טוב, אני רואה ששוב צריל לחדש הודעה.

• פותח הנושא Gdil
  • פורסם בתאריך

Gdil

New member
טוב, אני רואה ששוב צריל לחדש הודעה.

אז הפעם אני לוקח על עצמי את התפקיד של ויימס שמתרשלת... חדשים! טקס קבלה: 1)ספר אהוב 2)דמות אהובה 3)ציטוט אהוב. שכחתי משהו? היו ארבעה לדעתי. ואני סומך על נטע שתוסיף אחרי את קישורי המי אני וכו'...

smadarbi

New member
מה זה?

אני חדשה פה לגמרי, לא הבנתי את ההודעות שלך. מה?

Gdil

New member
אני אנסה שוב. אני רק מחליף את ויימס

טקס קבלה. א.אנא ענו על השאלות הבאות: 1)מיהי הדמות האהובה עליכם. 2)מהו הספר האהוב עליכם מסדרת עולם הדיסק. 3)מהו הקטע החביב עליכם ב.קישורים למבדקים, מישהו ישים פה קישורים נלווים שבאים לאחר החתימה שלו (יש להניח שויימס).

Gdil

New member
עכשיו גיליתי מה זה להרגיש שייך לפה.

לקרוא לויימס נטע.

The Mad Hatter

New member
המ...

אבל לקרא לה "ויימס" זה יותר נחמד, לא? זה נותן להכל אווירה..עולם-הדיסקית. סתם, הרגשתי צורך להגיב. סוּ מִי. P:

Gdil

New member
תלוי בסיטואציה.

כבר 5 דקות אני מנסה למלא את העיגול שם למעלה ולא מצליח. אז הנה, עלה לי רעיון.

ויימס

New member
אני שמחה שאחד מהקריטריונים

להרגשת שייכות לפורום זה לדעת איך קוראים לי. כפי שאמר לואי ה-14 (בתקווה שזה אכן הוא) הפורום- זה אני!

ויימס

New member
אני לא מתרשלת!

המפקדת שלי הכריחה אותי ואת הקצינה שלי לצאת לטיול בירושליים בניגוד לרצוננו (וקרה לי דבר מאוד מצחיק, אספר אחר כך). הטקס קבלה זה: 1. ספר 2. דמות 3. איך הדמות התפתחה 4. קטע 5. ציטוט (וזה לא אותו הדבר כמו קטע!) 6. מה המקור לכינוי שלך 7. לעשות את המבחנים. אני אשים קישורים למבחנים, והנה הדבר המצחיק: בעודי יורדת מההסעה של הבסיס בצומת מסובים, חושבת בעליצות מחשבות פטריוטיות על ירושלים, הכתה בי ההארה (למען האמת, זה לקח קצת יותר זמן מכפי שזה נראה, הספקתי לחצות 3 כבישים לפני שהבנתי): אין לי כסף! 'נטע', חשבתי לעצמי, 'איך בדיוק תיכננת לחזור הביתה על אזרחי בלי כסף? כן, זה מה שקורה כשאתה חייל. אתה מתרגל ליסוע בחינם. טוב, הדבר החשוב הוא לא להיכנס ללחץ. אני אפתור את המצב בדרך הגיונית ובוגרת- אבכה לאמא בטלפון שתבוא לקחת אותי מאריאל.' מיד כשניסיתי להתקשר, הכתה בי עוד הארה- הסוללה של הפלאפון נגמרה ואין בסביבה טלפון ציבורי. אוקיי, זה הזמן להיכנס ללחץ. אולי אני אתחיל ללכת ברגל לכיוון של פתח תקווה ומשם אתפוס טרמפים. לא, חייב להיות פיתרון יותר טוב. ואז גיליתי שיש לי 5 שקל אז נסעתי לתחנה המרכזית ומשם כבר משכתי עוד כסף. אז זהו. מה זאת אומרת 'זה לא מצחיק'??? למה, אתם יותר מצחיקים???

smadarbi

New member
טקס קבלה

קודם כל - עשיתי את המבחנים ואני מתאימה לאוניברסיטה הנעלמת ומהמשמר אני ליידי רמקין(לפחות אני עשירה...) חות מזה - כשאת אומרת שהתקשרת לאמא שלך שתחזיר אותך מאריאל- תני לי להבין -את משרתת בשטחים? ואם כן באיזה גדוד/חטיבה? כי גם אני שרתתי בשטחים בזמני...

למעלה