טוב אני רואה ששירשורים כאן לא זזים אז אני פותח משלי לאן אתם יוצאים היום?
J jack s New member 7/2/03 #1 טוב אני רואה ששירשורים כאן לא זזים אז אני פותח משלי לאן אתם יוצאים היום?
D Darakan New member 7/2/03 #2 תמונע יש הופעה של Nailed Within ועוד 2 להקות פחות מוכרות, אבל לא הולכים להיכנס בכל מקרה, אני שם כדי לפגוש ידידה שלי מכרמיאל.
תמונע יש הופעה של Nailed Within ועוד 2 להקות פחות מוכרות, אבל לא הולכים להיכנס בכל מקרה, אני שם כדי לפגוש ידידה שלי מכרמיאל.
B BAD MOTOR FINGER New member 10/2/03 #18 חחחחח.... יותם זוכר שהיינו מליון איש בגינה של הקניון בחופש הגדול ולא זוכר בדיוק מה קרה דיברתה עם הזאת מכרמיאל ואני ונאור צחקנו אליך על משהו לא זוכר מה אה זכרונות מהחופש
חחחחח.... יותם זוכר שהיינו מליון איש בגינה של הקניון בחופש הגדול ולא זוכר בדיוק מה קרה דיברתה עם הזאת מכרמיאל ואני ונאור צחקנו אליך על משהו לא זוכר מה אה זכרונות מהחופש
N NiGa New member 10/2/03 #19 זה היה ראש השנה לא?... וכן, נאור התחיל לצעוק "כרמיאל על המפה!" ואז היא אמרה לי לומר לו שיצעק "רקפת על המפה"
זה היה ראש השנה לא?... וכן, נאור התחיל לצעוק "כרמיאל על המפה!" ואז היא אמרה לי לומר לו שיצעק "רקפת על המפה"
S ShiN ShiN New member 9/2/03 #11 אני גם מבינה! ../images/Emo6.gif ואני לא חושבת שאתם מדברים על אותו דבר... אלא אם שי יתקן אותי!
K Katy Cat New member 9/2/03 #13 שי אמר שזו ידידה מכרמיאל... אז זה לא אותו הדבר... הייתי מוסיפה עוד משהו (שקשור באיות של המילה ידידה), אבל זה מרושע מדי..
שי אמר שזו ידידה מכרמיאל... אז זה לא אותו הדבר... הייתי מוסיפה עוד משהו (שקשור באיות של המילה ידידה), אבל זה מרושע מדי..
N NiGa New member 9/2/03 #17 קטי הזאת... ביום היא קטי, חביבה תמימה ושברירית.... בלילה היא קטי, .... לא כ"כ תמימה ומסתבר שלא שברירית... נחשית לא קטנה את, קטי! ואצלי זה גם היה מכרמיאל, ואז התחלנו לקרוא לה רקפת... ומין הסתם זו לא אותה אחת...
קטי הזאת... ביום היא קטי, חביבה תמימה ושברירית.... בלילה היא קטי, .... לא כ"כ תמימה ומסתבר שלא שברירית... נחשית לא קטנה את, קטי! ואצלי זה גם היה מכרמיאל, ואז התחלנו לקרוא לה רקפת... ומין הסתם זו לא אותה אחת...
G Glass Prison New member 10/2/03 #20 אווהההה..... לפי המשפט הידוע: "מים שקטים חודרים עמוק"... הכל באהבה קטי!!! מת עלייך!