוף "כל יום" כזה , זה היה יותר אפקטיבי בעבורי (למשל) ואת כל מה שחשבתי במשך כל היום לבצע על "אובייקטים זרים"
הייתי מוציאה לפועל "על" האהבה הפרטית שלי. "אובייקטים זרים" בהחלט תורמים לפיתוח הדמיון. בלי דמיון אנא אנו באים?

אלמרה

New member
ברוכה הבאה פסיכדלית קונן יענה לך..

אך הרשי לי לברכך בבואך.

נכון פסיכודלית ../images/Emo140.gif

השכנה הזו לא עוזבת אותי אף פעם במנוחה. בליל הסלווסטר האחרון כבה האור במעלית בדיוק בשעה 12 בלילה,ואז היא התנפלה עלי ונשקה אותי באלימות....

פסיכודלית מתוקה שלי........

תגידי את האמת...נשקו אותך פעם באלימות במעלית? את יודעת שאפילו לא יכולתי לומר ג'ק רובינסון...והיא התנפלה על שפתי בתאווה. אז למי בכלל היה ראש לשאלות מטופשות?

במעלית לא

אבל על הכסא החשמלי כן !!!!!! ואז באמת לא היה לי זמן לענות לשאלות מהסוג שאתה שואל אותי ...

חחחחחחח דוז פואה לך פסיכודלית !

שבית את ליבי מתוקה שלי
אבל למה לענות ככה בעצבים? אפשר גם בצורה מנומסת לשבת על כסא חשמלי... תמיד ידעתי שהשאלות הפשוטות ביותר,הן השאלות המסובכות ביותר לאנשי האקדמיה.

אז איך אתה רוצה שאני אשבה את ליבך

סוכריה שלי ? אכן אנשי האקדמיה עדין לא הצליחו למצוא נוסחא לסיבוך שאלות פשוטות אבל אל תדאג, יום אחד הטפשים יעשו זאת במקומם ...

כפרה עליך פסיכולית

אולי לא הבנת את הכתוב. אמרתי שהשאלות הפשוטות, הן הקשות לאנשי האקדמיה,כלומר הן מסובכות עבורם מלכתחילה. ולא כפי שכתבת : "עדיין לא הצליחו למצא נוסחה לסיבוך שאלות פשוטות". את רואה...גם לטפשים יש לפעמים קצת הארה....

אתה אולי לא הבנת מה אני כתבתי

התכוונתי שהשאלות הפשוטות מסובכות לאנשי האקדמיה מלכתחילה רק כיון שהן לא מסובכות מספיק ולכן יש צורך בנוסחא שתסבך אותן בעבורם, לא ??? אתה רואה ? את ההערה האחרונה שלך לא הבנתי - כך שיש לך במה להתנחם.

אוי כמה שאת מתוקה פסיכודלית../images/Emo140.gif..

ולמה אני תמיד נזקק לפירוש ר"שי כשאני קורא את הודעותייך. ומתי סוף סוף תחייכי כבר?

למעלה