אני לא מתרשלת!
המפקדת שלי הכריחה אותי ואת הקצינה שלי לצאת לטיול בירושליים בניגוד לרצוננו (וקרה לי דבר מאוד מצחיק, אספר אחר כך). הטקס קבלה זה: 1. ספר 2. דמות 3. איך הדמות התפתחה 4. קטע 5. ציטוט (וזה לא אותו הדבר כמו קטע!) 6. מה המקור לכינוי שלך 7. לעשות את המבחנים. אני אשים קישורים למבחנים, והנה הדבר המצחיק: בעודי יורדת מההסעה של הבסיס בצומת מסובים, חושבת בעליצות מחשבות פטריוטיות על ירושלים, הכתה בי ההארה (למען האמת, זה לקח קצת יותר זמן מכפי שזה נראה, הספקתי לחצות 3 כבישים לפני שהבנתי): אין לי כסף! 'נטע', חשבתי לעצמי, 'איך בדיוק תיכננת לחזור הביתה על אזרחי בלי כסף? כן, זה מה שקורה כשאתה חייל. אתה מתרגל ליסוע בחינם. טוב, הדבר החשוב הוא לא להיכנס ללחץ. אני אפתור את המצב בדרך הגיונית ובוגרת- אבכה לאמא בטלפון שתבוא לקחת אותי מאריאל.' מיד כשניסיתי להתקשר, הכתה בי עוד הארה- הסוללה של הפלאפון נגמרה ואין בסביבה טלפון ציבורי. אוקיי, זה הזמן להיכנס ללחץ. אולי אני אתחיל ללכת ברגל לכיוון של פתח תקווה ומשם אתפוס טרמפים. לא, חייב להיות פיתרון יותר טוב. ואז גיליתי שיש לי 5 שקל אז נסעתי לתחנה המרכזית ומשם כבר משכתי עוד כסף. אז זהו. מה זאת אומרת 'זה לא מצחיק'??? למה, אתם יותר מצחיקים???