טוב , אני רואה שפורום הזה ממש משקף

יוטו

New member
טוב , אני רואה שפורום הזה ממש משקף

את שרון - פורום דיקטטורי ! אני חוזר על הודעתי עקב הטילים על אשקלון ועל הבסיס בזיקים ..! צריכים להכניס את הפחדן שרון לכלא באשמת סיוע לאוייב בשעת מלחמה בבריחתו מהשטח ונתינה לאוייב להתקרב יותר ולהאריך את הטווח של הטילים !!! ואין לאף אחד זכון (למרות שמדובר בפורום מפלגת הדיקטטורה והשחיתות ) למחוק את ההודעה הזו !

תומרס1

New member
אם אתה יכול לכתוב כאן בפורום

ולהביע את דעתך בצורה בוטה ומגעילה ולא מוחקים את ההודעות נאצה שלך אז כנראה שהפורום הזה הוא לא ממש דיקטטורי, אתה מציף כאן בלי הפסקה ואין לך משהו ממש חשוב לומר חוץ מזה ששרון דיקטטורי.. אין לי בעייה לנהל איתך דיון אבל רק שיהיה לך משהו לומר ושתכתוב אותו כמו שצריך.. בינתיים אתה לא ממש עושה את זה... ולכן אני לא אנהל איתך דיון... שלום...

יוטו

New member
כתבתי אותה הודעה , והיא משום מה

"נעלמה " ... מעניין מאוד מי העלים אותה .. כתבתי מה שצריך לעשות לשרון - מקומו בכלא בגלל הרבה סיבות , ורק אחת מהן היא הבריחה מהגוש ...

יוטו

New member
לא מזמן משהו שם פה קישור

לכול הדברים הפליליים שהוא עשה , אני אנסה לחפש ..

תומרס1

New member
אה ובטח המשפט הבא שתכתוב כאן

הוא ששרון מושחת... כמה מקורי אתה...

נתחיל מזה שליניב יש זכות.

אם הוא יחליט למחוק לך את ההודעה, הוא יעשה את זה והוא גם יהיה צודק.

תומרס1

New member
נכון יניב הוא מנהל הפורום

והוא ישתמש בל הכלים שעומדים לרשותו אם תמשיך לכתוב הודעות נאצה כאלה..

פרום דיקטטורי זה רק "פורום שינוי"

עד עכשיו יכולתי להביע את דעתי בכל הפורומים חוץ מבשינוי למען האמת אני חושב שעושים כאן עבודה לא רעה בכלל ואני נחשב קול צף

תומרס1

New member
עושים כאן עבודה מעולה

הפורום הזה מתנהל כמו שצריך, כל אחד יכול להביע את דעתו או להתלבט עימנו אבל יש כאלו שמרשים לעצמם יותר מידיי.. ויאללה קדימה תפסיק לצוף... : )

sknr 1

New member
יוטו - הצדק איתך !!!

רק הבעיה שחוץ מימני, אין כאן אף אחד שיצדיק אותך ! טוב ככה זה בדיקטטורה...

bhnadav

New member
ככה זה בדמגוגטורה ../images/Emo13.gif

תמיד יש רק אחד-שניים כאלה, לא יותר. תודה לאל.

למעלה