טוב אני רוצה להיתנצל

shabluELLA

New member
טוב אני רוצה להיתנצל

בפני אמיר החלול... הוא ביקש ממני להגיד לכם שהוא לא הומו אז הוא לא הומו...למרות שאני לא מבינה במה אתה מתבייש? אין בזה שום דבר פסול..אנחנו במאה ה21 וזה לא מה שהיה פעם אז אל תפחד... אבל הוא לא הומו

shabluELLA

New member
סתם, סתם

אז הוא באמת לא הומו ואמיר גם אני מאוד נעלבתי ממה שאמרת .זה אתה שהתחלת בכל הסיפור הזה...

AvocadoWoman

New member
אני לא רוצה להתערב אבל אני

מוכרחה.
המריבות האלו כבר לא מצחיקות והן אפילו כבר התחילו לעצבן... (בעיקר הקטע עם ענווה). קחי לתשומת ליבך.

shabluELLA

New member
גם את זה

בטח לא הבנת...אז זה גם היה בצחוק...כי חשבתי בהתחלה שאת צוחקת איתי...עד שהבנתי שאת רצינית

shabluELLA

New member
../images/Emo58.gifעוד אחת../images/Emo18.gif

מה יש לכן אתן בסדר? אין לכן מה לעשות בחיים אז אתן מתערבות בעניינים שלא שייכים לכן? לכו תשיגו חיים

AvocadoWoman

New member
מה עוד אחת??

מה שכתבת לענווה זה כבר לא בגדר צחוק ולדעתי אני לא מתערבת במשהו שלא נוגע לי כי ענווה היא חברה שלי בדיוק כמו שגם שלך. אז אם עדיין לא הבנת את הקטע- תפסיקי לריב

shabluELLA

New member
פה עדיין חשבתי שאתן צוחקות

אז זה גם בצחוק...למיקרה שעדיין לא הבנתן...

faith2

New member
צ'מעו אנשימים....

כל המריבות האלה לפי דעתי לא הכי במקום. אני לא מדברת על להעביר דחקות וכל זה...אבל לפעמים אנשים אומרים דברים שהם פוגעים באחרים. לפעמים אנחנו שוכחים שיש אנשים מאחורי הקופסא המוזרה הזאת שעליה אנחנו מסתכלים...אבל אנשים באמת נפגעים לפעמים ממה שרושמים להם....

shabluELLA

New member
צודקת במאה אחוז..../images/Emo45.gif

חבל שיש אנשים שמתערבים כי אני עושה ואומרת הכל בהומור ואמרתי את זה גם...מעיין הייתה הראשונה ומיד אמרנו לה שזה בצחוק...אח"כ ענווה שבהתחלה חשבה שאני רצינית אך מיד הסברתי לה והכל בסדר ואמיר, שכתבתי הודעת התנצלות כי כניראה באמת הגזמתי... חבל שאנשים לא מבינים שהכל בהומור אז אני יפסיק עם זה , מבטיחה...

או.קיי...

כשדברים מופנים לאנשים שאכפת מהם, אז זה כן נוגע לנו. אין לי או לשלומית שום מטרה לריב\להעליב\לפגוע וכו' בך, רק בצורה יפה נבקש לצנזר את מה שנכתב על ידייך, כי זה (למרות שאני בטוחה שלא הייתה לך כוונה כזו) פוגע. יום טוב!

למעלה